PADEVAN


Dénomination : PADEVAN
Forme juridique :
N° entreprise : 432.880.415

Publication

07/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*14182507*

Maffl" " " n

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

MON1TEU BELG

24 SEP 2014

Griffie

inAtpent Afdeling i3rugge

De griffier

30 -0.ç - 20*

Ondernemingsnr : 0432.880.415 Benaming

(voluit) : PAD EVAN (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel: 8000 Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding en in vereffeningstelling ontslag bestuurders  sluiting vereffening

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Wa0ters, te Brugge (Assebroek), op 22 september 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naaniloze vennootschap PADEVAN, met zetel te 8000 Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. de voorzitter vrij te stellen van het voorlezen van het verslag de dato 8 september 2014 van de raad van bestitur dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 15 augustus 2014 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Belvano, met zetel te 8490 Jabbeke, Reigerzele 12, vertegenwoordigd door de heer Thomas Van Overbeke, extern accountant, aangewezen door de raad van, bestuur, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

Het besluit van het verslag van de heer Thomas Van Overbeke, luidt als volgt:

112. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BV NV Padevan een boekhoudkundige staat afgesloten op 30/06/2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 293.319 euro en een netto-actief van 223.820 euro. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 16.185 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

(volgt de handtekening)

Varsenare, 15 augustus 2014

Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant MB 11561-N-77"

2. tot de ontbinding van deze vennootschap en stelde deze in vereffening, dit alles vanaf 22 september 2014.

3. kennis te nemen van het ontslag van de bestuurders, met name mevrouw DEVRIENDT Anne Patricia Armend Marie, advocaat, geboren te Brugge op vierentwintig maart negentienhonderdeenenzestig, wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3 /A000 en mevrouw VAN CAPPELLEN Françoise Marie Louise Adolf, geboren te Sint-Andries op veertien januari negentienhonderdvijfendertig, wonende te 8000 Brugge, Bevrijdingslaan 25.

De vergadering verleende ontlasting aan de bestuurders, met name voornoemde dames Anne DEVRIENDT en Françoise VAN CAPPELLEN betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen later zou kunnen blijken te hunnne laste te zijn..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1/4'e

4. dat er op 22 september 2014 geen passive zijn, zoals eveneens blijkt uit de hierboven vermelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat.

Bijgevolg beslisten alle aandeelhouders het volledig vermogen van de vennootschap over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke aandelen in de vennootschap. Zij werden zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap, hetgeen zij verklaarden te aanvaarden.

Bijgevolg besliste de vergadering geen vereffenaar aan te stellen, sprak deze onmiddellijk de sluiting van de vereffening uit en stelde deze vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "PADEVAN" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Alle boeken, documenten, boekhoudkundige stukken en andere bescheiden van de vennootschap zullen: worden bewaard gedurende de wettelijke termijn door voornoemde mevrouw Anne DEVRIENDT, thans wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3 /A000.

Iedere aandeelhouder verleende volmacht aan de naamloze vennootschap Cormafisk, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, vertegenwoordigd door de heer Martin Maes, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonen register en/of de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de BTW-administratie; te dien einde, zal de voornoemde lasthebber aile akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatsstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende ontbinding en vereffening,:

verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, verslag extern accountant.

Dit uittreksel werd afgeleverd veteir registratie van het proces-verbaal overeenkomstig artikel 173 van het Welboek van Registratierechten.

1 Voorbehouden -1, aan het Belgisch Staatsblad

I

ri





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0432.880.415

Benaming

(voluit) : PADEVAN

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8000 Brugge, Bevrijdingslaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging -- benoeming bestuurders

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waüters, te Brugge (Assebroek) op 13 december 2013, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap PADEVAN, met zetel te Brugge, Bevrijdingslaan 25, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist

1. de maatschappelijke zetel over te brengen naar Brugge, Baron Jozef Ryelandtstraat 3/A.

2. het kapitaal om te zetten in euro zodat het kapitaal thans eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig (¬ 61.973,38) bedraagt.

3. de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderd vijftigste (l/2505'e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

4. te (her)benoemen voor een periode van zes jaar met ingang vanaf 13 december 2013 ais bestuurders:

- mevrouw VAN CAPPELLEN Françoise Marie Louise Adolf, wonende te 8000 Brugge, Bevrijdingslaan 25:

- mevrouw DEVRIENDT Anne Patricia Armand Marie, wonende te 8000 Brugge, Baron Joseph Ryelandtstraat 3

bus A000.

5. om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De vergadering verleende daartoe aan de raad van bestuur de bevoegdheid, om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam en om de omwisseling praktisch te realiseren.

De algemene vergadering besloot naar aanleiding hiervan artikel tien der statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, zoals de aandeelhouder verkiest.

De aandeelhouder kan op elk ogenblik de omzetting vragen van zijn aandelen. De kosten voor deze omzetting zijn te dragen door de aandeelhouder die erom verzoekt"

6. artikel twaalf van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, tenzij de

wetgeving terzake een kleiner aantal toelaat, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten

hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders.

Het mandaat is hemieuwbaar en kan te allen tijde herroepen worden.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Hij kan onder zijn leden een ondervoorzitter

kiezen.

De raad van bestuur kan een secretaris aanstellen die geen bestuurder moet zijn.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist."

7. artikel veertien van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproeping wordt door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders ondertekend. De oproepingen moeten tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering worden verstuurd. Bij hoogdringendheid kan hiervan afgeweken worden en kunnen bijeenroepingen op kortere termijn gedaan worden. De oproepingen vermelden dag, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Zij =den voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien deze laatste verhinderd is, door de bestuurder belast met het dagelijks bestuur, of, bij ontstentenis van deze, door de in leeftijd oudste bestuurder."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod wam 11.1

Lüïk, B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

AA

Iui

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

r;ECFtTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brulde)

'o: 7 MC. Z013

J» Mine

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

i "

Voor-beouden aan het Belgisch Staatsblad

8. artikel vijftien van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "De raad kan slechts beraadslagen en beslissingen nemen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere bestuurder kan, zelfs met gewone brief, per fax, telex, telegrafisch of enig ander telecommunicatiemiddel, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen,

De volmachtgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Geen enkele mandataris mag meer dan één bestuurder vertegenwoordigen, De raad mag slechts beslissen over de punten die op de agenda zijn vermeld. De beslissingen worden bij meerderheid van de stemmen genomen. In geval van staking van stemmen is de stem van diegene die voorzit, doorslaggevend.

Indien in deze raadszitting waarbij de meerderheid, die nodig is om op geldige wijze te beraadslagen, aanwezig is, één of meerdere bestuurders zich van de stemming onthouden, worden de beslissingen op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten."

9. artikel achttien van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dat bestuur, aan één of meerdere personen opdragen, die naargelang zijn beslissing alleen kan optreden.

De raad bepaalt hun bevoegdheid en de vergoeding, die als algemene kost wordt aangerekend, van de personen aan wie delegatie wordt verleend."

10. artikel negentien van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "De vennootschap wordt ten opzichte van derden in rechte vertegenwoordigd als eiseres of als verweerster en voor alle daden, zelfs die van beschikking, door de raad van bestuur, door een bestuurder belast met het dagelijks bestuur, door de voorzitter van het directiecomité, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

De ondertekenaars moeten ten opzichte van derden geen rekenschap geven van een voorafgaandelijke beslissing van de raad van bestuur."

11. de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de tweede zaterdag van de maand december om elf uur.

12. volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering en hernummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) het Burgerlijk Wetboek en de Vennootschappenwet.

Meteen na de algemene vergadering zijn voornoemde mevrouw Françoise VAN CAPPELLEN en voornoemde mevrouw Anne DEVRIENDT, in raad van bestuur bijeengekomen en hebben zij beslist te benoemen tot bestuurder belast met het dagelijks bestuur (ook "gedelegeerd bestuurde?' genoemd) voor een periode vanaf zes jaar vanaf 13 december 2013: voornoemde mevrouw Anne DEVRIENDT.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief de

gecodrdineerde tekst der statuten

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.08.2013, NGL 30.12.2013 13700-0023-011
27/11/2012 : BGT000178
06/03/2012 : BGT000178
29/10/2010 : BGT000178
03/11/2009 : BGT000178
14/10/2008 : BGT000178
10/10/2007 : BGT000178
02/10/2006 : BGT000178
03/10/2005 : BGT000178
30/08/2005 : BGT000178
16/07/2004 : BGT000178
16/07/2004 : BGT000178
06/10/2001 : BGT000178
15/10/1999 : BGT000178
13/10/1995 : BGT178

Coordonnées
PADEVAN

Adresse
BEVRIJDINGSLAAN 25 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande