PDC DEVELOPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PDC DEVELOPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.769.537

Publication

18/12/2013
ÿþ?Md Wo,d 11.1

NCEF{GELrGO -

- fi, 12. 2413

RECHTBANK KOOPHANr?EL

GKaIRIJK



Voz

behot

aan

Beigi

8taate.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 051-11 165 , 5 n

E enaming

(voluit) : PDC Development

(verbori

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Maïslaan 10 (volledig cadr©â)

pnderwerp akte : óprichting

Dl)

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig november tweeduizend dertien, geregistreerd te Merelbeke op drie december tweeduizend dertien, boek 413, blad 51, vak 18, dat:

* 1. De heer DUMAREY Guillaume, geboren te Gent op negentien oktober negentienhonderd zesentachtig,met rijksregister nummer 86,10.19-251.85, ongehuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonend te 9831 Sint-Martens-Latem, Deurle, Broekstraat 12.

e 2. De naamloze vennootschap "P.D.C. BRUSH", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Maïslaan 10. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondememingsnummer 0875.486.861 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW 6E0875.486.861.

Opgericht onder de benaming "INTERBRUSH" bij akte verleden voor geassocieerd notaris Van Den Bergh René, te Antwerpen, vervangende geassocieerd notaris Sledsens Marc te Antwerpen op acht augustus

" d tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeventien augustus daarna, onder het nummer 05118513.

rr De statuten werden gewijzigd blijkens:

* akte van geassocieerd notaris Sledsens Marc te Antwerpen op éénendertig december tweeduizend en tien, waarbij de naam van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeven februari tweeduizend en elf, onder het nummer 11020223;

^~ * akte van geassocieerd notaris Sledsens Marc te Antwerpen op vierentwintig januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien februari daarna, onder het nummer 11027707;

* akte van geassocieerd notaris Sledsens Marc te Antwerpen op tien mei tweeduizend en elf, . bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negen juni daarna, onder het nummer 11085977;

takte van geassocieerd notaris Sledsens Marc te Antwerpen op éénentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht februari tweeduizend en twaalf, onder het nummer 12034040.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden blijkens akte van geassocieerd notaris Paul Henrist te Merelbeke-Bottelare op zeventien juni tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch

pq Staatsblad van twaalf juli daarna, onder het nummer 13108136,

Hier vertegenwoordigd conform de statuten door haar bestuurders:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOMPRO INTERNATIONAL", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem, Deurle, Broekstraat 12. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0894.892.207 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW BE 0894.892.207.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door voornoemde heer Dumarey Guillaume, handelend als zaakvoerder en als vaste vertegenwoordiger, in die laatste hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato vier april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna, onder het nummer 12082180.

2. Voornoemde heer DUMAREY Guillaume, in die hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van vennoten de dato vier april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna, onder het nummer 12082180,

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORCHARD", met maatschappelijke zetel te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Reutelstraat 4. Ingeschreven in het rechtspersonen register te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0845.796.349 en gekend als BTW-plichtige onder het nummer BTW Op de laatste blz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrurnonterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd rte rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

BE0845.796.349, met als vaste vertegenwoordiger, de heer STROBBE Olivier Marcel Antoine, geboren te Kortrijk op negenentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, met rijksregistemummer 79.07,29-011.51, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Reutelstraat 4, in die hoedanigheid benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering van vennoten de dato negentien januari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari daarna, onder het nummer 13035036.

Volmacht

De heer Strobbe Olivier, optredend als zaakvoerder en tevens ais vaste vertegenwoordiger voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornoemd ORCHARD, is hier niet aanwezig, doch is vertegenwoordigd door voomoemde heer Guillaume Dumarey, ingevolge onderhandse volmacht de dato 25 novembertweeduizend dertien, dewelke alhier wordt aangehecht.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur heeft opgericht onder de naam van "PDC Development", met zetel te 8800 Roeselare, Mislaan 10; waarvan het maatschappelijk kapitaal zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) bedraagt, verdeeld in duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal en waarop is ingeschreven door de heer Dumarey Guillaume op één aandeel en de naamloze vennootschap "P.D.C. BRUSH" op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, waarop veertienduizend euro (¬ 14.000,00) werd volstort.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven volstort zijn tot beloop van veertienduizend euro (¬ 14.000,00 EUR), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

* De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het buitenland:

De handelsbemiddeling in goederen; de projectontwikkeling voor woningbouw; de projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken; de projectontwikkeling voor de bouw van. appartementsgebduwen; de projectontwikkeling voor kantoorbouw; grondverkavelingen; de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; het schatten en evalueren van onroerend goed; het beheer van residentiële gebouwen; het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen (residentiële gebouwen) en het innen van de huur (residentiële gebouwen).

Alle onroerende verrichtingen, namelijk huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken, alle verrichtingen welke eigen zijn aan de landbouw- en hoveniersbedrijven, alle beheer van onroerende goederen.

Het uitbaten van een adviesbureel met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen; het verlenen van adviezen zowel op financieel, economisch, commercieel en administratief gebied, de organisatie van bedrijven, alsmede het beheer ven de vertegenwoordiging van bedrijven, de vennootschap mag borg staan voor derden.

Alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name aankoop, verkoop, leasing, ruiling, verhuring, expertise van onroerende goederen, beheer, onroerende promotie, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden en gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, onder voorwaarde van het bekomen van de noodzakelijke erkenning en inschrijving.

Het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consulting,iverkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vorm aan welkdanige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken en dit op vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten. De ontwikkeling van alle borstel- en aanverwante producten.

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van juridische, sociale, fiscale, en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen. De vennootschap kan lezingen organiseren.

De vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, publiciteitsbureau, bureau voor databeheer, raadgevend bureau inzake juridische en sociale aangelegenheden, bureau voor welkdanige deelactiviteiten

De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

. v Aannemer van metsel- en betonwerken, optrekken van gebouwen eventueel in coördinatie met onderaannemers, aannemer schrijnwerker-timmerman, aannemer plafonneerder-cementwerker, aannemer tegelzetter, aannemer van glaswerken, aannemer van niet-metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer voor het waterdicht maken van bouwwerken, aannemer van sloopwerken. Deze opsomming is niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Zij kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, niet inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij kan door middel van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële en andere interventies deelnemen in alle zowel in België als In het buitenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare af van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, Zij mag voorzien van supervisie, beheren, raad geven en filialen controleren en vennootschappen beheren in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan eveneens opdrachten van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

Zij kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

* De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de tweede woensdag van mei om dertien uur op de zetel of op elke andere plaats te bepalen door de zaakvoerders), binnen het grondgebied België. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeéngeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst, de goedkeuring van de bezoldiging van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissaris, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen en de benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissaris,

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerders om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, splitsing van de vennootschap, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen; zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerders en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan. overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

*Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen.

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op dè zetel toekomen

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet

meegeteld, "

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

l5 binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen

*De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden.

4

q + }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

*De zaakvoerders die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard hebben dat strijdig is met dat van de vennootschap, zijn verplicht dit mede te delen aan de andere. zaakvoerders en hun verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering, welke wordt opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke daaraan in een stuk dat tegelijk` met de jaarrekening wordt neergelegd. Deze procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, 3§, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

*Het boekjaar begint jaarlijks op.één januari en eindigt op éénendertig december erna.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening wordt, samen met de andere door de wet vereiste stukken, binnen dertig dagen na goedkeuring door de algemene vergadering en ten laatste zeven maanden na de datum van afsluiting van het boekjaar, neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door de zaakvoerders.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

*De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. "

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld; indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

*De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire

^"4

VooY-

_¢ehcruen

aan bat

Belgisch

Staatsblad

J c~

bepaling; zij zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-'zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

*SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

BENOEMING ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. Voornoemde besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL", met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Dumarey Guillaume, die het mandaat verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet,

2. Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORCHARD", met ,als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Strobbe Olivier, die het mandaat verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich daartegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

COMMISSARIS

De comparant verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste' boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk controleorgaan.

BEGIN I=N AFSLUITING VAB[ HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt eén panvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

EERSTEE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van mei tweeduizend vijftien om dertien uur.

OVERNAME VAN VERBiNTEN1SSEN

De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte van de geregistreerde oprichtingsakte (inclusief geregistreerde volmacht),

Geassocieerde Notarissen Anne PEDE-Paul HENRIST,

Merelbeke-Bottelare.,

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persooln{,±n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

oi

BELGIS

IIIIIII

*15005A88

1 kUK BELGE



i -01' 2015 NEERGELEGD

2 5 al{T, 2014

JH STAATSSLhRechtbank van ttOutriANDEL çffitfigd. KORTRIJK



Ondernemingsnr : 0542.769.537

Benaming

(voluit) : PDC DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : B-8800, ROESELARE, MATSLAAN 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN ZAAKVOERDER

- Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d, 31 januari 2014

1. De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillige ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORCHARD", met maatschappelijke zetel te 9772 Wannegem-Lede, Reutelstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister Oudenaarde met als ondememingsnummer 0845.796.349, vast vertegenwoordigd door de heer Olivier Strobbe, wonende te 9772 Wannegem-Lede, Reutelstraat 4, als zaakvoerder van de vennootschap op 31 januari 2014,

2.De vennoten verlenen volmacht aan meester Luc Wynant en meester Maarten Poulussen, advocaten, beide met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige bekendmakings- en andere formaliteiten aangaande het voorgaande besluit te vervullen.

Maarten Poulussen

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/04/2015
ÿþ~ K : A1od Ward 11.1

rW,.

A ~~"

~ `

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111.1111111

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,

1 te. U15

afd. KORTRIJK

1 1~A~~ NEERGELEGD 1, r~ IJK

teahtbarrr< Gan . 2515

j vert 3S=':~.Grj.;,~.4'i,~Gt. ., afd. KOR f i~

GTIM

Ondernemingsnr . 0542.769.537

Benaming

(voluit) : PDC Development

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Maïslaan 10

(volledig adres)

Onderwerp ante : kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul RENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op dertien april tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PDC Development", met zetel te 8800 Roeselare, Maïslaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0542.769.537, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen;

EERSTE BESLISSING  VERZOEK TOT VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De zaakvoerder heeft de vennoten verzocht het kapitaal van de vennootschap te volstorten en heeft voorgesteld dat dit zal gebeuren als volgt:

voor de heer Dumarey door storting in speciën ten bedrage van zesenvijftig euro (¬ 56,00) en dit uiterlijk op dertig juni tweeduizend vijftien;

- voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL" door verrekening met de rekening courant in credit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL" in de vennootschap "PDC Development', zijnde een verrekening ten belope van vijfenvijftigduizend negenhonderd vierenveertig euro (¬ 55.944,00).

TWEEDE BESLISSING  VOORAFGAANDE VERSLAGEN

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor:

- het verslag opgesteld door de heer Jean-Miche! Dalle, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend de BCVBA "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 149A bus 3.1, Accent Business Park op negen april tweeduizend vijftien overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag worden hierna letterlijk weergegeven:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PDC Development' bestaat uit de inbreng van het na volstorting van het kapitaal resterend gedeelte van de rekening courant (lopende rekening) van de vennootschap Dumpro International BVBA ten bélope van driehonderd tweeënveertig duizend vijfhonderd zesenzeventig euro en vijfenzeventig eurocent (342.576,75 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt, namelijk 342.576,75 EUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zijnde 4.893 aandelen met een fractiewaarde van 70,00 EUR, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij dienen hierbij te benadrukken dat het aantal uit te geven aandelen (op basis van de fractiewaarde) werd voorgesteld door de huidige zaakvoerder.

Deze aandelen:

-hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van 'PDC Development';

-zullen deelnemen in de resultaten van 'PDC Development' vanaf 13 april 2015.

Op de l..,atste blz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de person)+1ten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

" ,r

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion"

is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen

deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen aangaande

de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

'PDC Development' en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Roeselare op 9 april 2015

Volgt de handtekening.

VGD Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder op tien april tweeduizend vijftien overeenkomstig artikel 313

van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden 'op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel conform artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING

1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 342.576,75) om het te brengen van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) op vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd zesenzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 412.576,75), door middel van de inbreng in natura in het kapitaal van de vennootschap "PDC Development" van het na bovenvermelde volstorting van het kapitaal van de vennootschap "PDC Development" resterend gedeelte van de rekening courant die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUMPRO INTERNATIONAL" heeft op de vennootschap "PDC Development" met uitgifte aan de inbrenger van vierduizend achthonderd drieënnegentig (4.893) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de resultaten zullen deelnemen vanaf heden. Er dienen geen boekingen te gebeuren op de rekening 'Uitgiftepremies'.

2. Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL", vertegenwoordigd als gemeld, voormelde schuldvordering ten belope van driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 342.576,75) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

ere Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de

c besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL", die aanvaardt,

vierduizend achthonderd drieënnegentig (4.893) aandelen toegekend,

0

VIERDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING,

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde

kapitaalverhoging van driehonderd tweeënveertigduizend vijfhonderd zesenzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 342.576,75) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd zesenzeventig euro vijfenzeventig cent (¬ 412.576,75), vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd drieênnegentig (5.893) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/vijfduizend achthonderd drieënnegentigste (1/1.5.893ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de eerste en tweede zin van het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in

overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en wel als volgt:

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

tY1 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd zesenzeventig euro

vijfenzeventig cent (¬ 412.576,75).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfduizend achthonderd drieënnegentig (5.893) aandelen op

naam zonder nominale waarde, die elk éénlvijfduizend achthonderd drieënnegentigste (1/1.5.893ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-het verslag van de zaakvoerder houdende kapitaalverhoging door inbreng in natura;

-het bed rijfsrevisoraal verslag houdende kapitaalverhoging door inbreng in natura.

-de gecoördineerde statuten.

"

Voor Geassocieerd notaris Paul Henrist. Merelbeke-Bottelare.

Cet;

~~ aan h

Belgisch Staatsblad

L



















Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegen=oordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþMoa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondet'str-:mtna,,nt 0542.769.537 Eierlokrii;mg

lvoitttt',t : PDC Development

(vo Loo)

NEERGELEGD

Q ? .1W,1 2g3

Rechtbank van KOO HANDEL Gent tel ieb:n-RLIK

IgnljW11

~

UV

u

11

Rec.hlsvornm . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8800 Roeselare, Maïslaan 10

(volledlj adres)

pnder eco akte statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul RENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig mei tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PDC Development", met zetel te 8800 Roeselare, Maïslaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, Afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0542.769.537, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  WIJZIGING AANDELENAANTAL

De vergadering verklaart dat de aandelenverhouding op heden luidt als volgt:

- 2.946 aandelen toebehorend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO INTERNATIONAL";

- 2.946 aandelen toebehorend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mecrea"; -

- 1 aandeel in onverdeeldheid toebehorend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"DUMPRO INTERNATIONAL" en de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mecrea".

De vergadering beslist het aantal aandelen te brengen op tienduizend (10.000), zodat de

aandelenverhouding luidt als volgt

- 5.000 aandelen toebehorend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUMPRO

INTERNATIONAL";

= 5.000 aandelen toebehorend aan_ de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mecrea",

TWEEDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit de eerste en tweede zin van het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in

overeenstemming te brengen met de genomen beslissing en wel als volgt

"ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd zesenzeventig euro

vijfenzeventig cent (¬ 412.576,75).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen op naam zonder nominale waarde,

die elk één/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-de gecoördineerde statuten.

Geassocieerd notaris Paul Henrist.

Merelbeke-Bottelare,

00 laatste trlz" van Luth E vormetcleis Recto . Naarti en kº%oectlnsglietd van de instrumenterende ni)tatrss, hetzij van de versnte)ta(2n1

bevoegd de r,clitpersoon ten aanzien van del-den te ,:ertpgen:vcordtgen

Verso Naam en handtekenmg

13/07/2015
ÿþ4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MOI

III

II

EEz.G



iNEERG7_,i.z~D

26 JU;l

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, aGriffië;;

SBI lD



Ondernemingsnr : 0542.769.537

Benaming

(voluit) : PDC Development

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maïslaan 10

8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder en gevolmachtigde

Uit de schriftelijke besluiten van de vennoten van 7 mei 2015 blijkt het volgende:

De vennoten beslissen om, met ingang vanaf heden, als nieuwe zaakvoerder van de vennootschap te benoemen:

-BVBA Mecrea, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Gaverstraat 1, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0842.068.381, vast vertegenwoordigd door de heer Guy Vande Vyvere.

De vennoten geven volmacht aan de heer Frank De Langhe en aan mevrouw Sara Burm, of aan elke andere advocaat van BVBA Advocatenkantoor De Langhe, allen alleen handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te verrichten met het oog op de publicatie van deze besluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Uit de besluiten van de zaakvoerders van 7 mei 2015 blijkt het volgende:

De zaakvoerders beslissen met onmiddellijke ingang aan de hierna vermelde persoon volgende vertegenwoordigingsmacht toe te kennen:

-BVBA Orchard, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 9972 Wannegem-Lede, Reutelstraat 4, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0845.796.349, vast vertegenwoordigd door de heer Olivier Strobbe.

De gevolmachtigde zal gemachtigd zijn om in naam en voor rekening van de vennootschap;

1.de vennootschap te vertegenwoordigen in verband met alle handelingen bij de federale, deelstatelijke, provinciale en gemeentelijke overheden, de belastingadministraties (inbegrepen de diensten met betrekking tot de directe belastingen en de BTW), de Kruispuntbank van Ondernemingen, de sociale zekerheidsinstellingen en de sociale secretariaten; en in dit verband aile nuttige documenten te ondertekenen; 2.alle kwijtschriften te ondertekenen voor geïnde bedragen evenals ontvangstbewijzen voor aangetekende of verzekerde brieven of pakketten aan de vennootschap; en

3.alle handelingen te stellen van dagelijks bestuur die het bedrag van 5 000,00 EUR (vijfduizend euro nul eurocent) niet overschrijden,

De zaakvoerders geven volmacht aan de heer Frank De Langhe en aan mevrouw Sara Burm, of aan elke andere advocaat van BVBA De Langhe Advocaten, allen alleen handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te verrichten met het oog op de publicatie van deze besluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

mevrouw Sara Burm

lasthebber .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PDC DEVELOPMENT

Adresse
MAISLAAN 10 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande