PAXANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAXANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.886.684

Publication

01/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

Vc behc aai Bell

Staa *13120 3

ONITEUR E ELGE

25-07-3013 .- p7, 2013

NEERGEL

1SCH STAP

TS13L& IRECHTBANK KOOPHANDEL

KOR -

Ondernemingsnr : O e36, gáó, eg ~( Benaming (voluit) : PAXANT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lieven Bauwensplein 26 8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op

05 juli 2013, BLIJKT dat:

!. de sub IV nagemelde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht;

met de naam "PAXANT"

I!- de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8510 Kortrijk/Marke, Lieven Bauwensplein 26.

!!L de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoot I oprichter is: mevrouw GOEMAERE Patricia Chantai, geboren te Kortrijk op 02 april 1975, wonende te 8510 Kortrijk/Marke, Lieven Bauwensplein 26.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, en volstort is ten belope van tweeiderde per aandeel; aldus is in totaal: twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VII. het boekjaar ingaat op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar. Het eerste boekjaar is aangevangen op 01 juli 2013 om te eindigen op 30 juni 2014.

VIII. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

" De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst; wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk; kapitaal uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast. De algemener vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo."

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars. De vereffenaars treden evenwel pas in; functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar: evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de: baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn,; onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activai onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het: arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars; onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

IX. als statutair zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: voornoemd& mevrouw GOEMAERE Patricia.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder, al dan niet vennoten. Zijn er twee of meer zaakvoerders dan vormen zij samen een college dat beraadslaagt, beslist en handelt zoals de raad van bestuur; in naamloze vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan hal-

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder, dan heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ls er een college van zaakvoerders dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders, gezamenlijk handelend, onverminderd de eventuele delegatie van machten en onverminderd de daden van dagelijks bestuur waarvoor elke zaakvoerder afzonderlijk kan handelen.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd Kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij niet haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

Re algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 26, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

XI, het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

" alle activiteiten in verband met het verstrekken van consulting en advisering op gebied van beheer, management, marketing, inrichting, verzekeringen en wetgeving in de ruimste zin van het woord.

" het bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen in de ruimste zin van het woord, en inzonderheid:

= het optreden als studie, organisatie en raadgevend bureau inzake productieprocessen in de ruimste zin van het woord.

- het management te verzekeren of op te treden als management-consultant en dit voor alle functies of activiteiten van management in en voor bedrijven, instellingen, kantoren, mede-eigendommen of zelfstandigen, zowel natuurlijke als rechtspersonen.

= het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op ontwikkelen van projecten in de ruimste zin van het woord.

" aan research te doen of op te treden en deel te nemen aan alle activiteiten in verband met het verwerven, verhandelen, commercialiseren, tot stand brengen, ontwikkelen of laten ontwikkelen van allerlei uitvindingen, nieuwigheden, procedés, patenten en dergelijke meer.

" het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, communicatie, public relations, administratie en financiën, verkoop, techniek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen.

s het verlenen van alle mogelijke diensten in het kader van voormelde activiteiten, ondermeer door het behartigen, ondersteunen en adviseren van zakenbelangen van andere ondernemingen, privépersonen en instellingen.

" het verlenen van diensten inzake milieu-, bouw-, energie-, kwaliteitsaangelegenheden en bedrijfsontwikkeling.

" het geven en organiseren van lezingen, het aanvragen van licenties en het ontvangen van royalty's allerhande.

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

" het commercialiseren, verhandelen, aan- en verkopen, import en export van roerende goederen, ondermeer, doch niet uitsluitend met betrekking tot de voedselnijverheid; het voeren van de nodige publiciteit inzake deze handelingen, trendwatching en marktonderzoek en alle handelingen in de ruimste zin van het woord die hiermee verband houden.

" de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon zich alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande: Deze- diensten- kunnen -worden- geleverd- krachtens- een -contractuele -of- statutaire -benoeming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbel outia

aan het

Belgisch Staatsblad



en/of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder en/of elk ander derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" het vermogensbeheer in de ruimste zin van het woord, zowel van onroerende als van roerende goederen en inzonderheid:

" het beheer van onroerende goederen en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, zoals ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, het - laten - bouwen/ver en ombouwen/onderhouden, alsook het ter beschikking stellen van onroerende goederen en activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

" het beheer van een roerend patrimonium, ondermeer het verwerven en verhandelen op welke wijze ook van roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, de participatie in anderen vennootschappen en/of ondernemingen; het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen, het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overnam van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur.

" het beheer van een kunstpatrimonium ondermeer de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstvoorwerpen.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en/of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen; zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en met respect voor de wettelijke beperkingen.

" optreden als bestuurder/zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen; het uitvoeren van alle opdrachten, ambten, functies en het waarnemen van alle bestuursopdrachten in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroerende of roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, instellingen, syndicaten, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, aanvullend, verwant of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om tien uur heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager al dan niet vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dat geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen tenzij de beslissing genomen wordt bij schriftelijke besluitvorming in welk geval de eenparigheid van alle vennoten zal vereist zijn of behoudens de gevallen waarin conform de wet of onderhavige statuten een afwijkende meerderheid vereist wordt."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan.

VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondernemingsloketten, bij de BTW- en belastingadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verleent voornoemde oprichtster alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TiTECA HENRI ACCOUNTANCY' met zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0882.371.584, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

v k Voor-

beloudep

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



01/09/2015
ÿþ Mol Word ~t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

IIi~~o~49~Hn~~mua 'z;Eo,

15 256 ,Iscu:

R BELGE

1 2 Aub. ZtitD

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

- 2015

TAATSDU%D

Ondernemingsnr : 0536.886.684

Benaming

(voluit) : PAXANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk (Marke), Lieven Bauwensplein 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit het verslag van de enige zaakvoerder van 26 mei 2015.

De zaakvoerder van de vennootschap,

besluit om  overeenkomstig de bevoegdheden toegekend volgens de statuten- de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8520 Kuurre, Hulstsestraat 116, met ingang van heden 26 mei 2015

De zaakvoerder besluit tevens administratieve volmacht te verlenen aan BDO Services CVBA vertegenwoordigd door mevrouw Isabel VANWALLEGHEM en mevrouw Stefanie MASSCHELIN, allen woonst kiezende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ingevolge deze zetelverplaatsing bij o.m. de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van het Belgisch Staatsblad, de KBO, het ondernemingsloket, de BTW-administratie, en om daartoe alles te tekenen wat nodig of nuttig is.

Patricia Goemaere

Zaakvoerder

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0310-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 23.12.2016, NGL 31.01.2017 17036-0468-011

Coordonnées
PAXANT

Adresse
HULSTSESTRAAT 116 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande