PARNASSIA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARNASSIA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.063.442

Publication

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 10.12.2013 13679-0460-012
28/11/2011
ÿþ <<" " I med 2.1

~1j F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

luili Wi uniiW oiiWii~uiii m

V bah aa Bel Staa

Ortdernemingsnr o g4A p6 1 (44:2

Benaming : PARNASSIA INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 188 bus 4

8670 Koksijde (Sint-Idesbald)

Onderwerp akte :Oprichting Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PARNASSIA INVEST"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Beets te Koksijde op achtentwintig oktober tweeduizend en. elf, geregistreerd te Nieuwpoort, achttien bladen, geen renvooien op 03.11.2011, boek 5/111, blad 75, vak 17.i' Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO, blijkt dat een:. vennootschap werd opgericht ingevolge partiële splitsing van de bvba IVAN EN ANNY MAES, RPR:° 0820.204.779, , conform het voorstel tot partiële splitsing dat werd opgesteld door het bestuursorgaan van de: partieel gesplitste vennootschap op vijftien juli laatst, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te;' Veurne op drie augustus daarna, van welke nieuwe vennootschap de kenmerken luiden als volgt:

1/ rechtsvorm en naam: bvba 'PARNASSIA INVEST'

2/ zetel: Strandlaan 188 bus 4 - 8670 Koksijde (Sint-Idesbald); RPR Veurne.

3/ duur: onbepaald.

4/ kapitaal: ¬ 678.300, volledig volstort door inbreng in natura van het partieel gesplitste vermogen van

voomelde bvba 'IVAN EN ANNY MAES', op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel gesplitste:' vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en elf, waarbij de handelingen van de partieel;; gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vennootschap vanaf één april tweeduizend en elf, zoals deze inbreng is: verantwoord in het bijzonder verslag van de oprichters en uiteengezet in het controleverslag opgemaakt op 20 oktober 2011, door de burgerlijke bvba `Van Cauter-Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd;. door de burgerlijke bvba J. Degryse, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, vaste': vertegenwoordiger, kantoor houdend te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, waarvan de besluiten luiden als volgt:

'De inbreng in natura van activabestanddelen tot oprichting van de vennootschap BVBA PARNASSIA bestaat uit de afsplitsing van bovenvermelde bedrijfstak Patrimonium, afgesplitst van de BVBA Ivan en Anny: Maes.

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor;. de bepaling van het aantal door de venootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid' en duidelijkheid.

- Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering,' bednjfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden;' tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen,;: zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als vergoeding voor de inbreng ontvangen de vennoten voor 3.876 aandelen van de nieuw opgerichte: vennootschap PARNASSIA BVBA die het gehele kapitaal vertegenwoordigen en als volgt worden toegekend.

- De heer Ivan Maes 2.619 aandelen

- Mevrouw Anny Meesschaert 1.257 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende;,

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

5/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 3.876 aandelen, uitgereikt aan de vennoten van de:

partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit.

6/ boekjaar: 1/7-30/06; eerste boekjaar tot 30/06/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s mod 2.1



Voor-

behouden aan h@t Belgisch

Stàatsblad

Annexes du Moniteur bëlgë

Bijlagen bij het Betisch Staatsbh dÿÿ 2g/1i7201I

7/ aanleg reserves/winstverdeling/liquidatiesaldo: De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek va algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar. Van deze nettowinst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds ééntiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt.

De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van het vennootschappen.

8/ bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoot of niet.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als " verweerder.

Tot enige niet statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid N1KO MAES MANAGEMENT, met als vast vertegenwoordiger de heer Maes Niko. Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

9/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen werd geen commissaris te benoemd.

10/ doel:

11/ gewone algemene vergadering: wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van de maand december

" zeventien uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, in de gemeente waar de zetel gevestigd is, als vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien de hierboven bepaalde datum een feestdag is heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag; eerste gewone algemene vergadering in 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De houders van aandelen zonder stemrecht mogen deelnemen aan de algemene vergadering ; ze beschikken over dezelfde rechten ais de houders van aandelen met stemrecht, behalve het stemrecht.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van wettelijke vertegenwoordiging kan iedere vennoot op de vergadering i vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Hij zal daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 i van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een van zijn medevennoten of een derde volmacht geven hem op de vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Met uitzondering van : -de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap uitgegeven zijn, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

VOOR ON'l'LE.DF. D 'UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE 13AETS

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + bijzonder verslag oprichters + controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PARNASSIA INVEST

Adresse
STRANDLAAN 188, BUS 4 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande