PERQUY - VAN LOOCKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PERQUY - VAN LOOCKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.072.694

Publication

24/10/2012
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD ter UkI3-HE dek

RECHTBANK VAN KO04'HANDBI TE,

BRUGGE (AfdP-ijng Bruqqe)

°P' 5 OKT. 2012

rea ge ie:

Griffie

1111111 11111 liii! 11111 lIft! 11111 f!I1f!I1JlI1f!Iff!

*12175494*

Vo( behou aan Belg Staat:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0825.072.694

Benaming

(voluit) : PERQUY - VAN LOOCKE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsestraat 113, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 september 2012:

" De vergadering beslist het ontslag van Dhr. Christoph Perquy en Dhr. Pieter Van Loocke te aanvaarden. Zij worden vervangen door Pieter Van Loocke Comm.V.(BE 0840.990.196) met ais vast vertegenwoordiger Dhr PieterVan Loocke en Christoph Perquy Comm.V. (BE 0841.366.914) met als vast vertegenwoordiger Dhr, Christoph Perquy."

Perquy Christoph

Zaakvoerder



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 19.07.2012 12325-0321-014
26/04/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na ne akte

DIRECTION

Vo( behoi aan Belg Staat!

I~~IItl~IIR~~~ll~~ll

*11063390*

1 8 -04 2011

GISCH STAATSBLAD

BESTUUR

NLI;tUELEGD ter G dir FIE der

RECHTBANK VAN Koél réEL TE BRUGGE (Afc?Plirts Brurycc)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825.072.694 op: iiri ~~~~

Benaming : PERQUY - VAN LOOCKE

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugsestraat 113

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 1 april 2011 : !! I/ a) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van; !! het voorlezen van het verslaq van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per! !! 31 maart 2011, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent een afschrift; !! ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te vervangen! door hetgeen volgt

Het bemiddelen als verzekeringsmakelaar tussen diverse erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat: met het beroep van verzekeringsmakelaar verband houdt of kan houden.

Het optreden als zelfstandig bank- of spaaragent voor Centea NV of voor haar rechtsopvolgers en dit opi het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en betalingsverkeer.

De vennootschap heeft ook tot doel de aankoop, de verkoop en het beheer van onroerende goederen. ! ;; In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende; ! handelingen mogen verrichten in rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk!

doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De! !! vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen;

deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die kunnen bijdragen of! ! verwezenlijkingen van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of! _! onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk! doel.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen! waarnemen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal dei vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften; ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn! van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten! ! zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen! !! belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van; die attesten.

c) Zodat artikel twee (2) der statuten thans als volgt luidt

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als doel :

!! Het bemiddelen als verzekeringsmakelaar tussen diverse erkende verzekeringsmaatschappijen en derden, prospecteren van klanten, afsluiten van polissen, bemiddelen bij schadegevallen en alles wat! ! met het beroep van verzekeringsmakelaar verband houdt of kan houden.

!! Het optreden als zelfstandig bank- of spaaragent voor Centea NV of voor haar rechtsopvolgers en dit op ! het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en betalingsverkeer.

De vennootschap heeft ook tot doel de aankoop, de verkoop en het beheer van onroerende goederen.

! 1n het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende, handelingen mogen verrichten in rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die kunnen bijdragen of verwezenlijkingen van haar maatschappelijk doel.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

II/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het artikel vijftien van de statuten volledig te vervangen door hetgeen hierna volgt:

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap.

Met betrekking tot alle aankopen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van ¬ 12.500,00 overschrijdt, alle vervreemdingen van zowel roerende als onroerende activa in de meest ruime zin van het woord, het aangaan van kredieten en borgstellingen is evenwel de aezamenliike handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

III/ De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan ACCOUNTANTSKANTOOR LAUWERS BVBA met zetel te Ronse en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

..,

~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Neergelegd :

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 25.08.2016 16485-0187-016

Coordonnées
PERQUY - VAN LOOCKE

Adresse
BRUGSESTRAAT 113 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande