NOTARIS MICHAEL MERTENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS MICHAEL MERTENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.063.892

Publication

18/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il 1111.81M111111111

be

a

Bi Str

Ondernemingsnr : 0835.063.892

Benaming

(voluit) : Notaris Michaël Mertens

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenstraat 10 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - wijziging statuten

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Patrick Donck te Lo-Reninge op 23 oktober 2013, geregistreerd.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoot van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Michaël Mertens' gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten belope van driehonderd zesentachtigduizend vier honderd euro (¬ 386.400,00) om het kapitaal te herleiden van vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door gelijkmatige terugbetaling in geld aan de enige vennoot in verhouding tot zijn aandelenbezit.

De voorliggende kapitaalvermindering gebeurt in het kader van de optimalisatie van de financieel: economische structuur en behoeften van de vennootschap. Rekening houdend met de lage interestvoet opteert; de venncotschap ervoor om haar werking voornamelijk te financieren met extern kapitaal,

Bovendien zal de enige vennoot de gelden gebruiken voor de terugbetaling van belastingschulden. Gezien1 de werking van de vennootschap in casu zeer nauw verbonden is met de persoon van de enige vennoot is het. belangrijk voor het imago en voor de activiteiten van de vennootschap dat de enige vennoot over de nodige: middelen beschikt om zijn belastingschulden te voldoen.

Rekening houdende met alle voormelde elementen keurt de vergadering de voorgenomen kapitaalvermindering dan ook goed.

Deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op fiscaal gestort kapitaal.

Deze terugbetaling mag slechts plaatshebben met inachtneming van de termijnen gesteld in artikel 317 van` het wetboek van vennootschappen.

De gelden zullen betaalbaar worden gesteld op de wijze en data die de zaakvoerder zal bekendmaken.

De vergadering beslist tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 5 van de statuten en de vervanging. van dit artikel door navolgend nieuw artikel:

"ARTIKEL 5 KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfentwintig (2025) aandelen, zonder nominale waarde." TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de zaakvoerder machtiging te geven om over te gaan tot de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging + gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Patrick DONCK

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : [acte . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 29.08.2013 13504-0240-013
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 13.06.2012 12168-0446-013
20/01/2012
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

,ti~.â

a,v~ 1111111111111111111

©ndemerningsnr : 0835.063.892



iiI 1 i JAN, 20:2

Griffie



Benaming : Notaris ittiáchaëi Mertens

(voluit)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap niet de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenstraat 10

8900 leper

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Dirk DEWAELE te Geluwe op 29 december 2011 'Geboekt te POPERINGE de 10 JAN 2012 drie blad(en) twee verz. Boek 446 blad 02 vak 10 Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.A. INSPECTEUR (get.) VANGAMPELAERE B.'

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Michaël Mertens' volgende beslissingen heeft genomen niet eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burgerlijke vennootschap CVBA, vertegenwoordigd door de Heer Bertin Pouseele, aangesteld door de zaakvoerder.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voormelde aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in liet bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende :

'De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA NOTARIS MICHAEL MERTENS, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Michaël MERTENS, voor een inbrengwaarde van 385.000 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

&dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van zwaardring leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.925 aandelen van de Burg. BVBA NOTARIS MICHAEL MERTENS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA NOTARIS MICHAEL MERTENS en mag niet voor andere doeleinden warden gebruikt.

Roeselare. 20 december 2011'

Een exemplaar van beide verslagen zal aan huidig proces-verbaal worden gehecht.

TWEEDE BESL UIT

Gw ce la'ste i3lZ van LLi',4Fi r;"n -!Lz,n Recto l'3é3a^.1 G''= !"~E.! c!Zfÿt1E,.. va,' d8 issruriler.terc' 1L.Y. persoro')r;rca" l.

Ftmrasperse.on ta'^ ~" d~T.'2" aer .1.=.i^e , " ,c,. .;er:_",1E n' :.'lr:tlÇjt,,n

'df,'sL' . .".'.1':e!.aiitEirs

u

Voor- I Luik B - Vervolg

t. behouden i De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd vijfentachtig

1 aart het s vergadering p p j g

Betgisch Î duizend euro (E 385 000,00) om het te brengen van twintig duizend euro (E 20 000,00) op vierhonderd en vijf Staatsblad i duizend euro (E 405 000,0) door de creatie van duizend negenhonderd vijfentwintig (1.925) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap op naam van de Heer Michaël Mertens voornoemd ten bedrage van driehonderd vijfentachtig duizend euro (¬ 385 000,00).

Dientengevolge zullen duizend negenhonderd vijfentwintig (1.925) nieuwe aandelen worden toegekend aan de Heer Michaël Mertens in tegenprestatie van de inbreng.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het kapitaal gebracht is op vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405 000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend en vijfentwintig (2.025)

aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/2.0259e van het kapitaal.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten volledig te vervangen door volgende tekst :

'Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd en vijf duizend euro (¬ 405 000,00).

Het is vertegenwoordigd door 2.025 aandelen, zonder nominale waarde.'

VIERDE BESL UI T

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging met haar bijlagen + gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Dirk Dewaele

4o ae laatste l}Iz var? Luik B v ~rone>den Recta rNaarr hoedanigheid van de <<3striFrnerltererlCtE9 FlotarEs hetzij feE1 de jdersóro)'tr{YEafr he'.,pQntj dJ reC?ts,n.ersOD=.", ten ?a'iz'eIl van derden ,A vn^fteçler!'>ts';oEulgEn

.'4 B^ 1-i3 iiifei-er'^ti



30/08/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0835.063.892

Benaming

(voluit) : Notaris Michaël Mertens

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Ambachtenstraat 10 Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag d.d. 29 juni 2011 van het bestuursorgaan en van het controleverslag d.d. 29 juni 2011 van de CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Ter Reigerie 7 bus 3, 8800 Roeselare,. vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bertin POUSEELE.

Michaël MERTENS, zaakvoerder

II(lui~uiun~j15unwuwiWiw

Vc

behc aar Belt Staal

/EPER

Op de laatste blz. van Luik B verme[den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

13/04/2011
ÿþ

`Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ICI Itl91VIIIINYIIIN9N

" 11056139*

be a 131 St~

IV

Ondernemingsnr : Dgm , ~ cn Gi

Benaming : Notaris Michaël Mertens

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ambachtenstraat 10

8900 leper

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Ann Allaer te Ieper 29 maart 2011, geregistreerd

`Geboekt vier blad geen verzending te IEPER de 30 MRT 2011, boek 174 blad 85 vak 18. Ontvangen :

vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) Jean-Pierre Lemaire', blijkt dat er een vennootschap

werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam `Notaris Michaël Mertens'.

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Ambachtenstraat 10, en kan slechts gevestigd

zijn in de standplaats van de notaris. De zetel kan, bij besluit van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging

verplaatst worden binnen de gemeente waarin de standplaats van de notaris is gevestigd.

3-Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4-Oprichter :

De Heer MERTENS Michaël Maria Frans Jozef, notaris, geboren te Kortrijk op 15 februari 1962 

nationaal nummer 62.02.15 279-05, echtgenoot van Mevrouw Lamoral Caroline, wonende te 8900 Ieper,

Ambachtenstraat 10.

5-Kapitaal :

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (E 20 000,00).

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde.

6-Samenstelling van het kapitaal :

De oprichter schrijft in op het kapitaal voor zijn volledig bedrag, en verklaart zijn inschrijving te volstorten

door inbreng in speciën ten bedrage van twintig duizend euro (E 20 000,00).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volledig volgestort.

De comparant verklaart dat de inbrengen in geld ten belope van E 20 000,00 v6eir de oprichting van de

vennootschap werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 380-0198600-15 geopend namens de

vennootschap in oprichting bij ING.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Als vergoeding voor zijn inschrijving ten belope van E 20 000,00, thans volledig volgestort, worden

100 aandelen toegekend aan de enige aandeelhouder.

7-Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

De vennootschap begint te werken vanaf de dag van de neerlegging van de door de wet vereiste stukken

ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

01 APR. 2011

riffie

Luik B - Vervolg

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het eerste boekjaar beginnen vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor, en eindigen op 31 december 2011.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Vereffeningsoverschot

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

9-Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die steeds vennoot moet zijn en de hoedanigheid van Notaris bezit.

De Heer Michaël Mertens voornoemd, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, en die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. In geval van overlijden of verhindering van de enige zaakvoerder, zal het bestuur van de vennootschap toevertrouwd worden aan de  overeenkomstig de notariswet  aangestelde plaatsvervanger. De zaakvoerder is rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen.Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing. In alle gevallen waar de (enige) zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zal zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk, inclusief eventuele bezoldigingen als zaakvoerder, en terugbetalingen van kosten en vacaties kunnen worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de notaris en de vennootschap.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. I0-Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

de uitoefening van het beroep van de notaris, mits naleving van de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen, die op het notariaat toepasselijk zijn.

11-Jaarvergadering :

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 11 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of in een andere plaats in het Vlaamse Gewest, zoals aangeduid in het bericht van oproeping.

De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in 2012.

Elke vennoot beschikt over één stem.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte stichting.

Notaris Ann ALLAER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bek$ene aan et leeigisch Staatsblad

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.09.2016, NGL 25.10.2016 16663-0305-015

Coordonnées
NOTARIS MICHAEL MERTENS

Adresse
AMBACHTENSTRAAT 10 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande