OPPERHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPPERHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.766.081

Publication

22/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

iii







Ondememingsnr : 0541766081 Benaming

(voluit) : OPPERHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Christine D'Haenstraat 8 bus 201 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres Maatschappelijke Zetel

Uit een verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 02 juni 2014 blijkt dat de vergadering beslist heeft de maatschappelijke zetel te verplaatsen op heden naar Lisseweegs Opperhof nr. 4A - 8380 Brugge.

De zaakvoerder

Vandenbussche Cindy

STAAT..,_

Griffie

Gent Afdeling Rrrrgge

De griffier

BELGlSCF

MONITEUR BELGE NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 4 -07- 20h

0 4 JUL 2014

21/11/2013
ÿþr raad watt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter GRIFFE dr,,

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL TE

BRUGGE (Afdaling Bruane)

n ' 0 '8 (PQV. 2013

Gro

Ondernemi

Benaming

(voluit) : OPPERHOF

(verkort) :

0541 766 081

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Christine D'Haenstraat 8/201 te 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zes november tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat :

Mevrouw VANDENBUSSCHE Cindy Valerie Marjorie, geboren te Blankenberge op éénentwintig januari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.01.21 242-10, identiteitskaart nummer 591-589956126, wonende te 8000 Brugge, Christine D'haenstraat 81201.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "OPPERHOF",

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in specïën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven;

Mevrouw VANDENBUSSCHE Cindy, wonende te 8000 Brugge, Christine D'haenstraat 8/201, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) Het geheel van de inbreng In speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij iNG BANK.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Christine D'Haenstraat 8/201.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor haar rekening,voor rekening van derden te doen of door derden te laten uitvoeren,zowel in Belgie als in het buitenland

1.Onderneming voor thuisverpleging, verzorging in alle vormen en toepassingen, gezinszorg en bejaardenzorg, overige menselijke gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg.

2. Onderneming voor verkoop en verhuur van medische apparatuur.

3. beheer van bejaarden  en verzorgingstehuizen, dienstverlening aan de medische sector en aanverwante sectoren,

4. Aan- en verkoop, in- en uitvoer,huur en verhuur, onderhoud en reinigen, van meubelen,meubileringartikelen, kunstvoorwerpen, tapijten, allerlei brokante en snuisterijen, antiek en aanverwante artikelen, oude boeken alsook werkplaats voor herstelling en restauratie van voornoemde artikelen.

5. Aan- en verkoop (groot- en kleinhandel) van goederen rechtstreeks of onrechtstreeks bruikbaar in de: inrichting,bouw en andere. Onderneming van binnenhuisinrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. Het in eigen beheer aangekochte panden, inrichten, verhuren en indien wenselijk voor de vennootschap de wederverkoop,

7. Kleinhandel en groothandel, van allerhande bouwmaterialen zowel in nieuwe staat als tweedehands en dit in de ruimste zin van het woord.

8. Verhuring van divers materieel.

9. Tussenpersoon in de handel en cornmissionair, de handel en tussenhandel in menigvuldige goederen,

10, Onderneming voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of tussenpersoon of in deelneming met derden alle, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op onroerende goederen zoals ondermeer : projectontwikkeling, bouwpromotie, bouwen en verbouwen, grondverkavelingen en valorisatie van onroerende goederen, makelaar, lasthebber en bemiddelaar in immobilien, huur en verhuur, timesharing, aan- en verkoop, ruiling en beheer en dit in de ruimste zin van het woord.

11. Het verlenen van administratieve prestaties, computer-services, management en consultancy en personeelstraining.

12 Klein- en groothandel, aankoop- verkoop, export en import, huur en verhuur, onderhoud en herstel, bewaarneming, stockage, van allerlei handelsgoederen, machines, materialen en toestellen en dit in de ruimste zin, alsmede de uitoefening desbetreffend van een activiteit, te kenmerken als makelarij, agentuur, vertegenwoordiging, lastgeving, algemene dienstverlening (onder-)aanneming, distributie.

13. Klein en groothandel, import en export in nutsartikelen, bijouterieën, bloemen en planten, decoratie, juwelen, foto en film,video, uurwerken,goud en zilverwerk, fantasie-artikelen,dag- week-bladen en tijdschriften, voedingswaren, in allerhande artikelen in de ruimste betekenis van het woord.

14. Uitbating van restaurant, drive-in, café, cafetaria, broodjeszaak, pizzeria, herberg, hamburgerkraam/restaurant, frituur, fastfoodzaak, brasserie-taverne, koffie- en theesalon, pitazaak, feestzaal, traiteurdienst, kortom een horecazaak in de ruimste betekenis van het woord, organiseren van feestelijkheden-manifestaties en happenings.

15. Groot- en kleinhandel: in elektrische toestellen, sanitaire artikelen, verlichtingsartikelen, verwarmingstoestellen zowel elektrisch of andere, toestellen voor luchtverversing, lucht-afkoeling (airconditioning), toestellen voor centrale verwarming, alle mogelijke toestellen voor klimatisatie; eveneens import en export van deze artikelen.

16. Onderneming voor het onderhouden van woningen, bedrijfsgebouwen, grootkeukens, horecabedrijven, restauratiebedrijven, alle horeca uitbatingen en horecabedrijven, hotels, vakantiecentra, congrescentra, zonder dat deze opsomming limitatief is.

17, Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno consult, assistentie op gebied van management, engineering, consultancy, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, zoals bijvoorbeeld kwaliteit en informatica consultancy.

18. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aard verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig ( KB van zevenentwintig april tweeduizend zeven ), update wet van twee juni tweeduizend tien, BS veertien juni tweeduizend tien inzake de secundaire markten het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en of andere kennis, bewezen door een één of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteiten van die attesten

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten'vennootschappen, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische en Buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle handelingen verrichten met betrekking tot brevetten, licenties en vergunning, deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotrechten terzake toestaan. De vennootschap zal haar patrimonium kunnen beheren in de ruimste zin van het woord en uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen,

Binnen dit kader : overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

De vennootschap zal alle industriële-, handels-, financiële-of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, gebouwen kunnen kopen, verkopen, huren, verhuren, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Het beheer is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAAITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten alleen uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van juni om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist_

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits aile aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris Kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan doôr de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). GEMEEN RECHT

, Veor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

Mevrouw VANDENBUSSCHE Cindy Valerie Marjorie, wonende te 8000 Brugge, Christine D'haenstraat

8/201

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder zal vergoed worden. Deze vergoeding zal vastgesteld worden door de algemene of buitengewone algemene vergoeding.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

Fiduciaire J.D. bv-cvba, te 8200 Brugge - St.Andries, Torhoutse Steenweg 315, en aan aile bedienden en

aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van

de Vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondememingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0068-010

Coordonnées
OPPERHOF

Adresse
LISSEWEEGS OPPERHOF 4A 8380 BRUGGE 5

Code postal : 8380
Localité : Dudzele
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande