OSSEHAAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OSSEHAAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.617.126

Publication

27/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.01.2013, NGL 21.02.2013 13045-0482-014
20/09/2012
ÿþtiaisgai*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~-~~~~ ~ IjIB~~4 . J~~," . r

11 SE?. 2812

Griffie

Ondernemingsnr : 0885.617.126

:? Benaming (voluit) :Ossehaas

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendestraat 85

8600 Diksmuide

Onderwerp akte : BVBA: RECHTZETTING

In het uittreksel van het proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 21 december 2010, dat gepubliceerd werd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad! van 18 januari 2011 onder nummer 0009057, is bij misslag het aangepaste doel niet opgenomen,! ;zodat het eerste besluit als volgt dient gelezen te worden:

"Voorafgaand aan de beslissing tot doelswijziging verleent de algemene vergadering met; éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Vervolgens beslist de algemene vergadering het doel van de vennootschap uit te /*reiden door; inlassing in artikel 3 van de statuten, van de activiteiten hierna aangehaald, onmiddellijk na de zin:

; "Het geven van opleidingen aan presentatoren en het geven van mediatrainingen" i

"Prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: aan- en;

ir

verkoop van alle eetwaren en dranken; voor het uitbaten van een gastenverblijf, logies

Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen: van maaltijden

De exploitatie van degustatie- en verbruikersalon met beperkte of zonder bediening van i; allerlei koude en warme dranken

De bereiding en verkoop van warme en koude belegde broodjes en aanverwante producten Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het: algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crëperies en warmewafelkramen, tearooms, ijssalons en dergelijke, alsook in cafetaria's, snackbars sandwichbars en hamburgertent

Uitbaten verbruikerssalon"

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd."

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.12.2011, NGL 21.02.2012 12046-0184-011
18/01/2011
ÿþBenaming : Ossehaas

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendestraat 85

8600 Diksmuide

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 21 december 2010, geregistreerd te Diksmuide (drie bladen, geen verzendingen) op 22 december 2010, boek 425, blad 19, vak 19, ontvangen vijfentwintig euro (25,00-EUR), getekend de e.a. Inspecteur Koen BAERT, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OssEHIAAs" en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

eerste besluit: doelswijziginq

Voorafgaand aan de beslissing tot doeiswijziging verleent de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2010.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Vervolgens beslist de algemene vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden door inlassing in artikel 3 van de statuten, van de activiteiten hierboven aangehaald in de agenda van deze vergadering, onmiddellijk na de zin: "Het geven van opleidingen aan presentatoren en het geven van mediatrainingen".

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

tweede besluit: wijziging boekjaar/jaarvergadering

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om het boekjaar van de vennootschap in die zin te wijzigen dat het voortaan begint op één oktober om te eindigen op dertig september. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het huidig boekjaar, dat is begonnen op 1 januari 2010, verlengd tot 30 september 2011.

Eveneens met eenparigheid van de stemmen wordt beslist dat de jaarvergadering voortaan wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om 14 uur. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist de eerst volgende jaarvergadering te houden in de maand maart van het jaar tweeduizend en twaalf.

De statuten worden aan deze beslissing aangepast door de woorden "januari" en "december" in artikel 21 van de statuten te vervangen door respectievelijk "oktober" en "september", en door het woord "juni" in artikel 17 van de statuten te vervangen door "maart".

derde besluit: wijziging van artikelen 2, 10, 11, 13, 16 en 18 van de statuten De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om:

- de modaliteiten inzake zetelverplaatsing te wijzigen

- de wijze van waardering van aandelen bij gedwongen overdracht ingevolge niet volstorting van _het opgevraagd kapitaal, aan te passen

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

NEERGELEGD IER GRIFFIE

Voor behouc aan h~ Belgis Staatsb 1111@1,11.1110,1,111N1111111111

Ondememingsnr : 0885.617.126

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- de termijn te verlengen waarbinnen erfgenamen opgave dienen te doen van de wijze waarop de nalatenschap van een vennoot is vererfd,

de vereiste af te schaffen tot voorafgaande goedkeuring, door de algemene vergadering van bestuurde vennootschap, van de benoeming van de vaste vertegenwoordiger van de bestuurder-rechtspersoon,

- de mogelijkheid in te voeren voor een vennoot om zich door en accountant te laten

vertegenwoordigen bij de controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen,

- de mogelijkheid te schrappen voor de algemene vergadering tot weigering van een vooraf aangekondigde volmachtdrager van een vennoot.

en meer in het bijzonder om artikelen 2, 10, 11, 13, 16 en 18 van de statuten als volgt te wijzigen:

" artikel2:

schrapping van de woorden "op authentieke wijze" in eerste alinea van dit artikel.

" artikel10:

vervanging van de zin "De zaakvoerders zullen de bedoelde aandelen allereerst aanbieden aan de andere houders van aandelen, waarvan elk reeds eigenaar is en aan de prijs die overeenstemt met de waarde blijkende uit de jaarlijkse beslissing van de algemene vergadering."

door:

"De zaakvoerders zullen de bedoelde aandelen allereerst aanbieden aan de andere houders van aandelen, waarvan elk reeds eigenaar is en aan de prijs die bepaald zal worden zoals hierna uiteengezet onder Artikel 11 A/ 4.":

" artikelli:

Vervanging van de woorden "een maand" in artikel 11, B/ tweede alinea, door "de drie maanden"

" artikel 13:

schrapping van de zin "Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben."

" artikel 16:

vervanging van de laatste zin van artikel 16 van de statuten ("Zij kunnen zich daartoe laten bijstaan door een extern accountant.)

door:

"Zij kunnen zich daartoe laten bijstaan of laten vertegenwoordigen door een extern accountant."

" artikel18:

schrapping op het einde van de 2 alinea, van de woorden "welke deze vrijelijk en zonder argumentatie zullen kunnen aanvaarden of weigeren."

laatste besluit: machtiging van de zaakvoerder

De vergadering verleent met eenparigheid van de stemmen machtiging aan de zaakvoerder om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, en meer in het algemeen tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten en tot uitvoering van alle voorgaande besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

'tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;;

verslag zaakvoerder, met staat van actief en passief;

coördinatie van de statuten.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 20.07.2010 10326-0002-011
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 19.06.2009 09262-0015-009
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 04.07.2008 08368-0310-009

Coordonnées
OSSEHAAS

Adresse
OOSTENDESTRAAT 85 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande