NS PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NS PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.635.726

Publication

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 23.08.2012 12432-0340-010
12/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300251*

Neergelegd

10-01-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : NS PROJECTS

0832635726

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 10

Onderwerp akte : Oprichting  Vaststelling van de statuten  Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op zeven

januari tweeduizend elf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer VERBEKE Stijn Pieter Jeroen, geboren te Izegem op 19 april 1978, echtgenoot van mevrouw DEVOLDER Hanni Conni Grethel, wonende te 8780 Oostrozebeke, Leegstraat 58.

2. Mevrouw VERBEKE Nele Hilde Valerie, geboren te Izegem op 28 maart 1976, niet gehuwd, wonende te 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 10.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "NS PROJECTS"

Zetel: Rozebeeksestraat 10 te 8860 Lendelede.

Doel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen, in de ruimste zin van het woord, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, oprichten en laten oprichten, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

- Het beheer van eigen roerende beleggingen en vermogens; waarbij de goederen zowel kunnen verworven worden in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik, blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake.

- Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten; het deelnemen aan het toezicht op ondernemingen; het uitoefenen van alle dienstopdrachten; het verrichten van activiteiten op het gebied van administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

- Het verwerven (op eender welke wijze) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kredietondernemingen.

- Het verwerven, verkopen, verhuren en in het algemeen ter beschikking stellen van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

- Het aan- en verkopen van alle medische, paramedische en parafarmaceutisch materiaal.

- Het aan- en verkopen en productie van alle revalidatieapparatuur en materiaal.

- Het uitbaten van een instituut voor verzorgings- en gezondheidsaangelegenheden.

- Het aan- en verkopen van alle aanverwante producten en toestellen.

- Verhuur en leasing van medisch, paramedisch en parafarmaceutisch materiaal, apparaten en benodigdheden.

- Installatie en plaatsing van medisch, paramedisch en parafarmaceutisch materiaal, apparaten, evenals het onderhouden en herstellen van dit materiaal, al dan niet ter plaatse, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Organiseren van demonstraties in verband met medisch en parafarmaceutisch materiaal, apparaten en benodigdheden.

- Organiseren van evenementen en dit in de ruimste zin.

- Verhuur van materiaal voor evenementen.

- Verrichten van diverse dienstprestaties en dit in de ruimste zin.

- Het optreden als tussenpersoon in de binnen- en buitenlandse handel zowel voor groot- als kleinhandel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze, interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant met het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand kunnen werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van tienduizend euro (10.000,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer VERBEKE Stijn, voornoemd, bedraagt vierduizend driehonderd euro (4.300,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw VERBEKE Nele, voornoemd, bedraagt vierduizend driehonderd euro (4.300,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutaire zaakvoerders: De heer VERBEKE Stijn en mevrouw VERBEKE Nele, beiden voornoemd, zijn benoemd als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. zeven januari tweeduizend elf

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþt

$

Onderrremingsnr : 0832.635.726

Benaming

(voluit) : NS PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozebeeksestraat 10, 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  DOELUITBREIDING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 28 april 2015, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura hierna beschreven, over de wijze van gevolgde waardering en over de vergoeding toegekend als tegenprestatie. Kennisname van het verslag van de zaakvoerders over de inbreng in natura, tevens opgemaakt in toepassing van artikel 332 en volgende van het wetboek van vennootschappen, kaderend in het voorstel van herstelmaatregelen voor de vennootschap.

Besluit van de bedrijfsrevisor

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NS PROJECTS met zetel te 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 10, voor een totale netto-inbrengwaarde van 12.500,00 EUR, bestaat uit de immateriële en materiele bestanddelen van de beroepsactiviteit van kinesist, uitgeoefend door de heer Carlos VERBEKE te 8860 Lendelede, Rozebeeksestraat 10 onder het ondememingsnummer 0814.922.338.

De vergoeding van deze inbreng in natura door de heer Carlos VERBEKE bestaat uit 125 aandelen van de BVBA NS PROJECTS zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat, onder voorbehoud van de continuiteit en het noodzakelijk herstel van de rendabiliteit van de vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

ln hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale schulden,

Rekening houdende met voorgaande opmerkingen is het niet mogelijk een oordeel tot uitdrukking te brengen wat betreft de gepastheid van de gehanteerde uitgifteprijs van de huidige aandelen ter bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding. Wij willen er dan ook uitdrukkelijk aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Alle bij de verrichting betrokken partijen verklaren zich evenwel akkoord met voormelde vergoeding.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 24 april 2015.

CV6A AUDITAS BEDRiJFSREV1SOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

tik!, E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Gent,

0 6 >ILI2015

" 15,1 5

afd. KORTRIJK Griffic

.()(ee). erelek.

Rechtbank van KOOPHANDEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

r 'r

i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2.Verho ing van het kapitaal van de vennootschap met twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500,00 EUR) om het te brengen op een bedrag van één en dertigduizend honderd Euro (31.100,00 EUR) door inbreng in natura en door creatie van honderd vijfentwintig (125) nieuwe aandelen zonder nominale waarde. Op deze nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen pari voor een totaal bedrag van twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500,00 EUR), volledig volgestort.

3.Verwezenlijking van de inbreng.

4.Toekenning van de nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de inbrenger, ter vergoeding van de inbreng in natura.

5.Vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging. Het kapitaal bedraagt thans één en dertigduizend honderd Euro (31.100,00 EUR).

6.Na kennisname van het verslag van de zaakvoerders over de voorgestelde doeluitbreiding met voorlegging van een staat van actief en passief afgesloten op 31 maart 2015, uitbreiding van het doel door toevoeging in de eerste alinea van artikel 3 van de statuten, van de volgende tekst;

"- Medische- en paramedische zorgverstrekking in de vorm van het organiseren van deze dienstverlening alsook het aanbieden van materialen en producten ( creatie - opslag - verkoop - verhuur) binnen deze sector, zowel humaan als veterinair."

7.Aanpassing van de statuten aan voornoemde besluiten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 28/4/2015

-verslag van de zaakvoerders omtrent de inbreng in natura

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura

-gecoordineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2015
ÿþMod Wart 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dp_akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

! ] ,,~t ep

Í

i

i fli

gFC

NEERGELEGD

Rechtbank van KOOPHANDEL

Cy's,CH4 2(43 Gent, aie KORTRIJK

Sri ,b8/ Griffie

)140NI7-~b sF~ ~ .,,.

0 CGE 2 fi J~i~~~ 20 15

6

Ondernemingsnr : 0832635726

Benaming

(voluit) ; NS Projects

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rozebeeksestraat 10, 8860 Lendelede

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

1. De algemene vergadering dd. 06/06/2015 keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming goed van volgend zaakvoerder en dit vanaf 06 juni 2015 :

-dhr Verbeke Carlos, Rozebeeksestraat 10 te 8860 Lendelede

Verbeke Nele Verbeke Stijn

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 25.08.2016 16498-0260-012

Coordonnées
NS PROJECTS

Adresse
ROZEBEEKSESTRAAT 10 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande