PETROVSKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PETROVSKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.267.138

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.02.2014, NGL 28.02.2014 14055-0218-015
09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 29.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.08.2013 13556-0064-015
29/01/2013
ÿþ~ o

w "ror,

sir

A

Mod Word 11.

~Lûik~B!~

NEERGELEGD

BELGISCH P,TAATppLA{ 27. 12, 2012

rîffiQ

RECHTB

-KO FJ

Ondernemingsnr : 0475.267.138

Benaming

(voluit) : PETROVSKY

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tieltstraat 36 te 8720 Dentergem (Markegem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 20 december 2012, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PETROVSKY", te 8720 Dentergem-Wakken, Tieltstraat 36, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT -- SCHRAPPING BESTAANDE CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld conform artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de wijziging van de rechten verbonden aan de aandelen.

De vergadering besluit tot de schrapping van de twee bestaande categorieën van aandelen, zodat het kapitaal voortaan verdeeld is in duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit vervolgens om de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit inzake ondermeer

- het kapitaal van de vennootschap;

- het aantal, de voordracht en de benoeming van de bestuurders;

- de werking van de raad van bestuur;

en dit zoals opgenomen in het vierde besluit hierna.

TWEEDE BESLUIT  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bertin Pouseele, bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, met het oog op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, aangezien aile aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de dato 19 december 2012 luiden als volgt:

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV PETROVSKY werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 753.662,96 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 274.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsvenichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV PETROVSKY in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 19 december 2012

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

i





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

15 -01- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f , --> ~e . r Vertegenwoordigd door Bertin POUSEELE"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering neemt kennis van de toestand per dertig september tweeduizend en twaalf. Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, de zetel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan het doel en de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves, onveranderd zullen behouden worden, behoudens voormelde wijziging onder heet eerste besluit, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijzigingen ondergaat.

Het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd vierenzeventigduizend euro (¬ 274 000,00) zal vertegenwoordigd zijn door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De aandeelhouders zullen één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap, als volgt :

- de voornoemde heer Peter Vanmeerhaeghe: achthonderd vijfenzeventig (875) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

- de voornoemde mevrouw Veerie Bridelance: driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De omzetting geschiedt op grond van:

al de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

b/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

cf artikel 210, paragraaf 1, 3° van het Wetboek der inkomstenbelastingen van het jaar negentienhonderd tweeënnegentig.

DERDE BESLUIT - ONTSLAG BESTUURDERS

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt de vergadering het ontslag vast van de huidige bestuurders met name de voornoemde heer Peter Vanmeerhaeghe en de voornoemde mevrouw Veerle Bridelance.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurders voor het door hen tot op heden gevoerde beleid zal geoordeeld worden door de eerstvolgende jaarvergadering.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast.

VIJFDE BESLUIT  BENOEMINGEN

1/ Onmiddellijk na voormelde omzetting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders: de voomoemde heer Peter Vanmeerhaeghe en de voornoemde mevrouw Veerle Bridelance. Zij verklaren hierbij het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De aldus benoemde zaakvoerders zijn aldus bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen In en buiten rechte.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vijftigduizend euro (¬ 150 000,00) om het te brengen van tweehonderd vierenzeventigduizend euro (¬ 274 000,00) op vierhonderd vierentwintigduizend euro (¬ 424 000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van honderd vijftigduizend euro (¬ 150 000,00).

Deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

ZEVENDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het maatschappelijk kapitaal vierhonderd vierentwintigduizend (¬ 424 000,00) bedraagt en verdeeld is in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijgevolg besluit de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vierentwintigduizend (¬ 424 000,00) en is verdeeld in tweeduizend (2.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

ACHTSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8720 Dentergem (Markegem), Tieltstraat 36 naar 8720 Dentergem (Markegem), Bulmolenweg 21 A en dit te rekenen vanaf heden.

NEGENDE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het eerstvolgende en de daaropvolgende boekjaren voortaan ieder jaar zullen beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

w . Voorbehouden ,aa`n het Belgisch Staatsblad



Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering dat het lopende boekjaar begonnen op dertig

december tweeduizend en elf zal afgesloten worden op negenentwintig december tweeduizend en twaalf en dat

het boekjaar dat zal aanvang nemen op dertig december tweeduizend en twaalf zal afgesloten worden op dertig

september tweeduizend en dertien.

De daaropvolgende boekjaren zullen leder jaar beginnen op één oktober om te eindigen op dertig

september van het daarop volgende jaar.

De vergadering besluit artikel 22 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het lopende boekjaar begonnen op dertig december tweeduizend en elf zal afgesloten worden op

negenentwintig december tweeduizend en twaalf.

Het boekjaar dat zal aanvang nemen op dertig december tweeduizend en twaalf zal afgesloten worden op

dertig september tweeduizend en dertien.

De daaropvolgende boekjaren zullen ieder jaar beginnen op één oktober om te eindigen op dertig

september van het daarop volgende jaar."

TIENDE BESLUIT WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat

deze vanaf het jaar tweeduizend en veertien zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand februari

om elf uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering nog gehouden worden In de maand

mei van het jaar tweeduizend en dertien om elf uur.

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 18 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste

dinsdag van de maand februari om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering

de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden,

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft voor het jaar tweeduizend en

dertien jaar plaats op de laatste dinsdag van de maand mei tweeduizend en dertien om elf uur; indien deze dag

een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde

uur gehouden."

ELFDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume

Bijlage

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

-verslag van de raad van bestuur / verslag bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 29.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.08.2012 12405-0388-016
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 29.12.2010, GGK 28.08.2011, NGL 31.08.2011 11529-0082-015
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 29.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.07.2010 10380-0520-013
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 26.08.2008 08639-0161-011
22/01/2008 : GE200656
05/09/2007 : GE200656
22/08/2007 : GE200656
10/07/2006 : GE200656
27/07/2005 : GE200656
28/06/2004 : GE200656
04/08/2003 : GE0200656

Coordonnées
PETROVSKY

Adresse
BULMOLENWEG 21 A 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : Markegem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande