P.T. PARTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : P.T. PARTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.859.505

Publication

19/03/2013
ÿþ-p.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 19.1

t,< 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

P.T. Parts

Vennootschap Onder Firma

Doorgangstraat 9 - 8900 leper

OPRICHTING

OPRICHTING

Ondergetekenden:

Dhr JOSSA Wim, wonende te 8900 IEPER, Doorgangstraat 9 (NN. 69.09.09-059-19)

EN

Mevr. VERSTRAETE Saskia, wonende te 8900 IEPER, Doorgangstraat 9 (NN. 69.11.16-038-38)

verklaren hierbij een Vennootschap Onder Firma op te richten waarvan de statuten luiden als volgt: Artikel I.NAAM - RECHTSVORM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma met als vennootschapsrechtelijke benaming: "P.T. Parts" .

Artikel Il. ZETEL

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8900 IEPER, Doorgangstraat 9 Deze mag bij eenparige beslissing van het bestuursorgaan worden overgebracht naar een andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving. Elke verandering van de maatschappelijke zetel buiten het Arrondissement, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel Ill. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap warden afgevaardigd om op te treden In eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderin-ogen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, admini-Nstratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen. De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennootschap, schuldeiser of op andere wijze. De vennootschap zal gelijk welke daden mogen stellen die de verwezenlijking van haar statutair doel in de hand kunnen werken. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet 6 april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, of de zakelijke rechten op die onroerende goederen, het beheer en onderhoud van het eigen roerend en onroerend patrimonium, in de meest ruime zin, en dit alles voor eigen rekening,

- de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de verhuring van materieel voor de nijverheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel IV.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op duizend euro (1.000,00 euro), en wordt gevormd bij middel van de storting in contanten door de comparanten, en wordt onderverdeeld in vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, in volgende verhouding

-Dhr JOSSA Wim, vennoot schrijft in op 25 aandelen van 20,00 euro;

-Mevr. VERSTRAETE Saskia, vennoot schrijft in op 25 aandelen van 20,00 euro

Alle comparanten verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop in geld ingeschreven werd, valstort is door storting in geld , zodat de vennootschap vanaf heden een bedrag van 1.000,00 euro ter hare beschikking heeft. Het maatschappelijk kapitaal evenals de inbreng van arbeid kan gewijzigd worden door eenparige beslissing van een buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel V. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Artikel VI.BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, die slechts vervangen kunnen worden in overeenstemming met de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het mandaat van elke zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan er evenwel te allen tijde anders over beslissen,

De vennoten, niet zaakvoerder, hebben echter het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, waardoor zij ondermeer het recht hebben ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van alle documenten en geschriften van de vennootschap, met uitzondering van de documenten die onder het beroepsgeheim van de zaakvoerder vallen.

De professionele verzekeringskosten van iedere vennoot zijn ten laste van de vennootschap.

Artikel VII. DIRECTEUR

Behalve indien de vennoot-'schap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het college van zaakvoerders kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeur(s).

Het is het college van zaakvoerders die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de directeur(s), afzonderlijk handelend.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel VIII.AANDELEN OP NAAM - REGISTER  OVERDRACHT

De aandelen zijn ondeelbaar en moeten steeds op naam staan. Een register van aandelen wordt -'op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend : (i) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; (ii) de gedane stortingen en (iii) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel IX.WAARDEBEPALING AANDELEN BIJ UITTREDING OF TOETREDING

Bij uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten. Bij de waardering zal rekening worden gehouden met de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met eventuele meer- en/of minderwaarden. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de waarde worden vastgesteld door een in gemeen akkoord aangestelde deskundige of door twee deskundigen door elke partij benoemt.

Bij ontstentenis van effectieve aanstelling, of bij gebrek aan overeenstemming tussen beide deskundigen, zal worden beslist door een deskundige aangesteld door de Voorzitter van de Rechtsbank van Eerste Aanleg van de plaats waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open,.

De overeengekomen overnameprijs dient door de overnemer te worden betaald aan de verkoper, binnen de drie maand na de definitieve waardebepaling. Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een intrestvergoeding die één procent hoger ligt dan de intrestvoet die van toepassing is op de OLO op vijf jaar.

Artikel X.VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP TEGENOVER DERDEN

De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel XI.TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer de zaakvoerder  rechtstreeks of onrechtstreeks - bij één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen. Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel XII.ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der vennoten -- rechtsgeldig samengesteld - vertegenwoordigt alle vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen.

Elk jaar op de eerste dinsdag van maart om 14:00 uur vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten,

Een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden ais het belang van de vennootschap zulks vereist Deze bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden door de zaakvoerder en moet bijeengeroepen worden op aanvraag van een of meerdere vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel XIII.STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel XIV.BOEKHOUDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de Wet op de boekhouding en op de jaarrekening van de onderneming en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Artikel XV.BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 oktober tot en met 30 september.

Het eerste boekjaar vangt aan op 01 januari 2013, om te eindigen op 30 september 2014.

Artikel XVI.VERDELING VAN HET RESULTAAT

Over de aanwending van het resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid, op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel XVII.ONTBINDING

De vennootschap mag ten alle tijd ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding,

Voor de ontbinding met vereffening wordt verwezen naar de bepalingen van het wetboek vennootschapsrecht. Indien er beslist wordt om één of meer vereffenaars te benoemen dan gebeurt dit door de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaan'delijke betalingen te doen.

Het batig saldo van de vereffening zat onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk, aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Vpor-'

gehouden aan het Belgisch

Staatsblad

- BESLISSING VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeengekomen en heeft volgende beslissingen genomen:



ARTIKEL 1 :

Tot zaakvoerder en voor de duur van de vennootschap worden benoemd :

- Dhr JOSSA Wim, wonende te 8900 IEPER, Doorgangstraat 9

- Mevr VERSTRAETE Saskia, wonende te 8900 IEPER, Doorgangstraat 9

ARTIKEL 2:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Het eerste boekjaar vangt derhalve aan vanaf 01 januari 2013 om te eindigen op 30 september 2014, De vennootschap neemt in dat verband alle verbintenissen over die zijn aangegaan vanaf 01 januari 2013 en bekrachtigt deze.

Opgemaakt te leper, 07 januari 2013

JOSSA Wim VERSTRAETE Saskia



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
P.T. PARTS

Adresse
DOORGANGSTRAAT 9 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande