OPDEDRINCK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPDEDRINCK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.101.189

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.07.2014, NGL 25.07.2014 14349-0530-015
22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303876*

Neergelegd

20-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): OPDEDRINCK

0837101189

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Maurice Lippensplein 7

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op

Het jaar TWEEDUIZEND EN ELF

Op zestien juni

Vorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: Opdedrinck

Zetel van de vennootschap: 8300 Knokke-Heist, Maurice Lippensplein 7

Duur : onbepaald te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters De Heer FRANSSENS Peter Clemens, rijksregisternummer 57.09.08-233.11, geboren te Maaseik op 8 september 1957, wonende te 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 119.

Mevrouw HARDEMAN Sofie, rijksregisternummer 71.02.18-100.89, geboren te Ukkel op 18 februari 1971, wonende te 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 119.

Maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro, 18.600,00 ¬ verdeeld in honderd 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde, geplaatst in speciën en gedeeltelijk volstort als volgt :

door Franssens Peter voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van ¬ 13.950,00 waarvoor hem 75 aandelen worden toegekend. Op de 75 aandelen werd er slechts ¬ 4.650,00 gestort.

door Sofie Hardeman voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van ¬ 4.650,00 waarvoor haar 25 aandelen worden toegekend. Op 25 aandelen werd er slechts ¬ 1.550,00 volstort.

Geplaatst kapitaal:¬ 18.600,00

Boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012. Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor Opdedrinck , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Externe vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte

.

Commissaris: geen.

Doel: De vennootschap heeft als doel:

De exploitatie van alle mogelijke horeca-uitbatingen en alle aanverwante leveringen van goederen en/of dienstprestaties dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. De verkoop van dranken en kleine eetwaren voor consumptie ter plaatse in combinatie met enigerlei vorm van amusement. De exploitatie van café- en amusementspelen. Het uitbaten van cafés, themacafés, praatcafés, cyber/internetcafés, cocktailbars, tavernes, restaurants of spijshuizen, het uitbaten van hotels, bed and breakfastgelegenheden, dansgelegenheden, discotheken, private clubs. De eventuele uitbating van instellingen dewelke gerechten verschaffen, zoals mess, kantines, cafetaria, snackbars, frituren, koffie- en theehuizen, self services, verbruiksalons, alsook het uitbaten van gelegenheden die overnachtingen verstrekken met of zonder eetgelegenheid. De eventuele exploitatie van een thuisbestellingsdienst, het verrichten van cateringdiensten in het algemeen, zowel naar particulieren toe als naar het bedrijfsleven. De eventuele opstart van een keten van gelijkaardige horeca-zaken met hetzelfde concept en dezelfde opzet (eventueel via een netwerk van franchising of door het sluiten van samenwerkingsovereenkomsten met partners. Het verstrekken van traiteurdiensten. De levering van meeneemmaaltijden, de uitbating van

een thuisbestellingsdienst. De uitbating van een broodjeszaak.

Het optreden als intern- of extern dienstverlener, consultant in de horeca-sector.

Het inrichten van tentoonstellingen en het promoten van de tentoongestelde goederen zowel in de horecasector als daarbuiten.

De volledige organisatie van allerhande manifestaties, evenementen, feesten, recepties, fuiven, shows en alle diensten met inbegrip van de cateringdiensten dewelke hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. De inrichting van commerciële incentives voor bedrijven, de eventuele organisatie van praat  en of thema-avonden, de eventuele organisatie van optredens en acts/muzikale events.

Het verrichten van alle prestaties van zelfstandige commerciële vertegenwoordiging. Het algemeen optreden als tussenpersoon in de handel en in de verkoop. Het verrichten van alle verkopen op commissiebasis. Het optreden als zelfstandig gerant voor derden. Het verrichten van publiciteitsprestaties en alle diensten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. Het uitvoeren van allerhande prestaties van reclamewerving. Het verrichten van alle handelingen die erop gericht zijn produkten of diensten bij het grote publiek te promoten/te verkopen.

De niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling. Het verrichten van algemene managementprestaties, het verlenen van administratieve en zakelijke dienstverlening, het verlenen van advies en consult op het bedrijfsorganisatorisch vlak. Het verrichten van algemene beheersprestaties. Het verrichten van allerhande consultancy activiteiten.

Het aanbieden van diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. Het verrichten van dienstverlenende activiteiten op het gebied van

informatie.

De organisatie van groepsreizen. De organisatie van excursies van kortere duur. Het regelen van reizen op maat. Het regelen van onderdak en vervoer van reizigers en toeristen. Het promoten van reizen en de informatieverstrekking omtrent reizen in opdracht van derden.

De uitbating van algemene detailhandel.

De groot en kleinhandel in, alsook de eventuele import en export van, alsook de eventuele intra communautaire verwerving van en levering van bouwmaterialen en bouwgereedschap, hout, ijzerwaren, vloeren en tegels, stenen, glas, ramen, deuren, tabletten, profielen, plinten, parket en laminaat, (garage)poorten, materialen voor sanitair en verwarming, materialen voor zonnewering, keuken- en badkamermaterialen, verfmaterialen en toebehoren, gebruiksvoorwerpen, voedingswaren en dranken zowel alcoholische als niet-alcoholische, tafelgerief/servies, keukengerief, design-objecten, allerhande souvenirs en gadgets, diverse geschenkartikelen, antiek- en brocanteartikelen, snuisterijen, relatiegeschenken, publiciteits- en promotieartikelen, schilderijen, feestartikelen, beeldhouwwerken, kunstvoorwerpen, stoffen, gordijnen en tapijten, Amerikaanse stores, zonneblinden, siervoorwerpen en fancy artikelen, tweedehandse goederen, verlichtingsmaterialen, textielwaren, schoenen, lederwaren en kledingaccessoires, alle soorten kledij en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

toebehoren, parfums, cosmeticaprodukten, verzorgingsprodukten, luxe artikelen, sportartikelen, vrijetijdsartikelen, huislinnen, bed en badlinnen, onderhoudsprodukten, juwelen, fantasie artikelen, divers horecamateriaal en horeca-uitrusting, computers, laptops, printers en scanners, GSM s, I pods, I phones, allerhande telecommunicatieapparatuur, muziek en allerhande muziekdragers, allerhande elektrische en elektronische toestellen, watertoestellen, speelgoed, DVDs, CD-roms, huishoudartikelen en apparatuur, domotica materialen, diverse interieurmaterialen, boeken, kranten en tijdschriften, allerhande rookwaren en toebehoren, herlaadkaarten, internetkaarten, bureelartikelen en papierwaren, produkten van de Nationale Loterij, tweedehandse en nieuwe motorvoertuigen en onderdelen van motorvoertuigen, plezierboten, vaartuigen en jachten en alle onderdelen hiervan, bloemen, planten, allerhande tuinbenodigheden, allerlei verzorgingsprodukten voor bloemen/planten en de tuin, allerhande tuinornamenten en groendecoratie, boeketten, bloemsierstukken, rouwkransen, tuin en terrasmeubilair, verlichtingsmaterialen voor tuin en terras, bloemvazen en potten, divers tuingereedschap, enz. Deze verkopen mogen zowel tot stand worden gebracht via de traditionele verkoopskanalen rechtstreekse verkoop alsook de verkoop via een netwerk van zelfstandige medewerkers alsook de verkoop via nieuwe multimediakanalen bijvoorbeeld de verkoop via het internet Ecommerce, de exploitatie van een webwinkel.

Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken. Het uitvoeren van projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen. De projectontwikkeling voor kantoorbouw. De projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, winkelcentra, sportcentra, enz. De projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken. Grondverkavelingen. Ruilverkavelingen. Het optreden als bouwpromotor.

Patrimoniumvennootschap: onroerende en roerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm verwerven, beheren, valoriseren en vervreemden. Zij mag onroerende goederen , gebouwde of ongebouwde, gemeubelde of ongemeubelde, aankopen , verkavelen, huren, verhuren, doen bouwen, doen verbouwen, renoveren, uitrusten, afbreken, verkopen. Dit omvat verder: de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. Zij mag investeringsgoederen, materieel benodigd voor gelijk welke burgerlijke of handelsactiviteit onder gelijk welke vorm verwerven of verhuren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen als borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan.

De verhuring/leasing van allerhande roerende goederen waaronder de verhuring

van rollend materieel en alle dienstprestaties die hiermee verband houden.

Het verrichten van alle vervoer zowel goederen- als personenvervoer te land, te

water en in de lucht, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden opdrachtgevers, in binnen en buitenland en van alle mogelijke goederen. Dit vervoer kan op gelijk welke manier gebeuren en voor alle mogelijke opdrachtgevers. Het verrichten van allerhande transportdiensten in het algemeen en alle leveringen en dienstprestaties die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband kunnen houden. Het verrichten van groupageactiviteiten, de overslag , de opslag en distributie van goederen, het verlenen van allerhande logistieke diensten en ondersteuning. Het verrichten van expressvrachtvervoer. Het verrichten van volume-transporten. Het verrichten van koeriersdiensten.

Het verstrekken van allerlei adviezen, met uitzondering van beleggingsadviezen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in eigen naam als in naam van derden.

Het beheren van roerende goederen, meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop en arbitrage van dergelijke waarden voor eigen rekening met uitsluiting van alle activiteiten zoals bedoeld in de wet van 06/04/1995 wet op de secundaire markten, beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

Het op enigerlei wijze stellen van zekerheden ten behoeve van derden, mits vergoeding.

Het toestaan van leningen aan vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan de vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen

Het waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in of het beheer voeren over ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven als dit van de vennootschap.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, als door vertegenwoordiging.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijk doel.

De bovenstaande doelomschrijving is niet limitatief en dient in de meest ruime zin van het woord te worden geïnterpreteerd.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur de eerste keer in 2013.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet statutaire zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

De Heer Peter FRANSSENS die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

vaste vertegenwoordiger: Peter Franssens

Overname: De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de

vennootschap in oprichting sedert 1 april 2011.

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde FISKO STEYAN bvba te Brugge/Zeebrugge,

Bastenakenstraat 10 aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen

alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te

tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
OPDEDRINCK

Adresse
MAURICE LIPPENSPLEIN 7 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande