NUC. GEN. K.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUC. GEN. K.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.776.895

Publication

08/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

27. 03, 2014

< KOOPHANDEL_

1:17'FlI,.I"

--------- ---- ------ - ______________________ _________ -

Ondernemingsnr : (2549. -77" " . ns

Benaming (voluit) : Nuc. Gen. K.

(verkort)

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid

Zetel: Beilegemstraat, 142

8550 Zwevegem

; Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Maggy Vancoppernolle !i te Kortrijk op 20 maart 2014, die eerstdaags zal geboekt worden ini :=het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat er door:

- De heer MAES, Alex François Antoine, wonende te 8550 Zwevegem, ''Bellegemstraat, 142;

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Alex Maes", met ;;zetel te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat, 142. Ondernemingsnummer; ;0479.279.275, rechtspersonenregister Kortrijk;

- De heer VAN DE WIELE, Christophe, wonende te 9820 Merelbeke,; ',Geraardsbergsevoetweg, 9;

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; ;;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Christophe Van de= .;Wielcc

- Nucleaire Geneeskunde", met zetel te 9820 Merelbeke,;:

,,Geraardsbergsevoetweg, 9. Ondernemingsnummer 0543.311.549,;=

:rechtspersonenregister Gent, f,

,;een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd; "Nuc. Gen. K." met zetel te 8550 Zwevegem, Bellegemstraat, 142,

vennootschap heeft als doel

binnen - en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening vanaf !derden het uitoefenen van de geneeskunde door de arts-vennoot op, ,:het gebied van de nucleaire geneeskunde en dit als hoofdzakelijk,` 1 doel, rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

,,Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit ',worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de ;;medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap!; :worden vereffend.

!Het doel kan onder meer omvatten:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat; in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening ivoormelde activiteit;

-de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en`; 'begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te, stellen van de arts-vennoot;

-het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

-- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake nucleaire geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel: het beleggen of investeren van haar middelen, zelfs gefinancierd door leningen, en dit zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Dit houdt onder meer in dat de vennootschap alle investeringen en beleggingen kan uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het bestaat uit een vast en een veranderlijk gedeelte. Het vast gedeelte van het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00 EUR).

Boven het vast gedeelte is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging, als gevolg van toetreding van nieuwe vennoten, van het inschrijven op nieuwe aandelen door bestaande vennoten, van het uittreden, uitsluiten of overlijden van vennoten, of van het verlies van de hoedanigheid van vennoot wegens een andere reden, telkens binnen de door deze statuten bepaalde grenzen. De nominale waarde van de aandelen, die zijn uitgegeven boven het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, bedraagt eveneens tien euro (10,00 EUR).

De comparanten verklaren en erkennen dat het vast gedeelte van het kapitaal volledig werd geplaatst en dat door de comparanten op de 1.860 aandelen werd ingeschreven in speciën aan de prijs van tien euro (10,00 EUR) per aandeel als volgt :

1.door de heer Maes Alex, comparant sub één, ten belope van 12.080,00 euro, waarvoor 1.208 aandelen worden toegekend;

2. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Alex Maes", comparante sub twee, ten belope van 10,00 euro, waarvoor 1 aandeel wordt toegekend;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

'behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3.door de heer Van de Wiele Christophe, comparant sub drie, ten belope van 6.500,00 euro, waarvoor 650 aandelen worden toegekend. 4. door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Christophe Van De Wiele - Nucleaire Geneeskunde", comparante sub vier, ten belope van 10,00 euro, waarvoor 1 aandeel wordt toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 399 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE03 3631 2929 5784, bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 januari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en werd opgericht op 20 maart 2014.

De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

Het bestuursorgaan kiest onder zijn leden een voorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter wordt de vergadering door het oudste lid voorgezeten.

De bestuurders dienen natuurlijke of rechtspersonen te zijn, die voldoen aan de voorwaarden van artikel 9 om als vennoot te kunnen worden aangenomen. De samenstelling van het bestuursorgaan kan verder worden omschreven in het Reglement van Inwendige Orde.

Het mandaat van de bestuurder-arts is van beperkte duur. De benoeming van een bestuurder-arts "voor de duur van de beroepsactiviteit" is wel aanvaardbaar.

De bestuurder-arts heeft de plicht zijn beroep uit te oefenen zonder fouten en volgens de regels van de kunst.

Elke bestuurder-arts blijft gehouden door de op hem/haar toepasselijke beroepsplichten en deontologie. Hij zal voor alle daden door hem/haar gesteld rechtstreeks en persoonlijk aansprakelijk zijn tegenover patiënten en beroepsorganisaties.

De algemene vergadering mag altijd overgaan tot de benoeming van bestuurders niet-artsen.

Hun bevoegdheden worden beperkt tot niet-medische aangelegenheden. Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen van bestuur en beschikking te verrichten die binnen het doel van de vennootschap vallen, zoals bepaald in artikel 4.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet, deze statuten of het Reglement van Inwendige Orde aan de commissaris, aan de controlerende vennoten of aan de algemene vergadering voorbehouden is, valt onder zijn bevoegdheid.

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen en onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuursorgaan als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door één gedelegeerd-bestuurder.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar plaatshebben in de zetel van de vennootschap de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen belegd

x~oxdez~_z bstuursorgaan.__zu_.ks ______________ _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een derde van de vennoten die twee/derden van de aandelen: vertegenwoordigen, kunnen insgelijks de bijeenroeping van een bijzondere of buitengewone algemene vergadering aanvragen, op voorwaarde dat zij een voldoende agenda opgeven. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

De algemene vergaderingen hebben alle bevoegdheden haar toegewezen door de wet en deze statuten en beslissen wettig, uitgenomen wanneer de wet of deze statuten anders zouden bepalen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten zij.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen op de algemene vergaderingen worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, tenzij de wet of deze statuten anders zouden bepalen.

Voor de benoeming van bestuurders is een meerderheid van drie/vierden (3/4den) van de stemmen vereist.

Schriftelijke en geheime stemming is vereist als het gaat om verkiezingen, benoemingen en persoonlijke aangelegenheden, wanneer de statuten of het Reglement van Inwendige Orde dit bepalen of wanneer een vennoot dit vraagt.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Na aftrek van alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt het positief saldo van de resultatenrekening de nettowinst van de vennootschap.

Deze zal verdeeld worden als volgt:

a) van de nettowinst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/lOde) van het vaste gedeelte van het kapitaal bereikt.

b) De aanwending van het overschot van de winst wordt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

De algemene vergadering kan evenwel enkel overgaan tot gehele of gedeeltelijke reservering van het overschot van de winst met een meerderheid van drie/vierde van de geldig uitgebrachte stemmen.

Na aflossing van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal de netto-opbrengst van de vereffening aangewend worden om de vennoten te vergoeden, naar rato van hun aantal aandelen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend vijftien.

2. Benoeming bestuurders

Tot bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur

tot de van de medische beroepsactiviteit :

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr.

Alex Maes",

doch beperkt

mod 11,1

voornoemd.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste

vertegenwoordiger de heer Maes Alex, voornoemd, en dit ingevolge;

beslissing_ van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap;_______________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-'behouden

ean het.

Belgisch Staatsblad



2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Christophe Van de Wiele -- Nucleaire Geneeskunde", voornoemd.

Voor de uitoefening van deze functie werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger de heer Van de Wiele Christophe, voornoemd, en dit ingevolge beslissing van de zaakvoering van de voornoemde vennootschap,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

Raad van bestuur

Nadat de bestuurders zijn aangesteld hebben deze zich verenigd met het oog op de benoeming van de gedelegeerd-bestuurder.

Bij eenparigheid van stemmen beslissen de bestuurders te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Alex Maes", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Maes Alex, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 20 maart 2014.









Op de laatste blz, van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 15.06.2016 16184-0098-011

Coordonnées
NUC. GEN. K.

Adresse
BELLEGEMSTRAAT 142 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande