OCEJA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OCEJA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.806.241

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 30.08.2013 13502-0345-013
03/05/2012
ÿþmod 11.1

E ; -- - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t.. I-^y~

~ Y

E St

" 1218360Z" 1

MON ITEU [Nit LitG <LEGD ter GRIFFIE der

25 el ELGISCH S R B ELG

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL

RUGGE (Afdaling Brugge,

- 2012 op:

I s 4A R, 2012

TAATSBLAB Griffie ` ' "

Ondernemingsnr :0878,806,241

Benaming (voluit) :OCEJA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Beukenlaan 60

8310 Brugge Sint Kruis

Onderwerp akte :ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 26 maart 2012

Il LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat Gevoegd i! over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2011, De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door het revisorenkantoor Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, burg. CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"6 Besluit

De Burg, CVBA Moore Stephens Verscheiden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA Océja, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 hebben opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 636.339,12 en een netto actief van ¬ 440.040,06.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

We verwijzen naar het schattingsverslag van het onroerend goed dd. 14 oktober 2011 opgemaakt door GCV Verté  Blondelle, beëdigd schatter, waarin de werkelijke waarde van het onroerend goed wordt bepaald, waardoor het netto-actief hoger ligt dan wat vermeld werd in de staat per 31 december 2011. We dienen echter te vermelden dat geen belastingslatentie werd voorzien op de verwachte meerwaarde.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



worden door de vereffenaar,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van Vennootschappen in het

kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden

worden aangewend.

Drongen, 23 maart 2012

Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

Ill BERAADSLAGING

1. GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de

vennoot, hier aanwezig. Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

2. VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat

ze vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: voornoemde mevrouw DE MUYNCK Martine, geboren te Brugge op 19 november 1956, weduwe van de heer Donald Verhaeghe, wonende te Brugge Sint Kruis, Beukenlaan 60, die hier aanvaardt, onder hierna gemeld vcorbehoud van Goedkeuring door de Rechtbank van Koorhandel.

4. MACHTIGING

a) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het -volgens de huidige wetgeving- artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder haar toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien..

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die naar haar oordeel past vcor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar.

Zij zal ten aanzien van derden, de macht die haar daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal haar mandaat ten kosteloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Venncotschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde wetboek bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandlge staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

b) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar, als BIJZONDERE VOLMACHTDRAGER, eveneens Gemachtigd werd tot indienen VERZOEKSCHRIFT (met de boekhoudkundige staat van activa en passiva) bil de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, dit rekening houdend met het door de -onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel- benoemde vereffenaar voorgelegde attest van Goed Gedrag en zeden, alsook neemt de algemene vergadering kennis van haar verklaring o" erewoord dat zij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen ncch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens 1 van de strafbare feiten bedoeld in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

5. ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING

De algemene vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot de aanstelling en

machtigingen van de vereffenaar, ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel.

Goedkeuring wordt desgevallend eveneens verzocht voor de bevestiging van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 e'r mod 11.1



handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank

zou hebben gesteld in haar hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

6, DECHARGE

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van haar

mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit

het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te haren laste te zijn.

111/ STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd :

- Expeditie van de ontbinding en in vereffeningstelling

- vonnis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 23.03.2012 12067-0122-014
29/02/2012
ÿþMod Wotd 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



L1.111(13 ,4



rer üt21FF1E de,

MONITEUR $ `ECHTeANK VAN KOOPHANDEL TE

BELGE BRUGGE (Afdaiïrrg Brume)

2 0 -02- op:

zof2

ELGiscH 2 5 1A~. 26~ neer

STAATSBLAD

Griffie

" iaaaJI173s"

Voc i

behot

aan

Belg'

Staat:



Ondernemingsnr: 0878.806.241 Benaming

(voluit) (verkort) :

OCEJA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Beukenlaan 60, 8310 Brugge (Sint-Kruis)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERLIJDEN ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 19.01.2012 blijkt dat de heer Donald Verhaeghe op 12.08.2011 overleden is en dat er op 12.08.2011 bijgevolg een einde is gekomen aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Donald Verhaeghe.

Uit dezelfde notulen blijkt dat benoemd werd tot nieuwe zaakvoerder, voor onbepaalde duur : mevrouw Martine De Muynck, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Beukenlaan 60,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als

verweerder.

Opgesteld te Brugge (Sint-Kruis), op 19.01.2012.

Getekend : Martine De Muynck, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 18.05.2011 11114-0184-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.07.2010, NGL 30.07.2010 10360-0099-014
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.07.2009, NGL 11.08.2009 09555-0225-014
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.07.2008, NGL 14.08.2008 08561-0156-013
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.07.2007, NGL 17.08.2007 07563-0293-010
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.07.2016, NGL 05.08.2016 16403-0558-011

Coordonnées
OCEJA

Adresse
BEUKENLAAN 60 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande