NONO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NONO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.063.858

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14243-0111-012
25/11/2014
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I11u~um1mMunu1 MaN1TE R BEL

18 -1 2014

BELGISCH TAATS

Ondernemingsnr : 0440 063 858 Benaming

(voluit) : NONO

(verkort)

;E NEERGELEGD

1 b OKT. ZO11i

Griffe

3?t} RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL-TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hundelgemsesteenweg 322, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 juli 2014 heeft beslist om vanaf heden de

maatschappelijke zetel te wijzigen naar

Elizabetlaan 136, 8300 Knokke

Anne-Sophie Vancaeneghem

zaakvoerder

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 03.06.2013 13147-0131-010
18/04/2013
ÿþ;L ûlei .

Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

*13060972'

i iu

Ondernemingsnr : 0440063858

Benaming

(voluit) : NONO

Rechtsvorm ; NV

Zetel : te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 322

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BVBA - WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERMINDERING - AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURSORGAAN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 28/3/2013.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de NV NONO te Merelbeke, Hundelgemsesteenweg

322.

1. dat de vergadering geldig was samengesteld ;

2. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft : EERSTE BESLISSING - Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 19 maart 2013, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de revisor de Heer Jo Vandeputte, bedrijfsrevisor te Wannegem-Lede, opgesteld op 25 maart 2013, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012, beiden opgemaakt in toepassing van de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de revisor luiden letterlijk als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV NONO, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, kan ik besluiten dat er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Het boekhoudkundig netto-actief bedraagt 54.997,02 EUR en is groter dan het minimum maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van deze omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, evenals het verslag van de revisor, blijven aan dit proces-verbaal gehecht en zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden in het vennootschaps-idossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0440.063.858 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het ondernemingsregister te Gent.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

DERDE BESLISSING  Wijziging doel.

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ï. t,. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vergadering beslist de tekst van het doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst, na voorlegging van het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op 26 maart 2013, in toepassing van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, en een staat van activa en passiva per 31 december 2012:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-makelaar in onroerende/roerende goederen

-alle onroerende verrichtingen, namelijk huren, verhuren, aan  en verkopen van alle onroerende goederen zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw en onder hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen.

-Het aankopen en verwerven, verkopen, valoriseren, verkavelen, verhuren en ter beschikking stellen van onroerende en roerende goederen, rechtstreeks of ais tussenpersoon, de onroerende en roerende promotie, het verlenen van dienstprestaties in de onroerende sector, ondermeer begeleiden van dossiers, en in het algemeen alle verrichtingen in verband met de onroerende sector.

-De waardebepaling van onroerende goederen

-het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten ,de kommissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen

-het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven

-alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, incluis het optreden als vastgoedmakelaar onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving

-de activiteiten van projectontwikkelaar. Dit omhelst het ontwerpen en bouwen van huizen, appartementsblokken, kantoren en winkels, met het oog deze op plan of afgewerkt te verkopen

-het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, het verrichten van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen aile daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening

-beleggen en investeren in onroerende en roerende goederen als zelfstandige

-hoofdactiviteit of ais bijberoep.

-de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van aile onroerende gebouwde en onge-bouwde, gemeubileerde en niet-gemeubi-'leerde goederen, alsook het uitvoeren van aile bouw- en verbouwingswerken, de aanverwante activiteiten, dit alles in de meest brede betekenis van het woord;

-het vervullen van opdrachten als "syndicus" ;

-het in leasing geven en/of in leasing nemen van roerende en onroerende goederen

-het zoeken, begeleiden, bemiddelen, coördineren van projecten, terreinen en middelen

-de binnenhuisinrichting van gebouwen en alle daarmee verband houdende activiteiten

-zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden het aannemen van bouwwerken, verbouwwerken,

schrijn en timmerwerken, dakwerken, isolatiewerken, winkelinrichting, binnenhuisinrichting zowel als

hoofdactiviteit als in onderaanneming

-het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen: het verlenen van diensten als

traiteur

-alle onderhouds-, instandhoudingswerken van gebouwen

-de uitbating van een handel met wisselend assortiment van opkoop en in consignatieneming van alle

stocks in de meest uitgebreide zin

-het verlenen van advies in zowel roerende als onroerende verrichtingen, en het bemiddelen bij dergelijke

transacties

-het opmaken van juridische, financiële en economische studies met betrekking tot roerende en onroerende

beleggingen en handelingen

-consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch, financieel, operationeel en op het gebied van algemene strategie alsmede het waarnemen van bestuurstaken in bedrijven en andere vennootschappen.

Dit alles in de breedste zin van het woord, De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

VIERDE BESLISSING -- Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twaalfduizend driehonderd zes en tachtig euro negen en zestig cent (12.386,69 EUR), om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zes en tachtig euro negen en zestig cent (30.986,69 EUR) naar achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend enkel op het werkelijk volgestorte kapitaal.

De vergadering beslist in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

a "à,

" Voor-

behouden

aan het

a Belgisch $taatsbiad

. .,

..a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist het alzo vrijgekomen bedrag van twaalfduizend driehonderd zes en tachtig euro

negen en zestig cent (12.386,69 EUR) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken

op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van de

bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en geeft het

bestuursorgaan opdracht nadien met gezegde rekening te handelen ais naar recht,

ViJFDE BESLISSING - Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten

De vergadering beslist, ais gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, en rekening houdend met de statutenwijzigingen die voorafgaan, een volledige

nieuwe tekst van statuten te aanvaarden,

ZESDE BESLISSING - Ontslag en benoeming van bestuursorganen

De vergadering beslist, niet ingang vanaf heden, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde

personen uit hun functie van bestuurders en gedelegeerd bestuurder in de naamloze vennootschap:

- Mevrouw Karina Van Lancker, wonende te 9000 Gent, Twaalfkameren 1 (NN 560203 266 58).

- De Heer Thomas Deroose, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 322 (NN 830718 061

27).

- Mejuffrouw Anne-Sophie Vancaeneghem, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 322 (NN

830121 03617).

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf heden, te benoemen tot niet-statutair-zaakvoerder:

Mejuffrouw Anne-Sophie Vancaeneghem, wonende te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 322 (NN

830121 036 17), hier aanwezig en die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is voor onbepaalde duur.

De aldus nieuwe benoemde zaakvoerder zal haar mandaat kosteloos uitoefenen, behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLISSING - Machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht voor ondernemingsregister en BTW

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw Evelien Seeuws van kantoor VGD Gent, te 9050

Gent-Ledeberg, Brusselsesteenweg 562, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het ondernemingsregister en,

desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

NEGENDE BESLISSING  Volmacht voor postverrichtingen

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Thomas DEROOSE, wonende te 9820

Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 322, om aile postverrichtingen te doen, inclusief het in ontvangst nemen

van aangetekende zendingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrul VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten

- gecoördineerde tekst der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 23.08.2012 12442-0264-010
23/08/2012 : GE199626
17/01/2012 : GE199626
04/08/2011 : GE199626
03/09/2010 : GE199626
29/06/2009 : GE199626
05/09/2008 : GE199626
26/11/2007 : GE199626
17/07/2007 : GE199626
07/07/2006 : GE199626
16/08/2005 : GE199626
31/05/2005 : GE199626
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0250-011
06/08/2004 : GE199626
23/06/2003 : GE199626
27/04/2001 : TO083746
28/05/1991 : BL544839
24/02/1990 : BLA54377
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0436-011

Coordonnées
NONO

Adresse
ELIZABETLAAN 136 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande