OILINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OILINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.359.801

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 29.08.2014 14550-0374-009
26/07/2013
ÿþi mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~NIIIII~IUIVIIVIII

V beh aa Bel Staf i







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten opgemaakt' door notaris Stefaan Buylaert, te Torhout, op 28 juni 2013, neergelegd voor registratie, heeft de' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Oiline PGmbH" volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORAFGAANDE VERSLAGEN

= De voorzitter doet voorlezing van de voorafgaande verslagen aan de voomoemd&

vertegenwoordigde vennoot, die voor zoveel als nodig goedgekeurd worden door de algemene; vergadering.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen: "In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van, vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA OILINE met zetel te 8900 leper, Sint-Janstraat 16, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart 2013 opgesteld, die, ii rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal; :opgeeft van 143.975,83 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 126.067,91 EUR. ln: toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat; opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dal de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 maart, 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de' vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de' vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet: bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van, vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA OILINE en mag nieti voor andere doeleinden worden gebruikt,

Roeselare, 14 mei 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met het afschrift van deze akte neergelegd'', worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT : VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering beslist de vennootschap met ingang van heden te ontbinden,'_ vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening,

DERDE BESLUIT  BENOEMING VEREFFENAAR

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar,

De heer George Barrell, voornoemd.

De benoeming van de vereffenaar moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr: 0430.359.801 Benaming (voluit) : Oiline PGmbH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Janstraat 16

8900 leper

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding-invereffeningstelling

Griffie

17 JULI 2013

Voor-

E>houd

aan het

Belgisch

Staatsblad

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad ii.i

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de ' benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat' verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

De vereffenaar bevestigt dat hij niet valt onder enige verbodsbepaling van artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van'. het Wetboek van Vennootschappen zijnde tevens de handelingen waarvoor de vereffenaar de toestemming van de algemene vergadering nodig heeft, dewelke bij deze uitdrukkelijk verleend wordt, met uitzondering van de machtiging om het bedrijf of de handel voort te zetten.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 989bis van het Wetboek van Vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon warden voltooid.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de sluiting van de vereffening, op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar.

De vereffenaar wordt door ondergetekende notaris ingelicht dat iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening verboden is en dat de zetel van de onderhavige vennootschap enkel nog kan verplaatst worden na homologatie door de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLUIT M BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om zijn taak te vervullen, met inbegrip van alle bevoegdheden die voortvloeien uit de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder om de machtiging van een nieuwe algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval de wet daarin voorziet.

Zij is met name bevoegd om afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, voor of na betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzetten en beletsels en de hypotheekbewaarder ervan te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen.

Zij kan lasthebbers aanstellen en hen alle algemene of bijzondere volmachten verlenen die zij gepast achten.

Zij is ontdaan van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder dat ingaat op heden.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

ZESDE BESLUIT : VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de medewerkers van het Bofisc VDP, kantoorhoudende te 8850 Ardooie, Polenplein 3, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij een Ondememingsloket, de BTW-Administratie en de Administratie van de Directe Belastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

" VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd 28/06/2013,

-verslag van de zaakvoerder,

-verslag van de bedrijfsrevisor

-staat van actief en passief per 31/03/2013

Notaris Stefaan Buylaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012
ÿþ~

Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II II

ICI i



~~pHTBpN/r

~

e<, A~

ce 11 DEc, 2012 m

Gri ~e~ me

e

Ondernemingsnr : 0430.359.801

Benaming

(voluit) : O11 1NE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Korte Torhoutstraat 24, 8900 leper

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 01/08/2012 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Sint-Janistraat 16 te 8900 leper.

George Barrell

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 13.08.2012 12405-0522-010
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 30.08.2011 11498-0153-010
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 23.08.2010 10439-0596-010
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 31.08.2009 09709-0040-011
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 27.08.2008 08621-0156-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 31.08.2007 07664-0106-008
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 25.08.2006 06662-3946-012
30/12/2005 : VV056633
13/04/2005 : VV056633
20/09/2004 : VV056633
10/03/2004 : VV056633
20/09/2002 : VV056633
10/03/2001 : VV056633
06/04/2000 : VV056633
12/02/2000 : VV056633
01/01/1997 : VV56633
01/01/1995 : VV56633
01/01/1993 : VV56633
01/01/1992 : VV56633
01/01/1992 : VV56633
01/01/1989 : VV56633
23/03/2018 : RADIATION D'OFFICE N° BCE
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
OILINE

Adresse
SINT-JANSTRAAT 16 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : Sint-Jan
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande