NOTARIS ANNELIES HIMPE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS ANNELIES HIMPE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.396.534

Publication

22/10/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

F i>r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

vAiv-

 e.

1 1 OKT. 2012

Ondernemingsnr : 0849.396.534

Benaming

(voluit) : NOTARIS ANNELIES HIMPE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Boterstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 8 oktober 2012 en van het controleverslag d.d. 8 oktober 2012 van de Burg. Ven, CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bertin POUSEELE.

Burg. BVBA CHINOOK, vertegenwoordigd door Annelies HIMPE, zaakvoerder

11111111 IIA II I 1111 II NIII~

*iavso3e"

be

E St

Op

------- -..._. _. . . -- - --------- _..___-____ . ,--------------- -- -- ----- - - - ---" -- -_.

de laatste b Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

17/10/2012
ÿþMod Wasti 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11 1 1 ?ilI'i i1 'iIll'i lI lIl l'ill 'j~

*12171593*

Ondern a ng 8 4 9 3 9 6 5 3 4

(voluit) : NOTARIS ANNELIES HIMPE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boterstraat 46, 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Michaël Mertens, notaris te laper, vervangende Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde, Notarissen" met zetel te Ieper, wettelijk belet ratione personae, op vier oktober tweeduizend en twaalf, waarvan een expeditie wordt neergelegd voór registratie, blijkt dat door Mevrouw H1MPE Annelies Paula Jozef Maria," geassocieerd notaris, geboren te Waregem op drieëntwintig april negentienhonderd tachtig, echtgenote van de Heer RUTGEERTS Johan, wonende te 8920 Langemark-Poelkapelle, Blaezestraat 2, een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM : NOTARIS ANNELIES HIMPE

3) ZETEL : Boterstraat 46, 8900 leper

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van het beroep van de notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die op het notariaat toepasselijk zijn.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt;

Dat op honderd (100) aandelen wordt ingeschreven door voornoemde comparant, voor de geheelheid. Waarop volstort werd: door voornoemde Mevrouw Annelles Himpe, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij twee derden van het geplaatste kapitaal.

Als vergoeding voor hierbovenvermelde inbreng, worden honderd (100) aandelen, volstort ten belope van twee derden, toegekend aan voornoemde Mevrouw Annelies Himpe, die aanvaardt. Totaal: honderd (100) aandelen.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd bij Fortis Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, wordt door Ons, Notaris, bewaard, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

6) DUUR ; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die ofwel de hoedanigheid van vennoot-notaris van de bij deze opgerichte vennootschap bezit, of die een notariële bestuursvennootschap is waarvan de enige vennoot, de zaakvoerder en de vaste vertegenwoordiger een vennoot-notaris van de bij deze opgerichte vennootschap is.

In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder-natuurlijk persoon of van de vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder-rechtspersoon, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de  overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is rechtswege ontslagnernend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij of zijn vaste vertegenwoordiger geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder of vaste vertegenwoordiger, maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerderlvaste vertegenwoordiger als notaris vervangen wordt door een. notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zal zijn, behoudens' andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hatzll van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

.. y behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De werkverdeling, aire vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen ais zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De statutaire zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder,

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:' Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de ; verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR ; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in het Vlaamse Gewest, zoals aangeduid in het bericht van oproeping,

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend veertien,

b) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elke vennoot beschikt over één stem.

11) BENOEMING ZAAKVOERDER : Onmiddellijk hierna heeft de aandeelhouder een algemene vergadering gehouden en heeft hij met eenparigheid van stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Chinook", met zetel te 8920 Langemark-Poelkapelle (Bikschote), Blaezestraat 2, ondernemingsnummer 0839.560.635, niet B.T.W.-plichtig, met als vaste vertegenwoordiger . geassocieerd notaris Annelies Himpe, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Notaris Michaël Mertens te Ieper

Bijlagen bij hët Bélgiscli Staatsblài -17/tÔ/ 12 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.08.2016, NGL 30.08.2016 16542-0048-008

Coordonnées
NOTARIS ANNELIES HIMPE

Adresse
BOTERSTRAAT 46 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande