PELSMAEKERS

NV


Dénomination : PELSMAEKERS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 417.214.024

Publication

16/05/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

At~r

ELtCáD

1111M1.111(!,111111.1111

Griffie Rechtbank Koophandel

06 MEI 2014

Gent Afdeliegigitigge

fie y,ifFlet

Ondernemingsnr : 0417.214.024.

Benaming (voluit) :PELSMAEKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Seyntexlaan 3

8700 Tielt

Onderwerp akte :NV: ontbinding

ï'ekst : Uit een akte verleden voor notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 17 april 2014,

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "PELSMAEKERS" navolgende beslissingen heeft genomen :

1. a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de Raad van Bestuur van 4 april 2014 mek, de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

b) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt op 15 april 2014 door Ernst & Young,' kantoor houdende te Gent, Moutstraat nummer 54, vertegenwoordigd door Jan Lippens, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is. weergegeven.

Na onderzoek, heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd" van de rechtshandelingen en=; formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; gehouden is.

o) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de' vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

2., De vergadering beslist als vereffenaars aan te stellen: Meester CRIVITS Rik Marie Joseph, geboren te: Brugge op 3 april 1955, wonende te 8000 Brugge, Beenhouwersstraat nummer 106, advocaat kantoor, houdende te 8000 Brugge, Ezelstraat nummer 25 en Meester ALDERS Annick, geboren te Neerpelt op 29; november 1978, wonende te 8000 Brugge, Moerstraat nummer 36, advocaat kantoor houdende te 8000: Brugge, Ezelstraat nummer 25 en die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie: nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming; ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel; oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door; de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

3. Met eenparigheid van stemmen benoemt de algemene vergadering de heer Rik Crivits, advocaat, voornoemd', en mevrouw Annick Alders, advocaat, voornoemd, als lasthebbers ad hoc teneinde elk, met afzonderlijke;; macht, de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel aan te zoeken bij eenzijdig verzoekschrift,; overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de bevoegde voorzitter van de; Rechtbank van Koophandel niet zou overgaan tot bevestiging/homologatie van de heden benoemde vereffenaars, zal de algemene vergadering van de aandeelhouders terug bijeengeroepen worden teneinde een' nieuwe vereffenaar te benoemen.

4. Aan elk van de vereffenaars worden de meest uitgebreide machten verleend voorzien in artikel 186 en' volgende van het Wetboek van Vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot: tegeldemaking,

Aan de vereffenaars wordt eveneens machtiging verleend alle handelingen voorzien in artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te stellen zonder telkens opnieuw machtiging van de: algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen waarin dit vereist zou zijn.

In het bijzonder en zonder dat navolgende opsomming enige beperking inhoudt, zullen de vereffenaars. de macht hebben de activa van de vennootschap ten gelde te maken; te dien einde alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

geven met of zonder subrogatie, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen; alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen met of zonder betaling van alle inschrijvingen of overschrijvingen van bevel of beslag; de Heer Hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving; over te gaan tot alle herveiling wegens rouwkoop of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar; voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen; alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren; de aan de gang zijnde werken voort te zetten en te voltooien; woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen onder hun verantwoordelijkheid alle lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen boedelbeschrijving op te maken met mogelijkheid zich te beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap,

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door een vereffenaar, die hiertoe steeds alleen kan handelen. Buiten speciale machtiging, worden alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, door één van de vereffenaars zelf getekend.

De vergadering besluit de bezoldiging van de vereffenaars vast te leggen als volgt:

De vergoeding wordt vastgesteld conform het Koninklijk Besluit houdende vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en het ereloon van curatoren de dato tien augustus negentienhonderd achtennegentig, evenwel met een minimum van honderdtachtig euro exclusief BTW per gepresteerd uur voor de vereffenaars en hun medewerkers, en één en ander onverminderd de te verantwoorden kosten, met inbegrip van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De erelonen van de vereffenaars volgens -het minimum zoals hierboven bepaald, zijn gekoppeld aan de index der consumptieprijzen waarbij als basisindexcijfer geldt datgene voorafgaand aan de maand waarin onderhavige akte werd verleden, doch in ieder geval met een minimum van vijf procent per jaar te rekenen vanaf het jaar waarin onderhavige akte werd verleden. De vereffenaars kunnen periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door hen op dat ogenblik uitgevoerde prestaties.

De vereffenaars dienen, overeenkomstig artikel 189bis Wetboek van vennootschappen, in de zevende en dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening te zenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar wordt deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden. De omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en datgene dat nog moet worden vereffend.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan alsdan aile dienstige inlichtingen vorderen van de vereffenaars om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Deze beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen.

5. Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de bestuurders, de Heer Arthur Christiaan Seynaeve, Juffrouw Maureen Seynaeve, de Heer Arthur Wauthier Seynaeve en Naamloze Vennootschap "Kleding Demolux" en wordt hen décharge verleend.

Dit besluit werd genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

afschrift van de akte invereffeningstelling,

- verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor.

- kopie van het vonnis van de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brugge van 05/05/2014,

inhoudende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Voor- behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfád

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.08.2014, NGL 18.09.2014 14588-0041-020
18/08/2014
ÿþMod Word 11.1

~,`11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NCCfCELt e

Griffie Rechtbank Koophandel

MONITEU

R BELGE

B

Ondememingsnr: 0417.214.024 Benaming

(voluit) : Pelsmaekers (verkort) :

0 8 -08

ELG1SCH STAATSB

01 AUG 2014

D Gent Affigfiqg Brugge De griffier

- 2014

Rechtsvorm : NV

Zetel : Seyntexlaan 3, 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Bij beslissing van de vereffenaars van 15 mei 2014 werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar 8000 Brugge, Ezelstraat 25.

Deze beslissing werd gehomologeerd bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge! van 16 juni 2014.

Annick Alders een vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2013
ÿþ Mod 2.1

l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13183086*

NEERGELEGD

2 6 NOV, 2013

RECHTBANK VAN

lcOOPHANDR# ' GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.214.024

Benaming

(voluit) : PELSMAEKERS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROENDREEF 51 TE 9000 GENT

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Verslag van de raad van bestuur van 8 oktober 2013

De bestuurders beslissen met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Groendreef 51, 9000 Gent naar Seyntexlaan 3, 8700 Tielt, en dit vanaf 8 oktober 2013,

Gedaan te Gent op 8 oktober 2013

De heer Seynaeve Arthur

Gedelegeerd bestuurder

19/09/2013
ÿþ Mod Word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111

" isia3iaz*



NEERG:t~i..EGD

i o SEP. 2013

B~t~~`b ~j.;

VAN r Ï:'. Î"2a?-2i\1T

Ondernemingsnr : 0417.214.024

Benaming

(voluit) : PELSMAEKERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groendreef 51, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Verslag van de algemene vergadering van aandeelhouders van 19 augustus 2013 Volgende beslissing wordt met éénparigheid van stemmen genomen:

- aanvaarding van het ontslag alsubestuurder van de heer Wamez Kris vanaf 25 juni 2013; er wordt opdracht gegeven aarrde gedelégeèrd bestuurder om te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gedaan te Gent op 19 augusfus 2013

de heer Seynaeve Arthur Christiaan

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.08.2013, NGL 26.08.2013 13453-0599-019
27/09/2012
ÿþA

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD~~

i 8 SEP. 2012

KOOP VAN GENT

II *laieiose* II

Ondernemingsar : 0417.214.024

Benaming

(voluit) : PELSMAEKERS

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groendreef 51, 9000 Gent

Onderwerp akte : Benoeming van de bestuurders

Verslag van de bijzonder algemene vergadering van 3 januari 2012

Volgende beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen:

- benoeming van juffrouw Seynaeve Maureen, Seyntexlaan 3, 8700 Tielt, ais bestuurder met ingang van

1 januari 2012 tot 31 december 2017, die aanvaardt;

- benoeming van de heer Seynaeve Arthur Wauthier, Seyntexlaan 3, 8700 Tielt, als bestuurder met

ingang van 1 januari 2012 tot 31 december 2017, die aanvaardt.

Gedaan te Gent op 3 januari 2012,

de heer Seynaeve Arthur Christiaan

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0318-019
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 31.08.2011 11477-0044-018
11/07/2011 : AN209262
16/07/2010 : AN209262
04/05/2010 : AN209262
14/07/2009 : AN209262
21/10/2008 : AN209262
21/06/2007 : AN209262
04/07/2006 : AN209262
27/06/2005 : AN209262
03/08/2004 : AN209262
25/06/2004 : AN209262
07/06/2004 : AN209262
24/09/2003 : AN209262
25/07/2003 : AN209262
20/11/2002 : AN209262
19/07/2002 : AN209262
21/07/2000 : AN209262
29/09/1999 : AN209262
27/02/1999 : AN209262
25/02/1999 : AN209262
11/07/1996 : AN209262
27/02/1987 : AN209262

Coordonnées
PELSMAEKERS

Adresse
EZELSTRAAT 25 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande