NOTARIS HELENE DUSSELIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS HELENE DUSSELIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.274.313

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 25.06.2014 14222-0327-018
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.07.2013, NGL 20.08.2013 13436-0254-018
18/07/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGE~C. ~GD

-3, 07, 2012

RECHTBANK NKP~iA134Et

1111111111RI,Ill

MONITEUR BELGE

1 1 -07- 2012

BELGISCH STAATSEL AC

Bijlagen bij liée BelgiscTi Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 9 ne 3e

Benaming

(voluit) : Notaris Hélène DUSSELIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Barnumstraat 20 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op twee juli tweeduizend en twaalf door Notaris Henk DEKIERE, te Oostrozebeke, vervangend meester Antoon DUSSELIER, notaris ter standplaats Meulebeke, wettelijk belet, DAT'.

1/ Mevrouw DUSSELIER Hélène Paule Colette, identiteitskaart nummer 591-1206666-88, rijksregister nummer 80.06.08-218.03, geboren te Tielt op acht juni negentienhonderd tachtig, echtgenote van de heer VERSLYPE Niek Mark Michiel, wonende te 8760 Meulebeke, Vierlindendreef 2; een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opricht

2/ Naam: "Notaris Hélène DUSSELIER".

31 Zetel: te Meulebeke, Barnumstraat 20,

4i Doel: De vennootschap heeft tot doel :

-de uitoefening van het beroep van de notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat toepasselijk zijn.

51 Duur: onbepaald.

61 Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd bij de KBC Bank onder rekening nummer 1BAN 81=48.7380.3593.9027 op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, wordt door ons, notaris, bewaard, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

7/ (7e vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds vennoot moet zijn en de hoedanigheid van Notaris bezit.

Mevrouw DUSSELIER Hélène, voornoemd, wordt aangesteld ais statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, en verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet, In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de  overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger.

De zaakvoerder is rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen; notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of. afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire: schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In aile gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris' vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend, zaakvoerder zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als', zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke! overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-gens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

81 leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, te achttien uur, op de zetel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de' eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2013.

9f Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 2 juli 2012 tot en met 31 december 2012.

101 Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is de statutaire zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar,

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

In geen geval kan de notarisvennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris kan voortzetten.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Henk DEKIERE te Oostrozebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

,,béhouden,

aar, het

Belgisch

Staatsblad

TTijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 24.06.2015 15210-0428-018

Coordonnées
NOTARIS HELENE DUSSELIER

Adresse
BARNUMSTRAAT 20 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande