OOCONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OOCONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.305.771

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.04.2014 14105-0079-009
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 29.04.2013 13102-0241-009
16/08/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Useareeiee ter f.. ; .. van

rèchttiank v koophendel

te Brug" " ' OuSieett6penirer

de griffer

IIU V IAIIIIIIIIIIVIIIIIIIIIE

" iiiasaai*

Ondemerv!ingsnr: ~ ~ j~ , 3oS," qvii [Se=°ni.q;

(volut) : 0OGOrISIJlt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvo, r n : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Steensedijk 376, 8400 Oostende

: Oprichting-Benoeming.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Isabelle VERHAEGHE te Middelkerke op 29 juli 2011, neergelegd vôôr registratie, dat:

1) de heer STEEN Patrick André Charles Fernand Jerome, geboren te Oostende op 31 juli 1951, echtgenoot van mevrouw Micheline Feys, wonende te 8400 Oostende, Steensedijk 376,

gehuwd onder het stelsel van de algemene gemeenschap, ingevolge het huwelijkscontract verleden voor notaris Ignace Muylle, te Middelkerke, op 9 augustus 1975, niet gehandhaafd noch gewijzigd tot op heden, zo verklaard,

2) de heer STEEN Leslie Patrick André, geboren te Oostende op 24 september 1976, echtgenoot van Pascale De Paep, wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem) Bleienpark 43 B,

gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, zo verklaard, en vertegenwoordigd door de heer STEEN Patrick, voornoemd, krachtens onderhandse volmacht de dato 28 juli 2011, volledig opgesteld met alle vermeldingen zoals aangegeven in het artikel 226 van het wetboek van vennootschappen;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming «OOconsult».

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Steensedijk 376. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mits in achtname van de taalwetgeving. De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Consultancy verlenen in het kader van de wetgeving op de overheidsopdrachten in de meest brede zin, zowel op het niveau van de aanbestedende instanties als op het niveau van de potentiële of inschrijvende leveranciers. Dit zowel bij de keuze van de procedure, de op- en samenstelling van bestekken, het volledige verloop van de procedure, de opstelling van offertes, enz.

.Consultancy en organisatie van evenementen, regie

'Consultancy in het kader van organisatie en reorganisatie van ondernemingen of overheidsadministraties. 'Consultancy in het kader van bestaande en nieuwe leeromgevingen, concept en gebruik van elektronische en audiovisuele hulpmiddelen, lecture capture.

.Tuinbeheer, frees-, snoei-, maai en hakselwerkzaamheden en afvoer van tuinafval

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder, volmachtdrager of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Kapitaal

Op de laatste blz. van i uik B vermelden : t@eCo . Naam e.^. hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persco)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één honderdste (11100ste) van het kapitaal elk.

Op de honderd kapitaalaandelen werd a pari in geld ingeschreven als volgt: door de heer Patrick STEEN, voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen en door de heer Leslie Steen, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen.

Deze aandelen werden volledig volgestort voor een totaal bedrag ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op een bijzondere rekening bij de Dexia Bank nv.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), volledig volstort.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van maart om 11 uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende zaterdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm en zij moet minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel worden neergelegd.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders mogen bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; zij bepalen de wedde of de vergoedingen van die lasthebbers.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder of van een door de zaakvoerder benoemde gevolmachtigde.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar. Winstverdeling

Op de te bestemmen winst moet voorafgenomen worden een bedrag van vijf ten honderd voor het oprichten van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal aangewend worden volgens de beslissingen van de jaarvergadering. De zaakvoerders bepalen plaats en datum van betaling van de dividenden.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan om het even wanneer ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen, alsook hun bevoegdheden en hun vergoeding vaststellen.

Gedurende de vereffening blijft de algemene vergadering haar macht uitoefenen en komt minstens jaarlijks op de dag van de jaarvergadering bijeen. Zij wordt bijeengeroepen door de vereffenaars.

Ondergetekende notaris verwijst naar het artikel 184 van het wetboek van vennootschappen met betrekking tot de modaliteiten van de noodzakelijke homologatie van de benoeming van de vereffenaar(s) door de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij in geval van niet-volstorting rekening gehouden wordt met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben tot 30 september 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparanten tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer Patrick

N

Voor-

aan 'z_?

Ba:g!hc(z

S4acYsks:ad

l

Steen, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden na verklaard te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden.

NIET-AANSTELLING COMMISSARIS

De oprichters verzoeken mij, ondergetekende notaris, nog te acteren dat zij op grond van ter goede trouw verrichte schattingen tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap voldoet aan de wettelijke vrijstellingscriteria en dat zij derhalve vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen

VOORMELDE ONDERHANDSE VOLMACHT TOT OPRICHTING DE DATO 28 juli 2011 - RELEVANTE BEPALINGEN:

"Tussenkomst

Voornoemde lasthebber komt hierbij tussen en aanvaardt met kennis van zaken onderhavig mandaat. De partijen verklaren beiden op de hoogte te zijn dat de op te richten meerhoofdige vennootschap BVBA "OOconsult" alsdus in de notariële oprichtingsakte vertegenwoordigd zal worden door 1 enkele persoon, de heer Patrick Steen, in een dubbele hoedanigheid. Beiden verklaren zich hierbij uitdrukkelijk akkoord met deze praktische ha nde lswijze. "

VOLMACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "iCount4u", met zetel te 1020 Laken, Reper-Vrevenstraat 137, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanren van derdar te vertegenrloorai'gen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 28.04.2017, NGL 28.04.2017 17110-0250-010

Coordonnées
OOCONSULT

Adresse
STEENSEDIJK 376 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande