ORANJE TRADE & MARKETING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORANJE TRADE & MARKETING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.876.379

Publication

27/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

het kader van deze activiteit, zal zij alle commerciële en financiële verrichtingen kunnen verrichten, met uitzondering van deze die wettelijk voorbehouden aan zijn aan erkende instellingen.

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen ten voordele van derden;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks gepaard gaan met het beheer en het bestuur van vennootschappen, meer bepaald het verlenen van advies en bijstand aan privéondernemingen en aan openbare diensten inzake planning, organisatie, streven naar rendement, (niet boekhoudkundige) controle, managementinformatie, logistiek, aankopen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how, intellectuele rechten en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het opstellen en het beheer van handelscontracten en van merken- en modellen contracten;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

-het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderddrieduizend euro (203.000 EUR). Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering die de duur der mandaten bepaalt.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een zaakvoerder.

De enige zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur. Al de akten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser of als verweerder.

Meerdere zaakvoerders

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur in naamloze vennootschappen.

De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in een bijzonder register. De notulen worden ondertekend door de zaakvoerders die deelnamen aan de beraadslaging. De kopijen en uittreksels van de notulen, in gelijk welke omstandigheid af te leveren, worden gelijkvormig verklaard en ondertekend door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

Is er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

De zaakvoerders kunnen binnen het college van zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Delegatie van machten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, machten te verlenen voor bepaalde doeleinden. Zij bepalen de vergoedingen verbonden aan deze delegatie van machten.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoering in geval van overdreven volmacht.

Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Modaliteiten van deelneming aan de algemene vergadering

1. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten op afstand kunnen deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronisch communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronisch communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

2. Uitoefening van het stemrecht per brief of langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

§1. De zaakvoering kan beslissen dat de vennoten het recht hebben op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient dan te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat: -de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; -de aard van de aangehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste zes (6) werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de zaakvoering bij aangetekend schrijven.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van de vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoering.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

3. Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vóór de algemene vergadering.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde (6de) dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

4. Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

De procedure zoals beschreven in de twee voorafgaande alinea s dient niet gevolgd te worden wanneer alle vennoten ermee instemmen éénzelfde document eventueel per volmacht te ondertekenen dat de besluiten van de algemene vergadering inhoudt.

De houders van obligaties en de houders van warrants of van certificaten vermeld in artikel 537 van, het Wetboek van vennootschappen, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van deze besluiten.

Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Vereffening - benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

a) Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag opgesteld door de zaakvoering en vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dat verslag wordt er een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld, waarover de commissaris, een bedrijfsrevisor of een accountant verslag uitbrengt.

De algemene vergadering spreekt zich dan uit over de voorgestelde ontbinding.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) In geval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de algemene vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit, rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

Compensatie

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van vijftien december tweeduizend en vier betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

INBRENG IN NATURA  TOEKENNING AANDELEN.

Beschrijving

De heer BOSQUET Bruno, voornoemd, verklaart een inbreng in natura in de vennootschap te

doen voor een globale waarde van tweehonderd en drie duizend euro (203.000,00 EUR).

Verslagen in het kader van de inbreng in natura

Er wordt kennis gegeven van het verslag van de oprichter opgesteld op twintig maart tweeduizend veertien en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  AVISOR met zetel te 7520 Ramegnies-Chin, Chaussée de Tournai, 54, vertegenwoordigd door de heer Jean-Antoine (John) Lebrun, bedrijfsrevisor, opgesteld op negentien maart tweeduizend veertien, beiden met betrekking tot de inbreng in natura in de vennootschap en overeenkomstig artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

 De inbreng in natura gerealiseerd bij de oprichting van de BVBA ORANJE TRADE & MARKETING, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai, 45/106, bestaat in de inbreng van vier duizend vijfhonderd (4.500) aandelen A van de vennootschap naar Frans recht SAS PORTEUROPE voor een bedrag van tweehonderd en drie duizend euro (203.000,00 ¬ ).

Deze inbreng zal vergoed worden door de overhandiging aan de inbrenger, de Heer Bruno BOSQUET, van duizend (1.000) aandelen van de op te richten BVBA ORANJE TRADE & MARKETING.

De oprichter van de op te richten vennootschap begunstigde van de inbrengen is aansprakelijk voor de begroting van de ingebrachte goederen alsook voor de bepaling van het aantal aandelen die uit te geven zijn in tegenprestatie van de inbrengen.

De onderzoeken die ik gedaan heb overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren toepasselijk inzake oprichting door inbrengen in natura laten toe te verklaren dat :

- De beschrijving van de inbreng in natura die de inschrijver voorstelt te doen aan de BVBA ORANJE TRADE & MARKETING aan normale voorwaarden van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

- De begrotingswijze van de inbreng in natura aangenomen door de partijen gerechtvaardigd is door de princiepen van bedrijfseconomie en leidt tot netto inbrengwaarden die overeenstemmen minstens met de fractiewaarde van de aandelen die uit te geven zijn in tegenprestatie zodat de inbrengen in natura niet overgeschat zijn;

- De vergoeding van de inbrengen in natura bestaat in de toekenning van duizend (1.000) nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap.

Tenslotte menen wij het nuttig te herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat zich uit te spreken over het wettige en rechtvaardige karakter van de handeling.

Opgemaakt te Ramegnies-Chin, op negentien maart tweeduizend veertien.

Vergoeding van de inbreng in natura

02/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR S~ .;_;_,__ NEERGELEGD

23 -01- 2:3 16 :x:1.7 2014

ELGISCH ~f Rechtbank van KOOPHANDEL Gent,GfifrieRTRUK

Ondememingsnr : 0548876379

Benaming

(votait): ORANJE TRADE & MARKETING

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Spinnerkaai, 45 bus 106

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 01112/2014 en Beslissing van de zaakvoerder op 01/12/2014

Buitengewone algemene vergadering

De Heer Bruno BOSQUET, zaakvoerder en uniek vennoot, besluit om Mevrouw Caty DHOINE, geboren te

Comines op 22/12/1962, wonende te 8587 Anzegem, Ouden Heirweg, 6 als zaakvoerder te benoemen. Haar

mandaat begint om 01/12/2014 voor onbepaalde duur.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn

Beslissing van de zaakvoeder

Bij beslissing van de zaakvoerder is de maatschappelijke zetel op 1st DECEMBER 2014 overgebracht tot

volgende adres :

Ouden Heirweg, 6

8570 ANZEGEM

Bruno BOSQUET

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de echtsperseon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch-Staatsblad -02/-02/20i5 - Annexes du Moni

07/07/2015
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGISCH STAATS13LAp

Ondernemingsnr : 0548876379

Benaming

(voluit) : ORANJE TRADE & MARKETING

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem, Ouden Heirweg, 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 10/06/2015 - ontslag van een zaavoerder

De Heer Bruno BOSQUET, zaakvoerder en uniek vennoot, aanvaardt van het ontslag van Mevrouw Caty DHOINE, geboren te Comines op 22/1211962, wonende te 8587 Anzegem, Ouden Heirweg, 6 als zaakvoerder.

De Heer BOSQUET, uniek vennot en zaakvoerder ontlast Mevrouw DHOINE van de uitvoering van haar ' opdracht.

Bruno BOSQUET Zaakvoerder

Bijlagen -het BeigisehStaatsblad  07fh7n0i-5-ÿÿ -Annexes-tiu-Meniteur-treíge

NEERGELEGD

EUR BEL

06- 2015

2 2 JU yl 2015

GERechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Grrttre

30-

MON IT

IIIIIIIIIIIIIIIIAII

*15096602*

i

u

Coordonnées
ORANJE TRADE & MARKETING

Adresse
OUDEN HEIRWEG 6 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande