ORNUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORNUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.104.762

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 25.06.2013 13199-0415-010
11/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11303150*

Neergelegd

09-05-2011

Griffie

0836104762

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ORNUS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke, Kallemoeistraat 3

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op zes mei tweeduizend en elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1° Heer Van Essche, Hans Roland, rijksregister nr 671210 291 27, geboren te Tielt op tien december negentienhonderd zeven en zestig, en zijn echtgenote:

2° Mevrouw Callewaert, Heidi Dorine, rijksregister nr 710623 370-85, identiteitskaart nr 590 7278341 69, geboren te Tielt op drieëntwintig juni

negentienhonderd één en zeventig, samenwonende te 8780 Oostrozebeke,

Kallemoeistraat nr 3; gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen; EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "ORNUS".

3/ Zetel: 8780 Oostrozebeke, Kallemoeistraat 3.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a. alle handels- en productieactiviteiten inzake metaalconstructie, metalen kunstwerken, machinebouw en automatisatie.

b. het verwerven, beheren, promoten en ontwikkelen van

vastgoedinvesteringen, zowel met het oog op onmiddellijke als middellijke realisatie van opbrengst om het even welke vorm.

c. het verlenen van dienstprestaties van economische aard zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer het uitvoeren van alle advies- en prospectieopdrachten in verband met het voorgaande.

d. alle commissie-, tussenpersoon- en makelaarsactiviteiten mits daartoe de wettelijke vereisten voldaan zijn.

e. het nemen van belangen in vennootschappen ongeacht hun doel en de wijze van belangenneming, zoals het houden van participaties, het financieren en het besturen van vennootschappen.

f. alle landbouw-, tuinbouw- en veeteeltactiviteiten; loonwerken; handel in vlees en levende dieren;

g. het verwerven, instandhouden en beheren van roerend en onroerend patrimonium, met inbegrip van participaties in vennootschappen, ongeacht het maatschappelijk doel van deze vennootschappen.

h. het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen, het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

i. verwerven, beheren en rentabiliseren op om het even welke wijze van zowel roerende als onroerende , lichamelijke of onlichamelijke goederen, ongeacht de aard en het gebruik van deze goederen.

j. alle dienstverlenende activiteiten gepaard gaand of nuttig of complementair aan het voorgaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

k. alle adviserende en consultingactiviteiten.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels, nijverheids, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken. De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling. De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschaprecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. Tot het maatschappelijk doel behoren niet die activiteiten voor dewelke erkenning of toestemming vereist is van de commissie voor bank- en financiewezen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE65 7450 3971 4596 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op achtentwintig april laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur.

Eerste jaarvergadering in 2013.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar: vanaf 18 januari 2011 tot en met 31 december 2012.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

En tenslotte zijn voornoemde oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben met éénparigheid van stemmen beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerder, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Heer Van Essche, Hans voornoemd, die aanvaardt.

VOLMACHT. Heer Van Essche, Hans voornoemd, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan eer Brugman, Hans De Vlasvink 5 te Wevelgem, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 26.06.2015 15213-0012-011

Coordonnées
ORNUS

Adresse
KALLEMOEISTRAAT 3 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande