ORA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.850.393

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.04.2014, NGL 14.07.2014 14311-0283-008
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 11.07.2013 13299-0248-009
06/04/2011
ÿþ ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iiosiea3"

IIII



NEERGELEGD

25. 03. 2011

RECFdB~N K K.!'}OPHANDEL

r14Ct~RT~ I J K



Ondernemingsnr: gs0 353

Benaming

(voluiti : ORA MANAGEMENT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8560 WEVELGEM, SCHILDSTRAAT 18

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 14 maart 2011 voor Notaris Luc de Müelenaere te Gullegem thans Wevelgem,

Geregistreerd te Menen de 15 MAART 2011, bladen negen verzendingen geen, boek 197 blad 96 vak 12, ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (25 EURO) (getekend) D. KNOCKAERT eerstaanwezend Inspecteur, dat

1. De heer RAMONT, Olivier Rudy Christian, geboren te Oostende op 8 mei 1970, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18

2. Mevrouw DESIMPELAERE, Els Dorine, geboren te Izegem op 14 augustus 1970, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18

Gehuwd te Ledegem op 29 september 1995 onder het wettelijk stelsel ingevolge akte huwelijkscontract. verleden op 27 september 1995 voor ondergetekende Notaris Luc de Müelenaere te Gullegem thans, Wevelgem, tot op heden ongewijzigd noch gehandhaafd, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam: ORA MANAGEMENT.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale, waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De 100 aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer RAMONT Olivier, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18, titularis van 50 aandelen, volstort ten belope van 3.100,00 ¬ , en

2. Mevrouw DESIMPELAERE Els, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18, titularis van 50 aandelen, volstort ten belope van 3.100,00 E. De oprichters hebben verklaard en erkend dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één derde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van E 6.200,00. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van, Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting. Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van de Notaris bewaard blijven.

STATUTEN

Hierna volgen de statuten bij uittreksel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming ORA MANAGEMENT.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België binnen het nederlands taalgebied, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van productie- en veiligheid;

-consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- beheer van haar eigen vermogen

- beheer van onroerende goederen, aan- en verkoop van onroerende goederen, in huur of leasing geven of nemen van onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand april om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver-tegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer RAMONT, Olivier Rudy Christian, geboren te Oostende op 8 mei 1970, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

~

t

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, wordt heden benoemd tot vervangend zaakvoerder:

Mevrouw DESIMPELAERE, Els Dorine, geboren te Izegem op 14 augustus 1970, wonende te 8560 Wevelgem, Schildstraat 18, die verklaard heeft deze opdracht nu reeds voor alsdan te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt: alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen."

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder hamdelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar Ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

De verschijners hebben bovendien besloten geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De verschijners hebben daarop aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, FIDEVAN Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid te 8560 Wevelgem, Kloosterstraat 12, ondernemingsnummer 0439.157.404 (Stéphane Devos), aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie akte oprichting d.d. 14 maart 2011

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MeGthei,) iwkc Yl,tizeanaa2.ruL

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.04.2015, NGL 29.08.2015 15567-0304-011

Coordonnées
ORA MANAGEMENT

Adresse
SCHILDSTRAAT 18 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande