OBIKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OBIKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.471.992

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 21.08.2014 14438-0015-014
30/09/2013
ÿþ----.~ ~

7 S;

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0845.471.992

Benaming

(voluit) : OBIKO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vlaestraat 31 - 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

INGEKOi:vrEN TER C?á; ~tr~ ~ RECHTBANK VAN KOOPHANbEL

1 9 SEP. 2013

Griffie

I (I11iueRRMmpul

Voc

behoa

aan

Betgl

Staat;

Ulttreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 20 augustus 2013.

Ter gelegenheid van deze vergadering wordt er beslist om het adres van de BVBA OBIKO vanaf heden als

volgt te wijzigen :

Vlugo Verrieststraat nr. 8  8844 Roeselare

Aile noodzakelijke administratieve formaliteiten zullen nageleefd worden.

Stofferis Olivier,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2012
ÿþ, Tti1 Word 11.1

*izoaaesa"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2,4 An. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

<=-

! Ondernemingsnr : 0 ei (.4 A ea 9 2

Benaming

(voluit) : OB1KO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Vlaestraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor de notaris Christophe K1NT te Staden op 23 april 2012, neer te leggen ter registratie, blijkt dat

De heer STOFFERIS Olivier Marcel Joseph Suzanne, geboren te Roeselare op drieëntwintig augustus negentienhonderd tweeënzeventig (identiteitskaart nummer 590.6392730.68  nationaal nummer 72.08.23-349.44), echtgenoot van mevrouw ROMMEL Benedikte Heleen, geboren te Izegem op vijftien september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8840 Staden, Kleine Veldstraat 37.

Gehuwd te Staden op twintig juni negentienhonderd negenennegentig onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Luc Sagon te Izegem op negentien mei negentienhonderd negenennegentig, welk stelsel niet gewijzigd werd, zo verklaard. een handelsvennootschap heeft opgericht en de statuten heeft opgesteld van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd «OBIKO», gevestigd te 8610 Kortemark, Vlaestraat 31, met een maatschappelijk kapitaal van HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,00 EUR), verdeeld in duizend vijf honderd (1500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/duizend vijf honderdste (1/1.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaandelijk aan het verlijden van de oprichtingsakte heeft de comparant, in zijn hoedanigheid; i van oprichter, het financieel plan van de vennootschap neergelegd onder de rang der minuten van ondergetekende notaris.

De comparant verklaart dat op de duizend vijf honderd (1.500) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

door de heer Olivier Stofferis, voornoemd: duizend vijf honderd (1500) aandelen, hetzij voor' HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,00 EUR);

Hetzij in totaal: duizend vijf honderd (1500) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting gedaan werd in: speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO; (150.000,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6694414-35' geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis op datum van negentien april tweeduizend en twaalf.

En waarvan de statuten onder meer luiden als volgt:

Artikel 1. Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam « OBIKO ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8610 Kortemark, Vlaestraat 31.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel; Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgje of in het buitenland. Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen, voor eigen; rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

voor- I. Specifieke activiteiten

behouden aar~ het Belgisch -Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen en dit alles in de meest ruime betekenis.

Staatsblad De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen, of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle gebouwde onroerende goederen.

Het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, uitbaten, beheren, huren en verhuren van alle ongebouwde eigendommen en in de ruimste zin van het woord, alle onroerende verrichtingen en handelingen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren en bevorderen. Onderneming voor het optrekken van gebouwen evenals het uitbaten van een algemene bouwonderneming waarvan de werken eventueel worden uitgevcerd door onderaannemers.

Het aankopen en verkopen van materialen en producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bouwnijverheid.

Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

De coördinatie van de oprichting van bouwwerken zowel voor eigen rekening, als voor derden. Het uitvoeren en verfraaien van binnenhuisinrichtingen van gebouwen.

!i. Algemene activiteiten

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun tcepassingen.

-Het optreden als makelaar.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (150.000,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend vijf honderd (1500) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/duizend vijf honderdste (111500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde dinsdag van de maand juni om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten

minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en

aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 19. Boekjaar

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbtad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Artikel 22. Vereffenaars

ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening ervan geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering zou beslissen te dien einde een of meer vereffenaars te benoemen, wier bevoegdheid en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of

homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Na betaling van de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening za! het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectieve aandelen, waarbij elk aandeel gelijke rechten geeft.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te etsen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die ncg in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. I, SI-OT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1, Eerste boeklaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde dinsdag van de maand juni van het jaar

tweeduizend en veertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één:

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbeperkte duur:

- de heer Olivier Stofferis, hier aanwezig en die aanvaardt.

3.Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslist de comparant op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

De BVBVBA SEYS ACCOUNTANCY, te Diksmuide, Eikhofstraat 35, vertegenwoordigd door de heer

Erik Seys, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van

de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle

nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving

bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap, aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OBIKO

Adresse
HUGO VERRIERSTSTRAAT 8 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande