PHARMAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHARMAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.770.077

Publication

02/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304863*

Neergelegd

29-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537770077

Benaming (voluit): PHARMAD

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Ommegangstraat(Z) 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte (D.2130630) verleden voor Liesbet DEGROOTE, geassocieerde no-

taris te KORTRIJK, op 27 augustus 2013.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam  PHARMAD .

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Ommegangstraat(Z) 4.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters - Nog niet volgestorte bedragen : 1) de heer THUYSBAERT Mattias Karsten Bob, geboren te Kortrijk op 6 november 1976, wonende te 8550 Zwevegem, Ommegangstraat(Z) 4.

2. Mevrouw DIERICK Adelinde Heidelinde Hildegarde, geboren te Kortrijk op 14 mei 1979, echtgenote van de heer Mattias THUYSBAERT, voornoemd, wonende te 8550 Zwevegem, Ommegangstraat(Z) 4.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt twintigduizend Euro (20.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 20.000,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli

van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 27 augustus 2013 tot en met 30 juni 2015.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de netto-winst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt het saldo gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het op-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

gevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit

de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap: de heer Mattias THUYSBAERT, voornoemd, en mevrouw Adelinde DIERICK, voornoemd, die hun opdracht hebben aanvaard.

De opdracht van de heer Mattias THUYSBAERT, voornoemd, wordt niet vergoed.

De opdracht van mevrouw Adelinde DIERICK, voornoemd, wordt vergoed.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft als doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkooppolitiek, administratie en secretariaat. Het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

4. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

9. De groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

10. Alle commissieverhandelingen.

11. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

12. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

14. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

15. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke ander wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991. Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zijn niet zouden mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de meest ruime zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de dertigste november om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE56 0688 9782 8488, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap  BELFIUS BANK , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 augustus 2013 afgeleverd bankattest, dat haar werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LUMINAD met zetel te 8560 Wevelgem-Gullegem, Hoge Voetweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0822.321.062 en met btw-nummer BE 0822.321.062;

- de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ACCOFISC KORTRIJK met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0882.598.644 en met btw-nummer BE 0882.598.644,

bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, en-

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

zovoort

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Liesbet DEGROOTE Geassocieerde Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
PHARMAD

Adresse
OMMEGANGSTRAAT(Z) 4 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande