OPJ PROMOTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPJ PROMOTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.947.270

Publication

26/04/2011
ÿþVo beho

aan Belg Staat

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I MONITEUR BELGE

t)IE ECTION

Illt111119Af111111

(DD

1 8 -04- 2 311

r' EERGELEGD ter GRIFFIE der

AECIiTBANK VAN KOOPï4ANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

GISCH STAATSBLAD OP: 0 $ APR. 2011

BESTUUR De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0869.947.270

Benaming

(voluit) : OPJ PROMOTIONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Morgensterpad 4

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN TWEE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Strypsteen, Notaris met standplaats te Knokke-Heist op 5 april, 2011, geregistreerd te Knokke-Heist, achttien bladen, nu! renvooien, op 06 APR 2011, Reg 5, boek 136, blad, 99, vak 7, ontvangen; vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur (Getekend) D. Tavernier,i blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende' beslissingen genomen heeft.

Eerste besluit - Splitsingsvoorstel

De vergadering heeft de voorzitter ontslagen van voorlezing van het in de agenda opgenomen. splitsingsvoorstel de dato 10 februari 2011 en de vennoten erkennen uiterlijk één maand v66r de datum van'' deze vergadering van dit voorstel alsook van de in de wet bedoelde andere documenten volledig kennis te' hebben gekregen met uitzondering van hetgeen hierna bepaald.

De vergadering heeft beslist eenparig en uitdrukkelijk om de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, in zoverre deze artikelen op de verslagen betrekking hebben, zoals voorzien in de agenda.

Tweede besluit - Splitsing

De vergadering heeft het aangekondigde splitsingsvoorstel aanvaard. Zij heeft aldus besloten dat het gehele: vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS", zowel de, rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het: voornoemde splitsingsvoorstel op twee op te richten vennootschappen, namelijk de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" (nieuw).

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer dat:

a)De ruilverhouding van de aandelen worden bepaald als volgt:

- drieënnegentig (93) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap SOWI PROJECTS worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap OPJ PROMOTIONS, hetzij drieënnegentig (93) aandelen van de vennootschap SOWI PROJECTS tegen drieënnegentig (93) aandelen van de vennootschap: OPJ PROMOTIONS, vertegenwoordigend de helft van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen: vennootschap.

- drieënnegentig (93) volgestorte aandelen van de op te richten vennootschap OPJ PROMOTIONS (nieuw) worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de vennootschap OPJ PROMOTIONS, hetzij drieënnegentig (93) aandelen van de vennootschap OPJ PROMOTIONS (nieuw) tegen drieënnegentig (93) aandelen van de: vennootschap OPJ PROMOTIONS, vertegenwoordigend de helft van het maatschappelijk kapitaal van de te splitsen vennootschap.

De ruilverhouding is derhalve 1 voor 1.

De splitsing trekt zich door op het niveau van de aandeelhouders waardoor de heer Mehdi Devos, wonende: te Knokke-Heist, Canadasquare 22 bus 02, de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) zal verkrijgen en mevrouw Sophie Wilms, wonende te: Knokke-Heist, Morgensterpad 4, de totaliteit van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid `SOWI PROJECTS".

b)De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap; afgesloten per 31 december 2010. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen' worden opgenomen in de boekhouding van de op te richten vennootschappen "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

c)De handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor, rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 januari 2011, zodat alle handelingen van na die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

d) De respectievelijke aandelen zullen vanaf hun creatie recht geven op deelname in de winst voor het lopende boekjaar, betreffende welk recht geen bijzondere regeling dient getroffen te worden.

Derde besluit - De overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap en de oprichting van de nieuwe vennootschappen

A. De overgang van het vermogen

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten dat het gehele vermogen van de vennootschap "OPJ PROMOTIONS" overgaat op de twee besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) die thans worden opgericht.

De vergadering heeft besloten dat de overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS" op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het

splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten voorwaarden:

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Ieder van de verkrijgende vennootschappen wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeurige beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschappen zullen met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vennootschappen als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschappen met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschappen worden gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4. Voor het geval een gedeelte van de activa van het vermogen van de gesplitste venn000tschap niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden, en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over de verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Het gedeelte van de passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat niet in het splitsingsvoorstel werd toegescheiden zal, wanneer de interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, door ieder van de verkrijgende vennootschappen gedragen worden evenredig aan het nettoactief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden. Tegenover derden zullen alle nieuwe vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan "SOWI PROJECTS" die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van "OPJ PROMOTIONS" (nieuw) telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

Goedkeuring van de oprichting en van de statuten van de op te richten vennootschappen «SOWI PROJECTS» en «OPJ PROMOTIONS»

Overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de vergadering het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschappen «SOWI PROJECTS» en «OPJ PROMOTIONS» goedgekeurd.

Andere bepalingen

De vergadering heeft het volgende vastgesteld:

Overeenkomstig artikel 743, 8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de splitsingsvoorstellen wordt er geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de gesplitste vennootschap.

Kwijting

De vergadering heeft beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de twee verkrijgende vennootschappen van de eerste jaarrekening die na de splitsing wordt opgesteld, zal gelden als kwijting aan de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap.

Vierde besluit - Ontslagen

De vergadering heeft het ontslag aanvaard van de zaakvoerders van de gesplitste vennootschap "OPJ PROMOTIONS"

Vijfde Besluit - Bevoegdheden

Alle bevoegdheden die nodig zijn voor de uitvoering van voorgaande besluiten, worden, zoveel als mogelijk, verleend aan elke zaakvoerder van de verkrijgende vennootschappen, waarbij ieder afzonderlijk kan optreden wat betreft de vennootschap waarvan hij zaakvoerder is. Aan de heer Mehdi Devos en mevrouw Sophie Wilms wordt in het bijzonder de bevoegdheid verleend om:

1.alle formaliteiten bij de bevoegde overheden te vervullen met het oog op schrapping of overbrenging; 2.als vergoeding voor deze overdracht te aanvaarden:

-door mevrouw Sophie Wilms 93 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de nieuwe vennootschap «SOWI PROJECTS», zonder opleg;

-door de heer Mehdi Devos 93 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de nieuwe vennootschap «OPJ PROMOTIONS», zonder opleg;

~

3.de registers van de nominatieve aandelen bij te werken, waarbij de kosten van deze verrichtingen door de verkrijgende vennootschappen worden gedragen;

4.in het kader van deze overdracht door splitsing, voor zover nodig, de hypotheekbewaarder vrijstelling te verlenen om een ambtshalve inschrijving te nemen, te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot ontbinding, handlichting te verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere beletsels.

De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan AMVG Accountants & belastingsconsulenten bvba, te 2000 Antwerpen, Emest van Dijckkaai 28, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de vergadering heeft vastgesteld dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris heeft bijgevolg vastgesteld dat de splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS door oprichting van twee nieuwe vennootschappen met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SOWI PROJECTS" en "OPJ PROMOTIONS" verwezenlijkt is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPJ PROMOTIONS opgehouden heeft te bestaan.

3. De notaris heeft vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op een splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen.

Verklaring pro Pisco

1) Met het oog op de heffing der registratierechten heeft de vergadering bevestigd dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek van Registratierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2) De vergadering heeft verklaard dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

3) De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de gesplitste vennootschap heeft

beantwoord aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het BTW-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting

op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde

paragraaf van artikel 18 van het BTW-Wetboek van toepassing.

In zelfde verband heeft de vergadering meegedeeld dat de nieuwe vennootschappen zich zullen laten

registreren als BTW-belastingsplichtige, vermits zij in voortzetting van de gesplitste vennootschap activiteiten

zullen voeren die haar onderwerpen aan de BTW.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift van de akte spltisting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.03.2011, NGL 21.04.2011 11086-0512-015
02/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 _02+

2011 BRU

Za+sc> 1

op:

BESTTtiATSg~~ L1(JR

LEGD ter GRIFFIE der NK VAN KOOPHANDEL TE

E (Afdeling Brugge)

1 5 FEB,

l;ri egri¬ fier,

Ondernemingsnr : 0869.947.270 Benaming

(voluit) : OPJ PROMOTIONS

Vo beho aan Belg Staat

" 11033750*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Morgensterpad 4 te 8300 KNOKKE-HEIST

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel

Voorstel van splitsing van de BVBA OPJ PROMOTIONS, met zetel te 8300 Morgensterpad 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder KBO-nr splitsen in de op te richten bvba SOWI PROJECTS, die haar zetel zal vestigen te 8300 Morgensterpad 4, en de op te richten bvba OPJ PROMOTIONS, die haar zetel zal WAREGEM, Jutestraat 5.

Tegelijk hiermee neergelegd: splitsingsvoorstel

Getekend:

de heer Mehdi DEVOS

zaakvoerder

KNOKKE-HEIST, 0869.947.270, te KNOKKE-HEIST, vestigen te 8790

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Morgensterpad 4

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Strypsteen Philippe, notaris te Knokke-Heist, op 23 december 2010, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid OPJ Promotions, waarvan de zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, Morgensterpad 4, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00).

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld. Gezien de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde, vindt deze kapitaalverhoging plaats zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

TWEEDE BESLUIT  Individuele afstand van het voorkeurrecht.

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel verklaard te verzaken aan de formaliteiten met betrekking tot de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

a) Vervolgens heeft de Heer Mehdi Devos, rijksregistemummer 700411 263 32, geboren te Waregem op elf april negentienhonderd zeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Canadasquare 22 bus 02, na voorlezing te hebben aanhoord van het voorgaande, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "OPJ Promotions" en de volgende som in te brengen in de vennootschap :

- een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), volledig volstort.

b) Vervolgens heeft Mevrouw Sophie Wilms, rijksregistemummer 730829 262 69, geboren te Antwerpen op negenentwintig augustus negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Morgensterpad 4, na voorlezing te hebben aanhoord van het voorgaande, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en de volgende som in te brengen in de vennootschap :

- een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00), volledig volstort.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen werden de inbrengen in geld gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de ING zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 23 december 2010 dat aan voormeld proces-verbaal zal gehecht blijven. Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat de optredende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging in totaal volgestort is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

VIERDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft Notaris Strypsteen verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT - Statutenwijziging.

De algemene vergadering heeft besloten vervolgens artikel 5 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende tekst:

"Artikel 5 - KAPITAAL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'LL:JUWD

aken-kopie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad b

Mal 2.1

e akte

~.iELEGD-TER G RUFFiE VAN Di< KOOPHANDELECHTBANK VAN BRUGGE (AFDELING

BRUGGE)

n

in" ter gri

MONITEUR BEI

RECTION

3 1 -12- 2010

De griffier.

Ondernemingsnr : 0869.947.270 Benaming

(voluit) : OPJ PROMOTIONS

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT - Coördinatie van de statuten.

De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen, de notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLUIT - Machtiging aan de zaakvoerder.

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering heeft bijzondere volmacht gegeven aan de Heer Marc Van Gysel, accountant, te 2000 Antwerpen, Emest Van Dijckkaai 28, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het rechtspersonenregister, het ondememingsloket en de BTW met betrekking tot de statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift proces verbaal van statutenwijziging, bankattest en coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

-V ir-b,

&

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 23.07.2010 10327-0150-015
23/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 20.07.2009 09433-0193-013
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 24.07.2008 08448-0181-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 25.07.2007 07454-0065-013
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 26.07.2006 06524-1546-015

Coordonnées
OPJ PROMOTIONS

Adresse
MORGENSTERPAD 4 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande