PARTICIMMO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PARTICIMMO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.744.449

Publication

29/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0838744449

Benaming

(voluit) : PARTICIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder en vergoeding

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 17 december 2013: "De vennoten nemen eenparig de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De vennoten besluiten kennis te nemen van het ontslag van de heer Gert Schoofs als bestuurder van de vennootschap, met ingang van 6 november 2013.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn opdracht gedurende de periode gaande van het begin van het lopend boekjaar tot voormelde datum van ontslag, zal op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van vennoten worden voorgelegd.

Tweede besluit

De vennoten besluiten, op voordracht van de vennoten categorie B, de heer Alex De Witte, wonende te Schoonzichtstraat 6, 9051 Gent met onmiddellijke ingang te benoemen ars bestuurder van de vennootschap, voor onbepaalde duur.

De heer Alex De Witte zal zijn bestuurdersmandaat kosteloos en onbezoldigd uitoefenen.

De vennoten besluiten verder om, vcor zover als nodig, alle handelingen die de heer Alex De Witte in de hoedanigheid van bestuurder en/of vaste vertegenwoordiger van de vennootschap gesteld zou hebben tussen 6 november 2013 en de datum van heden te bekrachtigen.

Vierde besluit

De vennoten besluiten een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en met bevoegdheid om zelfstandig op te treden, toe te kennen aan Lieven Peeters, Joseph Spinks en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor ALTIUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel, met het oog op het vervuilen van de neerieggings- en publicatieformaliteiten ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van deze volmachtdragers bevoegd om namens de vennootschap alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en om aan het ondememingsioket instructie te geven om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen bij te werken."

Voor eensluidend uittreksel,

Lieven Peeters

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

si

(al\

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2 2 -01-BELGISCH S

BELGE

2014

AATSBLAD

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffelTRIJK

NEERGELEGD

14, 01, 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.07.2013 13373-0045-014
05/01/2012
ÿþMOd 2.1

In de deb-Uagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " ,. "  " Lç~A~~

.`~._. --__~

._~~'~="^/~~nn~~u~r~|

" ~~n/ ''~---

^"

~~. 12. ~~. ~ 7~"1

.

GiSCH

A

~~~~S~AD

~~R .

|Ondamanmingsnr :

i Benaming : Particimmo

(voluit)

! Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Nijverheidslaan, 29

;~

8580 Avelgem

.. `

|| Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - Benoeming voorzitter raad van bestuur -Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 29 augustus 2011 blijkt :

| - dobmvooiginQdatde heer Balcaen Filiep, wonende te 8587 8oiore-Ha|kÜn. Jacquetbosstraat, 52 en de heerYsenbaert Didier, wonende te 8200 Brugge, DiksmuidseHeerweg,301 benoemd werden

als bestuurder op voordracht van de aandeelhouders categorie A; i|

!''dobonoomingo|aboatuurdarvonronbepoo|daduurvan dmhe*r8choofsGe¢vvonendeÓa322O'i Ho|sbemk. Benedenstraat, Swn dit op voordracht van ds aandeelhouders categorie B !

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 29 augustus 2011 blijkt dat werd benoemd: ~!

- als voorzitter van de raad van bestuur, de heer Balcaen Fi|iep, wonende te 8587 8pieæ,He|hijn.:'

Jacquetbosstraat, 52. " Krachtens artikel 24 van de statuten wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte

ge~k]

vertegenwoordigd, hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders!

{

:: waarvan minstens één benoemd werd op voordracht van de aandeelhouders van categorie A.

Filiep Balcaen

Voorzitter raad van bestuur

(~

Op de laatste biz. van Luik l vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dn instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

BE

05/09/2011
ÿþmod 2.1

Qndernemingsnr : * $ , 444 .1449

;;

Benaming : Particimmo

(voluit)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk; op veertien juli tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste] registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door :

1. De gewone commanditaire vennootschap "BALTISSE", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0885.922.180 rechtspersonenregister Kortrijk.

2. De naamloze vennootschap "BALTISSIMMO" met zetel te 8580 Avelgem,; Nijverheidslaan, 29. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0886.682.528:

rechtspersonenregister Kortrijk. i

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMOLIS", met zetel te 8580; Avelgem, Nijverheidslaan, 29. Belasting op de toegevoegde waarde, nummer BE 0810.325.132 rechtspersonenregister Kortrijk.

i! Een handelsvennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "PARTIC1MMO" met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks,;] hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap,;; tbeheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar,;; expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles,] ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere;; uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen;; f zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkenden financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en;

inschrijving werd bekomen. ü

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening;; van derden, en betreffen onder meer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het;;]

oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en;i i onroerend patrimonium, zoals: i! - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten;; i! uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, É;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEUR BEL-G-E

DlFiE^T1DN l'i~LERG~.L~, ~0

7 6 -08- 2011

9, 07. 'Lr:;

ELGISCH STAATS ~1~

BES~-uur~ ~Lr~~a~:'GriffiëAPaUëL

i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*11134577*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en / of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart 1976 tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van 6 september 1993; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en / of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

7. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureau's.

8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, al dan niet converteerbare obligatieleningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. De vennootschap werd opgericht op veertien juli 2011 en voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt : negentienduizend euro.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt negentienduizend euro.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van negentienduizend euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 399 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 363-0905200-36 bij de ING Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 14 juli 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid.

De vennootschap wordt bestuurd door minimum twee bestuurders en maximum acht bestuurders die zullen benoemd worden door de algemene vergadering, waarvan minstens één bestuurder op voordracht van de aandeelhouders Categorie A en minstens één bestuurder op voordracht van de aandeelhouders Categorie B.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een raad van bestuur.

Het bestuursorgaan naargelang van het geval gevormd door de raad van bestuur of twee bestuurders die samen optreden, bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die strokcn met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en vordering tot ontbinding, zelfs zonder verantwoording van betaling, opheffing toestaan van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger v66r de rechtbanken vertegenwoordigen; vergelijken en dadingen treffen in elk stand van een geding over maatschappelijke belangen.

Het bestuursorgaan maakt de ontwerpen op van de huishoudelijke reglementen.

Onverminderd bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd hetzij door de voorzitter van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders waarvan minstens één benoemd werd op voordracht van de aandeelhouders van categorie A.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur , om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurder(s) en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013

_Elk.aandeel_geeft recht, op_één stem..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de stukken en eindigt op 31 december 2012.

Na aftrek van de algemene en bedrijfskosten evenals van de nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen vormt het batig saldo van de balans de nettowinst van de vennootschap. Op die winst wordt minstens vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één tiende van het vast gedeelte van het kapitaal. De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het wetboek van vennootschappen,

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld, binnen de dertig dagen na datum der vergadering.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Benoeming niet-statutaire bestuurders

Tot bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur :

- de heer Balcaen Filiep Marie Angèle Gaston Joseph, wonende te 8587 Spiere-Helkijn,

Jacquetbosstraat, 52;

- de heer Ysenbaert Didier Cyrille Joseph, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg,

301.

De bestuurders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de

griffie.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

De hierboven vermelde benoeming zal slechts uitwerking hebben vanaf de dag van de

neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Volmachten

De oprichters, te weten:

- De gewone commanditaire vennootschap "BALTISSE", voornoemd;

- De naamloze vennootschap "BALTISSIMMO", voornoemd;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMOLIS", voornoemd;

werden vertegenwoordigd door de heer Ysenbaert Didier, voornoemd, krachtens

onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 14 juli 2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0311-019

Coordonnées
PARTICIMMO

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 29 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande