NOTARIS HENRI THEVELIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS HENRI THEVELIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.594.917

Publication

28/01/2014
ÿþ Mc+a waçd n.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IllhI11!I III!! III 1111

" 19027975*

V beh aa Bel Staz

Ondernemingsnr : 0846.594.917

Benaming

(voluit) : NOTARIS HENRI THEVELIN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 12,8957 Mesen

(volledig adres)

Onderwerp akte : bijzonder gemandateerde

Werd met ingang van 1/01/2014 tot bijzonder gemandateerde benoemd, met ais taak de coördinatie van het. personeel en het administratief en financieel beheer van de vennootschap op te nemen, evenwel met uitsluiting van aile taken die wettelijk en deontologisch voorbehouden zijn aan de notaris vennoot zowel in zijn hoedanigheid van notaris-venncot als van zaakvoerder : mevr. Veerle Janssens, Klokhofweg 1, 8951 Heuvelland,

Henri Thevelin,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b¬ z. van Lsík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 12.06.2013 13175-0044-014
02/08/2012
ÿþNe.

v1 beht aai Be![ Staa

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

I

II 1111111111 II III

*12136569*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0846.594.917

Benaming

(voluit) : NOTARIS HENRI THEVELIN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentstraat 12, 8957 Mesen

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG (art. 220 en 222 Wetb.Venn)

neerlegging van :

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 28/06/2012

- het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, vertegenwoordigd door dhr. Bertin Pouseele,

bedrijfsrevisor.

Henri Thevelin,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303236*

Neergelegd

14-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846594917

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): NOTARIS HENRI THEVELIN

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8957 Mesen, Gentstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris François Blontrock, te Brugge op 14 juni 2012, te registreren, dat er door de Heer Thevelin, Henri Joseph, notaris, geboren te Kortrijk op dertien juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te 8951 Heuvelland, Klokhofweg 1, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

NAAM: NOTARIS HENRI THEVELIN.

ZETEL: 8957 Mesen, Gentstraat 12.

DUUR: onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot enig doel het uitoefenen, al dan niet in associatie, van het beroep van notaris onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van notaris.

KAPITAAL: Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE61 7310 2511 7517 bij de naamloze vennootschap KBC Bank geopend ten name van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NOTARIS HENRI THEVELIN in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 5 juni 2012, dat aan notaris François Blontrock werd overhandigd, om door hem te worden bewaard.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders zijn notaris of kandidaat-notaris en vennoot van de vennootschap. Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de Heer Thevelin Henri, voornoemd.

De zaakvoerders bezitten de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder hun bevoegdheid. EXTERNE VERTEGENWOORDIGING: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

TOELATINGSVOORWAARDEN: De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Deze erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Zolang er onenigheid bestaat tussen mede-eigenaars, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

De rechten verbonden aan de aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar.

BOEKJAAR/EERSTE BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

WINSTVERDELING: Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Zij is

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd.

WIJZE VAN VEREFFENING: De vennootschap kan ontbonden worden bij eenparige beslissing van alle vennoten. De vereffenaars worden door de algemene vergadering benoemd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming. De bevoegdheden van de vereffenaars worden vastgesteld door de algemene vergadering. In geen geval kan de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris voortzetten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto-actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

VOLMACHT: De oprichter stelt als bijzondere gevolmachtigde aan: Zenito ondernemingsloket, te 8530 Harelbeke, Marktstraat 41, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beredeneerd uittreksel uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 10.06.2015 15164-0402-014
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0543-013

Coordonnées
NOTARIS HENRI THEVELIN

Adresse
GENTSTRAAT 12 8957 MESEN

Code postal : 8957
Localité : MESSINES
Commune : MESSINES
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande