ONEBEACH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ONEBEACH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.393.622

Publication

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 31.12.2013 13707-0043-015
14/05/2013
ÿþ Mod A6F 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. vantuik 6 vermelden : Recto :Naam en-hoedarilgherd van cfeinstrumenferende notaris, hetzij van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERtil:LlrGD'ter GRIFFIE der

11TEUR BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i~~e)

6 -45- 201~3 op: g g APR, ~~

BRUGGE {Afdc~)i

~~ .r~

SCH STAAT SBLAD i~

Griffie

bet

ai Be Sta

111

i

m

Dr

G

Ondernemingsnr : 0832.393.622

Benaming (voluit) : ONEBEACH (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jozefstraat 7 bus 33, 8300 Knokke-Heist, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing

Tekst : zaakvoerders

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ter maatschappelijke zetel op datum van 04 maart 2013 is het ontslag aangenomen van de heer Janssens Raphael wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint Jozefstraat 7 bus 33 en van de heer De Becker Dirk, wonende te 8200 Brugge, Amazonedreef 23. Tevens is het ontslag aangenomen als zaakvoerder van bvba Beaurega met zetel te 2640 Mortsel, Deurnestraat 281 (0.888.743.890). Alle ontslagen hebben uitwerking op datum van 31 maart 2012.

Met ingang van heden wordt tevens de maatschappelijke zetel, thans Sint Jozefstraat 7 bus 33 te 8301 Knokke-Heist, overgebracht naar August Dansestraat 21 bus 31 te 8300 Knokke-Heist.

Aldus opgemaakt te Knokke-Heist op datum van 04 maart 2013,

voor Onebeach bvba,

een zaakvoerder

]acobs Olaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 30.01.2013 13026-0105-016
14/01/2011
ÿþS~t~aº%au~c~,~

Motl 2.1

[ R,LteJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer iffie van de akte

O ITEIJR BE' DIRECTION

NE ' GELEGD TER GRIFFIE VAN DE

CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

3  12 20i0

rtffle

lill'11007623+

11111

BEL

O 6.r-01- 2011

SCH STA,oTS BESTUU R

De griffie

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): ONEBEACH

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8301 Knokke-Heist, Sint-Jozefsstraat 7 bus 33

083239 622 ...~ ...~~ .



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN -- BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 17', december 2010, alsnog te registreren, dat er door:

1. De heer JACOBS Olaf Henri Erna Marc, geboren te Knokke op 31 augustus! 1961, wonende te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1B.

2. De heer JANSSENS Raphael Thomas Christian Pierre, geboren te Kigali (Republiek Rwanda) op 12 september 1980, wonende te 8301 Knokke-Heist, Sint-Jozefsstraat 7 bus 33.

3. De heer DE BACKER Dick Denise Maurice, geboren te Brugge op 11 januari

1979, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Amazonedreef 23.

Een vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam "ONEBEACH".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist, Sint-!

Jozefsstraat 7 bus 33.

Doel

In België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden:

- Het uitbaten van stranden, het verhuren van strandcabines en! strandmeubilair, het uitbaten van een strandbar, dit alles in de ruimste zin van het woord.

- Het ontwerp en de fabricage, het herstellen en onderhouden, de aan- en verkoop, huur en verhuur, import en export, groot- en kleinhandel van a) strandcabines, strandconstructies en constructies, b) strandartikelen en toebehoren, c) tuinhuisjes, chalets, blokhutten en alle andere mogelijke houten constructies, d) tuinversieringen, e) tuinmateriaal, f) allerlei rieten rotanproducten, g) timmer- en rondhout, dit alles in de ruimste zin van het woord. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, het in vruchtgebruik nemen, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting eni decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de ruilverkaveling en in hete algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking! hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voorbehouden aan het Luik B - vervolg

Staatsbiad rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, ede ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle !verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager,! mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard! zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te! vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,i inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of! vennootschappen, die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier !doel voor dat van de vennootschap bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet! jtoestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ ' 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, die elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. j

Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel! geplaatst en volstort.

Algemene vergadering j

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op! gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 20 september, om 19.00 uur, ongeacht of dit een werkdag, zaterdag, zondag of Meestdag is.

!Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun !volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam,! de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en dei statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

!De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet !vennoten.

'Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap,! dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste !vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van!

!vennootschappen. i

De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming van! ede rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het! Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. i !Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon! zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad,j !op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

!De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar= ;vast te stellen. !Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van dei

!algemene vergadering. j

De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd door Ide algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin melding! !wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake. 1

























































Voorbehouden

aan het_ Serdisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de jaarrekening neergelegd te worden.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt rechtsgeldig jegens derden en in rechte als eiser of! verweerder vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een'

zaakvoerder. 1

aanduiden om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden. 1

Een zaakvoerder kan een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger

Met betrekking tot 1) alle handelingen die niet vallen onder het dagelijks! bestuur zoals, zonder dat deze opsomming beperkend is, de vergoeding van !zaakvoerders, verzekeringscontracten, huurovereenkomsten, investeringen,# 'betrekkingen met banken, overdracht of overname van een handelszaak,1 kredieten, leningen, leasing, handelingen ten overstaan van gerecht ofl openbaar ambtenaar, en 2) handelingen die de vennootschap verbinden voor) (meer dan vijfentwintigduizend euro (e 25.000,00), dient de vennootschap ]vertegenwoordigd te worden door alle zaakvoerders.

;Het niet respecteren van de bevoegdheidsbeperking brengt ipso facto de aansprakelijkheid van de zaakvoerder ten overstaan van de aandeelhouders in =het gedrang.

!De oprichters verklaren te weten dat de bevoegdheidsbeperking niet tegenwerpelijk is aan derden.

!Boekjaar 1Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 april van elk jaar tot 31 maart van het daaropvolgend jaar.

I Winstverdeling

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming] lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het# 'rmaatschappelijk kapitaal bedraagt.

1Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, bij meerderheid van minstens (tachtig procent (80%) van alle aandelen. !Ontbinding en vereffening (Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door

de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in!

"

Voor- Luik B - vervolg

behouden functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

aan het De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

- ~ë(giscT' De vereffenaars dienen de bepalingen van de artikelen 189 bis en 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen na te leven.

Staatsblad Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene

vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene

vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de

vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen,

hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, over-

eenkomstig hun aandelenbezit.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

De vergadering beslist om volgende zaakvoerders van de vennootschap voor

onbepaalde duur aan te stellen:

1. De heer JACOBS Olaf Henri Erna Marc, geboren te Knokke op 31 augustus 1961, wonende te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1B.

2. De heer JANSSENS Raphael Thomas Christian Pierre, geboren te Kigali (Republiek Rwanda) op 12 september 1980, wonende te 8300 Knokke-Heist, Sint-Jozefsstraat 7 bus 33.

3. De heer DE BACKER Dick Denise Maurice, geboren te Brugge op 11 januari 1979, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Amazonedreef 23.

4. De BVBA "BEAUREGA", met zetel te 2640 Mortsel Deurnestraat 281, BTW BE 0888.743.890, RPR Antwerpen, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Dick De Backer.

Die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen de heer Dick De Backer, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Amazonedreef 23, tot vaste vertegenwoordiger benoemt.

5. De BVBA "SIESTA BEACH", met zetel te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1B, BTW

BE 0872.918.341, RPR Brugge, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder dei !Heer Olaf Jacobs.

!Die overeenkomstig artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen de heer! Olaf Jacobs, wonende te 8300 Knokke-Heist, Vlaamspad 1B, tot vastei (vertegenwoordiger benoemt.

Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door lenige maatregel die onverenigbaar is met de uitoefening van de opdracht.

De uitoefening van deze opdracht is niet bezoldigd, behoudens andersluidende #beslissing van de algemene vergadering.

!Eerste boekjaar

!Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het ogenblik dat de vennootschap

!rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 maart 2012.

Eerste jaarvergadering

iDe eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

!Volmacht BTW/KBD

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding Fiscaliteit Feys", met zetel te 6000 Brugge, Brugse Steenweg 121, ondernemingsnummer 0455.652.253, vertegenwoordigd door de heer Pierre Feys, en al haari aangestelden en bedienden, met macht tot indeplaatsstelling, teneinde al hete nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap! bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale! administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en dei sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan!































--------



Voor- Luik B - vervolg

behouden en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÓÓR DEI

!FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIEZ

IVAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

i

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 17 december 2010.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2011 - Annexes du Moniteur 4elge

i

1

L

24/08/2015
ÿþi

" 1512151

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgi ' , . tsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V n de aI ERGELEGD

Ondernemingsnr : 0832.393.622

Benaming

(voluit) : Onebeach

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 64, 8340 Lapscheure (Damme)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetei

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 23/06/2015 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de

maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Leopoldlaan 1, bus 42, 8300 Knokke-Heist,

Jacobus Olaf (zaakvoerder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 20.09.2015, NGL 22.10.2015 15653-0567-014
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 19.09.2016, NGL 25.10.2016 16662-0351-011

Coordonnées
ONEBEACH

Adresse
HOEKESTRAAT 94 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande