PHOENIX PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHOENIX PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.427.538

Publication

29/04/2014 : BGA019605
08/09/2014
ÿþWorr1 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lITEUR BE _GE

Ondememingsnr : 0480.427.538

Benaming

(voluit) : PHOENIX PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Zeedijk Albertstranci 434/52 - 8201 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige ontbinding en vereffening met toebedeling onroerende goederen - volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren :

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op negentien augustus.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PHOENIX PROJECTS' met zetel Zeedijk Albertstrand 434/52  8301 Knokke-Heist.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinck te Gent op 22 mei 2003: bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van 10 juni erna onder nummer 0063791 en waarvan de statuten sedert gemelde oprichting eenmalig werden gewijzigd bij proces-verbaal vastgesteld door notaris, Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 30 november 2009, bekendgemaakt als gemeld op 17 december erna onder nummer 0178252.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister en heeft als B.T.W.-nummer : 6E0.480.427.538 en als ondernemingsnummer: 0.480.427.538.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door mevrouw Roome Ronell, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende aandeelhouders van de vennootschap, die verklaren het aantal aandelen te bezitten na hun hierna vermelde identiteitsgegevens vermeld; samen eigenaar van elle tweeënzestig (62) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigende, te weten:

1) De heer NAESSENS Dirk Maurice, geboren te Gent op acht januari negentienhonderd éénenvijftig. Houder van éénendertig (31) aandelen.

2) Mevrouw ROOME Rond, geboren te Germiston (Zuid-Afrika) op acht juli negentienhonderd vijfenvijftig. Houdster van éénendertig (31) aandelen.

Genoemde echtgenoten Naessens Dirk Roome Rolle wonen samen te Knokke-Heist, Zeedijk-

Albertstrand 434/52.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Benoemd tot (enige) zaakvoerder van de vennootschap is genoemde aandeelhouder mevrouw Roome

Ronell.

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 26 juli laatst, met staat van actief en passief afgesloten per 25 juli laatst.

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, de dato 12 augustus, laatst, en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van: toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de' vereffeningsvenichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111

1 Il

bE

St

1 -09- 2014

SCH STAAT3B



MO

blE,E.BGELEGD

Griffie Bechtbant< Koophandel

D

'I 2 Pgi

Griffie

- Gent Aidellng e>

De griffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

5) Definitieve ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

6) Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

8) Afgifte onroerend(e) goed(eren),

B) Verzaking:

voornoemde aandeelhouders en enige zaakvoerder van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsforrnaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan nagemelde.

D) Bijkomende verklaringen door de Voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbijhorend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de vervroegde ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PHOENIX PROJECTS" voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben,

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PHOENIX PROJECTS", voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de genoemde zaakvoerder alhier de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd: een overzicht van de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbijhorende stavingsstukken, en:

- een verslag, door haar opgesteld op 26 Suit laatst, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 25 juli laatst.

-Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een negatief boekhoudkundig netto-actief is ten belope van 41161,59 euro.

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening.

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 12 augustus laatst, door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 25 juli 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf I van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, heeft de zaakvoerder van de BVBA 'PHOENIX PROJECTS ' een boekhoudkundige staat per 25.07,2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 198.981,17 EUR en een negatief boekhoudkundig netto-actief van 43.161,69 EUR

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passive de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto actief en dit In het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA 'PHOENIX PROJECTS' en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuume,

Op 12 augustus 2014,

[HANDTEKENING1

Burg, BVBA Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passive, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de leden van de vergadering, die dit persoonlijk verklaren ontvangen te hebben, bijgevolg verklaren volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben,

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bedrijfsrevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

F) Aangezien de leden van deze vergadering de tctaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheici van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door mevrouw Roome Rond, enige zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten, alhier aanwezig, bevestigen voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren.

Tweede beslissing:

De aandeelhouders verklaren dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door henzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerder, volledige kwijting voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Derde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'PHOENIX PROJECTS" wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van 1 maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de aandeelhouders van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de aandeelhouders ten leste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten, behalve de hierna genoemde.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door mevrouw Roome Ronell, voornoemd, op haar voornoemd adres te Knokke-Helst.

De geiden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde personen, met name: 1)de heer Dirk Naessens, voornoemd, en 2) mevrouw Roome Ronell, voornoemd, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel ais nodig wordt volmacht gegeven aan de heer Dirk Naessens voornoemd en aan mevrouw Roome Ronelle voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

AFGIFTE ONROEREND(E) GOED(EREN):

Tenslotte verklaart de voorzitter en stelt de vergadering vast dat de vennootschap eigenares is van volgend(e) onroerend(e) goed(eren)

98 procent in voile eigendom in:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

STAD BRUGGE, tweede afdeling

Een woonhuis op en met grand en aanhorigheden waarvan een deel gekadastreerd als weg (te weten nagemeld perceel met nummer 0765/G met een oppervlakte volgens kadaster van 12 centiare) staande en gelegen aan de Nieuwe Gentweg nummer 85, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale bescheiden sectie B, nummers 0765/H en 0765/G, met een gezamenlijke oppervlakte volgens zelfde van twee are achtenvijftig centiare (02a58ca).

Gezamenlijk niet-ge'indeweerd kadastraal inkomen: duizend honderd en vier euro (¬ 1.104,00).

Oorsprong van eigendom

Toehorende ten belope van 98 procent in volle eigendom aan genoemde vennootschap Phoenix Projects en ten belope van elk 1 procent in voile eigendom aan genoemde mevrouw Roome Ronell en genoemde heer Naessens Dirk, ingevolge aankoop door hen ervan in gezegde verhouding gedaan jegens de vereniging zonder winstoogmerk "Religieuses de Saint-André" te Doornik (die er oorspronkelijk en gedurende meer dan 30 jaar te rekenen vanaf heden eigenares van was), zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean Bernard Maeterlinok, destijds te Gent, op 8 juli 2003, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Brugge onder referte 61-T-22/07/2003-08693.

We vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte wordt gedaan van voormeld aandeel van de vennootschap in voormelde onroerende goederen aan voomoemde vennoten, in de verhouding van hun aandelenbezit

De afgifte van voorschreven onroerende goederen vindt plaats onder de volgende lasten en voorwaarden *Eigendom

De voormelde aandeelhouders zullen er de eigendom van hebben en het genot te rekenen vanaf heden, op last voor hen er alle taksen en belastingen van te dragen en te betalen eveneens te rekenen vanaf heden. Zij verklaren een volkomen kennis te hebben van de gebruikstoestand van voorschreven goederen, ondergetekende notaris ervan ontslaand dienaangaande nadere bepalingen in onderhavige akte over te nemen.

*Oppervlakte - Gebreken - Erfdienstbaarheden

De goederen worden afgegeven in de staat waarin ze zich bevinden, zonder dat aanspraak kan gemaakt warden op enige vergoeding, noch wegens gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens gebreken aan de grond of aan de ondergrond, noch wegens misrekening in de hcger aangeduide oppervlaktes; elk verschil tussen deze oppervlaktes en de werkelijke, al overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel zijn van de verkrijgers.

De goederen worden afgegeven met alle eventuele gemeenschappen en alle lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee het belast of bevoordeeld zou kunnen zijn, zelfs al zijn ze niet bekend.

In dat verband wordt verwezen naar gemelde verkrijgingsakte vermeld onder de titel oorsprong van eigendom waarvan partijen in deze verklaren een kopie ontvangen te hebben en waarin letterlijk wordt vermeld hetgeen volgt:

"BIJZONDERE VOORWAARDEN  ERFDIENSTBAARHEDEN

In voormelde akte verleden voor notaris Antoine Van Hoestenberghe te Jabbeke de dato zes maart negentienhonderd zevenenvijftig, komt ondermeer volgende tekst voor, hierna letterlijk weergegeven.

"ERFDIENSTBAARHEDEN  LASTEN

Door de vereniging-verkoopster wordt alhier onmiddellijk aangemerkt dat haar eigendom te Brugge, bepaalde de gronden van het naburig kwartier van partikuliere woningen naast het Stadspark en zijnde de percelen 758f, 758g en 758d van de sectie B van Brugge, bij verscheidene akten van de werkend notaris werd verkocht aan verscheidene personen, met bestemming tot oprichting van private woningen, hetzij dus met residentieel karakter en dat voor de goede bediening van de verschillende verkochte loten in dit kwartier een private uitweg werd ontworpen door dit kwartier, welke uitweg voor de helft meegaat met de eigendom van de aangelanden en waarvan ook de helft palende aan het hierboven verkochte goed, bepaald de oppervlakte van tweeëntwintig vierkante meter, meegaat met de bij deze akte overgedragen eigendom. Ten aanzien van het aan deze gronden te geven karakter werden volgende erfdienstbaarheden bepaald in de akten verleden voor de werkende notaris en houdende verkoop aan de Heren Dobbelaere-Van Kerrebroeck-De Wachter  en Claeys en aan Mevrouw Verhaeghe en van Haverbeke, en ten aanzien van de overige gronden van de verkoopster, gekadastreerd in sectie B nummers 759x, 759y, 759w, 765c, 758d+ en 758f:

l.Het gedeelte van de gronden medegaande met de onderscheidene verscheidene verkochte gronden en afgeschetst op de plans als "uitweg" of "private (uitwegé,lees) weg" zal ten eeuwigen dage en overgeld moeten doenen voor deel bedding van een private weg ten voordele van de overige heropgevoede goederen van de verkoopster als van de percelen verkocht aan de hierboven vermelde personen, zoals in deze akten van verkoop is bepaald.

Deze private uitweg zal zeven meter breedte hebben en speciaal ingericht worden om toegang te geven tot de verkochte erve en speciaal voor de bediening van de garages en hovingen die in het kwartier zullen opgericht worden. Die weg zal verbinding geven voor het binnenkwartier met de openbare weg langs het Stadspark, thans genaamd Staelyserstraat

2.De vereniging-verkoopster zal de gemelde weg vanaf de Staelyzerstraat tot op volle diepte van het perceel gekadastreerd sectie B nummer 758 f op haar kosten verharden met steenbrokken, doch enkel voor het

middengedeelte ter breedte van vier meter, dus voor twee meter op de ervan medeverkooht met gronden van de aangelanden. De verkoopster behoudt zich het recht voor om binnen de vijf jaar vanaf de datum van deze akte de volledige verharding op voile breedte van gemelde privatieve weg te doen, door haar zorgen en dit op kosten van de belanghebbende: De verkoohte ervan zullen elk in deze kosten bijdragen voor de delen in de akte aangeduid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.De later te doenen onderhoudskosten, alsook de kosten van riolering van zelfde weg en van verlichting zullen eveneens in zelfde houding ais de kosten van aanleg door de eigenaars van de verkochte percelen moeten afgedragen worden.

4.1-let zal verboden zijn langs gemelde privatieve wegvuilnisbakken te plaatsen of gelijk welke voorwerpen te laten, of zelfs auto's of enig voertuig te parkeren.

De vereniging-koopster wordt gesubrogeerd in aile rechten en verplichtingen van de vereniging-verkoopster betreffende aile bovenstaande bepalingen, hetgeen door haar genoemde vertegenwoordigers uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Tussen de vereniging-verkoopster en koopster wordt bovendien uitdrukkelijk bepaald en overeengekomen dat de vereniging zal verplicht zijn om aile hierboven aangehaalde erfdienstbaarheden te aanvaarden voor wat haar aangekochte perceel in te lijven of ingelijfd in de privatieve weg betreft en bepaald dat zij zich verbindt om in de kosten van aanleg van de vermelde privatieve weg tussen te komen naar verhouding van een/vierentwintigste deel, al hetwelk door de vereniging-verkoopster wordt aanvaard, handelende ten dezen zowel in persoonlijke naam, ais zich stel en machtig makende over de eigenaars van de aanpalende percelen in kwestie, hierboven vermeld.

In een akte verleden voor de werkende notaris de negende augustus negentienhonderd vierenvijftig houdende verkoop door de verkoopster in deze aan de Heer Simoens van de aanpalende eigendom, sectie B nummer 759w, werd volgende overeengekomen, waartoe de heer Simoens zich verplichtte

a.Dat de twee poortjes aangebracht op de binnenkoer van het verkochte goed en toegang verlenende tot de overige erve van de vereniging-verkoopster binnen de maand vanaf heden en op de kosten van de koper door deze laatste zullen moeten dichtgemetseld worden.

b.Dat de schouw van de verkochte eigendom en uitspringende op de binnenkoer van de aanpalende erve van verkoopster door de koper en op zijn kosten binnen de maand vanaf heden zal moeten verwijderd worden.

c.Dat de twee vensters aangebracht in de westgevel van het verkochte goed en uitgevende op de  aangrenzende binnenkoer van verkoopster uitkomende op de Nieuwe Gentweg door de koper en eveneens op zijn kosten zullen moeten dichtgemetseld worden met metselwerk van tweeëntwintig centimeter dikte en dit op eerste verzoek van de vereniging-verkoopster of rechthebbende.

d.Dat de hangende goot voor het opvangen van regenwater met de afleiders van de verkochte eigendom en hangende over de aanpalende eigendom (meet beschreven binnenkoer) van verkoopster op gemene kosten zal moeten verwijderd worden, en aangepast voor afvoer van het water op ieder erve, dit voor het geval dat verkoopster in deze of haar rechthebbende werken zou uitvoeren die dit noodzakelijk maken of wenselijk. De uitvoering van deze werken zal dienen te geschieden op eerste aanzoek van verkoopster of rechthebbende en pp beider kosten.

Die verplichtingen worden door partijen aangegaan zo voor henzelf, rechthebbende en rechtverkrijgende en desgevallend ten titel van erfdienstbaarheid tussen beide erven, eeuwig en onvergeld.

De vereniging-koopster wordt gesubrogeerd in aile rechten en verplichtingen van de vereniging-verkoopster dienaangaande hetgeen door genoemde vertegenwoordigers uitdrukkelijk wordt aanvaard.

Eindelijk wordt tussen partijen in deze uitdrukkelijk bepaald en overeengekomen r

Dat de afsluiting met de aanpalende erve zal moeten dadelijk opgericht worden op de scheidingslijn met die percelen op eerste aanvraag van de eigenaars van die percelen, de kosten van beplanting en onderhouw zullen gemeen zijn aan de aanpalende erven.

Dat de op deze grand op te richten garages, bepaald deze opgericht op de grond uitgevende op de private weg, nooit afzonderlijk zullen mogen verkocht worden, maar steeds zullen moeten medegaan met de woning waarbij ze werden gebouwd.

Onder geen enkele voorwaarden zal de verkoopster kunnen betrokken worden in conflicten die zouden kunnen oprijzen tussen de aanpalende erven. De kopers zullen in de bovenstaande voorwaarden die hun bovenstaande erve belasten aile middelen dienen te vinden om de verdediging van hun belangen te vrijwaren.

De bestaande poort uitgevende op de Nieuwe Gentweg zal door de verkoopster op haar kosten worden afgebroken en in de loop van de maand maart negentienhonderd zevenenvijftig en de afbraak materialen zullen eigendom blijven van de verkoopster.

Alle bovenstaande lasten en erfdienstbaarheden zijn gemaakt ten titel van erfdienstbaarheid ten profijte van de overige eigendom van de verkoopster en latere rechthebbende, derwijze dat de eigenaars van het heersend erf het recht zullen hebben deze erfdienstbaarheid te doen eerbiedigen, zelfs door afbraak van de gebouwen opgericht in tegenstrijd met deze overeenkomst.

Aangemerkt wordt door verkoopster dat de muren van het huis van de heer Simoens gekadastreerd sectie B nummer 759w gemeen zijn met de bij deze verkochte erve.

Overigens zal de koopster zich ook dienen te schikken en te gedragen naar aile reglementen en verordeningen inzake bebouwingen, bestratingen enzovoorts, opgelegd of nog op te leggen door Staat, Provincie of Gemeente, Urbanisatiediensten of andere instanties. Zij verklaart uitdrukkelijk dienaangaande verkoopster te ontslaan van aile verantwoordelijkheid.

ln voormelde akte verleden voor genoemde notaris Van Hoestenberghe de dato veertien oktober negentienhonderd zevenenvijftig, houdende ruiling door de verkoopster en de heer Simoens Rogier Leo Lodewijk, komt ondermeer volgende tekst voor, hierna letterlijk weergegeven:

 ERFDIENSTBAARHEDEN

Tussen partijen in deze wordt uitdrukkelijk bepaalt en overeengekomen ten aanzien van het goed in ruiling gegeven door de vereniging-ruilster aan de heer Rogier Simoens, en bepaald ten aanzien van de strook grand

aangeduid op het aangeduid op het aan deze akte aangehecht plan onder de benaming "uitweg", dat zoals aangeduid werd omstandig in de akte vetwerving verleden voor de werkende notaris in date van zes maart

Bijlagen bij-het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge " negentienhonderd zevenenvijftig en waarvan lezing hiervan wordt gegeven op de ekspeditie, vermelde grand de

helft van de breedte uitmakende van deze uitweg, eeuwig en onvergeld moet dienen als bedding van een

private weg in het aangrenzend kwartier uitgevende op het Stadpark enerzijdse en de Nieuwe Gentweg

anderzijds ten voordele van de eigendommen reeds verkocht aan de Wachter, Dobbelaere, Van Kerrebroeck, Van Haverbeke, Claeys en Verhaeghe en ook voor die gekadastreerd sectie B nummers 759x, 759y, 759w, 765c, 758d, 758g en 768f en dit voor de bediening van de garages en hovingen die in dit kwartier zullen opgericht worden samen niet de woningen. De verharding van zelfde weg werd of zal uitgevoerd worden voor het middenvak en ter breedte van vier meter door de vereniging zander winstoogmerken "De Zusters Auguatinessen der Abdy van St Trudo", gevestigd te Sint-Kruis-Male en voor een deel, zijnde een strook op één meter vijftig centimeter, gelegen op de bij deze gewilde erve, naar verhouding van de delen hierna bepaald, deze werken zullen dienen uitgevoerd te zijn binnen een termijn van vijf jaar vanaf heden. De latere onderhoudswerken aan deze uitweg, alsmede de kosten van riolering en van verlichting van deze weg zullen in zelfde verhouding door de eigenaars van elke erve moeten gedragen worden, Tenslotte is het de eigenaars van bedoelde uitweg verboden om vuilnisbakken of gelijk welke andere voorwerpen te plaatsen op deze weg, of auto's of andere voertuigen aldaar te parkeren. De garages opgericht op de erven, deeluitmakende voor gedeelte van vermelde "uitweg" zullen nooit afzonderlijk mogen verkocht worden doch steeds moeten medegaan niet de woning waarmee ze gebouwd werden. De afsluiting van de percelen gelegen in dit kwartier zal moeten geplaatst worden op scheidingslijn van de aanpalende ervan op eerste aan zoek van vereniging zonder winstoogmerken "De Zusters Augustinessen van de Abdy van St Trub" en zullen gemeen zijn met deze aanpalende ervan, ook wat betreft de kosten van beplanting en onderhoud. Tussen de vereniging-ruilster en de heer Rogier Simoens wordt erkend dat het aandeel van de vereniging-ruilster in de gemelde werken in de akte van aankoop van de werkende notaris in date van zes maart negentienhonderd zevenenvijftig bepaald was op één/vierentwintigste deel. Dienaangaande komen beide partijen thans overeen dat zij elk in de toekomst zullen bijdragen in die kosten, elk voor de helft van de opgelegde fraktie,

De mederuiler de heer Rogier Simoens wordt in de plaats gesteld wat zijn verworden grond betreft van aile rechten en verplichtingen voortvloeiende uit de bovenstaande bepalingen van de akte van zes maart negentienhonderd zevenenvijftig, hetgeen hij uitdrukkelijk aanvaardt,

Verders wordt tussen partijen nog uitdrukkelijk bepaald en overeengekomen dat het bovenste venster, aangebracht in de westgevel van de eigendom van de Heer Rogier Simoens, en uitzicht gevende op de aangrenzende erve van de vereniging "Institut des Dames de Saint André" zal mogen behouden blijven ten titel van erfdienstbaarheid.

Eveneens wordt tussen partijen bepaald ten titel van erfdienstbaarheid dat in de oostgevel, op het gelijkvloers van de op te bouwen eigendom van de vereniging-ruilster, uitgevende op de binnenkoer van de eigendom van de Heer Rogier Simoens, op mindere afstand dan de wettelijk twee vensters met opengaande ramen zullen mogen aangebracht worden, am aldus licht en lucht te trekken in de gebouwen van de vereniging-ruilster.

Tenslotte wordt nog bepaald dat alle muren die door de ruilers in deze zullen worden opgetrokken on' de afscheiding van hun beide erve te doen, te aanzien zijn als gemene kosten, elk voor de helft; zullen opgericht worden,"

De koper verklaart voile kennis te hebben van voormelde bijzondere voorwaarden en/of erfdienstbaarheden, Hij wordt uitdrukkelijk in de plaats gesteld in al de rechten en verplichtingen van de verkoper betreffende het vaarschreven goed en voortvloeiend uit de bovenstaande bepalingen of uit vroegere niet verjaarde eigendomstitels"

De verkrijgers worden dienaangaande gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de vennootschap. Partijen verklaren dat gemelde akte naar dewelke werd verwezen samen met onderhavige akte 1 geheel vormt om samen als 1 authentieke akte te gelden

*Verzekeringspolis

De verkrijgers worden erop gewezen dat het risico met betrekking tot de afgegeven goederen op hen overgaat te rekenen vanaf heden en dat zij er bijgevolg alle belang bij hebben zich te laten verzekeren te rekenen vanaf vandaag tegen de risico's van brand en andere gevaren zo zij hiervoor verzekerd wensen te zijn.

*Water  Gas Elektriciteit

De verkrijgers dienen aile bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen voor zover thans op naam van de vennootschap en in dat geval de betrokken diensten op de hoogte te stellen van de in onderhavige akte vastgestelde eigendomsovergang.

*Keuring elektrische installatie - Energieprestatiecertificaat

Niet van toepassing in het kader van onderhavige akte, ondergetekende notaris verschijners evenwel wijzend op de noodzaak de elektrische installatie om de 26 jaar te laten keuren en partijen gewezen hebbend op de aansprakelijkheden en sancties bij gebruik van niet gekeurde elektrische installaties,

*ADM1N1STRAT1EVE TOESTAND

*Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Voor de goederen werd geen onteigeningsbesluit betekend, er is evenmin sprake van een geplande onteigening of van plan batenheffing.

De goederen zijn niet geplaatst op een voorontwerp of ontwerp van lijst van de vaar bescherming vatbare monumenten en stads- of dorpsgezichten, er bestaat evenmin een Koninklijk Besluit houdende de definitieve bescherming zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig, tot bescherming van monument, stads- of dorpsgezichten.

De aandeelhouders verklaren dat voor de goederen aile nodige vergunningen werden bekomen met betrekking tot handelingen, die gebeurlijk werden uitgevoerd of die zij in naam van de vennootschap hebben laten uitvoeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van (ver-)bouwen zal men zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk aile rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de gewestelijke diensten van stedenbouw.

Met haar schrijven gericht aan ondergetekende notaris heeft de stad Brugge de vastgoedinformatie afgeleverd, alsook het stedenbouwkundig uittreksel van minder dan 1 jaar oud, waarvan de aandeelhouders verklaren een kopie te hebben ontvangen, de instrumenterende notaris ervan ontslaande de inhoud ervan in onderhavige akte over te nemen.

Stedenbouwkundige verklaringen:

De vennoten verklaren:

-dat voor de goederen vergunningen werden afgeleverd die voorkomen in het afgeleverde stedenbouwkundig uittreksel en dat er geen andere vergunningen werden afgeleverd bij hun weten;

- dat geen zekerheid kan worden gegeven over de mogelijkheid met betrekking tot de respectievelijke goederen een of meer stedenbouwkundige vergunningen te verkrijgen;

- dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de goederen is woongebied met cultureel, historische en/of esthetische waarde;

- dat voor geen van de goederen een dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1;1 of 6,1.41. tot en met 6,1,43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en geen enkele beslissing dienaangaande werd genomen;

- dat de goederen niet het voorwerp uitmaken van een vooricooprecht zoals voorzien in artikel 2.4.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

- dat voor de goederen geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

- dat voorschreven goederen begrepen zijn in een gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan "Afbakening reg ionaalstedelijk gebied Brugge" de dato 4 februari 2011;

- dat voorschreven goederen ingeschreven zijn in afbakening Unesco-erfgoedzone, goedgekeurd door de

Unesco op 30 november 2000.

De instrumenterende notaris verklaart:

- dat hij partijen heeft verwezen naar artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening omvattende de lijst met vergunningsplichtige handelingen;

- dat geen van de in gemelde lijst vermelde handelingen mag worden uitgevoerd met betrekking tot het goed zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen;

- dat uit zijn opzoekingen niet is gebleken dat voorschreven goederen gelegen zijn in een risicozone voor

overstromingen; een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied, een afgebakende oeverzone of een

afgebakend overstromingsgebied.

*Bepalingen in verband met de bodemtoestand

1.De verschijners verklaren dat er op de gronden die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij hun weten

geen inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is op de lijst van risico-inrichtingen die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Vlaams decreet betreffende de

bodemsanering en de bodembescherming.

2.Met betrekking tot voornoemde goederen werden door de OVAM 2 bodemattesten afgeleverd op 24 juli

laatst.

De inhoud van gemelde attesten luidt 2 keer letterlijk:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister,

2,1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op de Screening van 02.09.2004.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 24.05.2004

TYPE: Melding schadegeval

TITEL: Melding

AUTEUR: Niet aanwezig in lijst

DATUM: 02.09.2004

TYPE: Onderzoeksverslag

TITEL: Vaststellingen Nieuwe Gentweg 85 te Brugge

AUTEUR: Axtron Geoconsulting NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.be/grondverzet,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.befinzage"

De verschijners verklaren dat zij voor de ondertekening van onderhavige akte op de hoogte werden gebracht van de inhoud van gemelde bodemattesten,

3.De verschijners verklaren met betrekking tot de goederen geen kennis te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan wie het ook zij, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

De verschijners hebben verder verklaard dat de OVAM aan de vennootschap geen attest heeft afgeleverd waaruit blijkt dat voormeld goed verontreinigd is, noch dat dit het voorwerp heeft uitgemaakt van een oriënterend bodemonderzoek, noch van een beschrijvend bodemonderzoek noch van een bodemsaneringsproject.

*Stookolietank(s)

Voor zover er in of op het goed stookolietank(s) aanwezig zijn worden ze overgedragen in hun huidige staat en gelegenheid zonder enige verdere vrijwaring vanwege de vennootschap,

*Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de goederen een postinterventiedossier werd opgesteld, wordt ontkennend geantwoord, gezien er sedert 1 mei 2001 geen werken aan de goederen werden

uitgevoerd waarvoor een dergelijk dossier diende te worden opgesteld; lees niet door een

veiligheidscoördinator; een vereenvoudigd dossier bestaande uit een bundeling van facturen en plannen van de verbouwing in de jaren 2004 zijn ter beschikking gesteld aan de verkrijgers.

BEDING VAN AANWAS OPTIE VRUCHTGEBRUIK.

De heer en mevrouw Naessens Roome komen overeen dat, bij het overlijden van de eerststervende onder hen en zonder terugwerkende kracht, het vruchtgebruik van het deel van de eerststervende in voorschreven goederen zal aanwassen bij het deel van de overlevende (beiden erkennende en verklarende dat de respectievelijke aandelen die zij aanhielden in de vennootschap eigen goederen der respectievelijke echtgenoten uitmaakten), doch enkel op voorwaarde dat deze laatste hiervoor uitdrukkelijk, op de wijze en binnen de termijn hierna gepreciseerd, opteert na het overlijden van de eerststervende. Aldus staat elk van hen, onder voormelde voorwaarde, het vruchtgebruik van zijn deel af aan de andere onder de opschortende voorwaarde van zijn vooroverlijden; als tegenprestatie voor deze afstand verkrijgt de overdrager een kens om het vruchtgebruik van het deel van de andere te verkrijgen, indien hij het langst leeft.

Deze overeenkomst is wederkerig toegestaan en aanvaard ten bezwarenden titel, als kanscontract, onder de hierna volgende modaliteiten en voorwaarden:

1) De langstlevende van dient zijn wil om het bovenvermeld recht van aanwas uit te oefenen uitdrukkelijk kenbaar maken door middel van een verklaring afgelegd bij notariële akte binnen een termijn van vier maanden na het overlijden van de eerststervende.

Deze termijn geldt als vervaltermijn, Bij ontstentenis van uitdrukkelijke wilsuitdrukking op voormelde wijze en binnen voormelde termijn zal de langstlevende geacht warden onherroepelijk te hebben verzaakt aan het voordeel van het recht van aanwas.

2) Beide partijen schatten voor zichzelf de kans om te overleven gelijk.

3) Deze overeenkomst is afgesloten voor een periode van twee jaar te rekenen vanaf heden. Ze wordt nadien automatisch, uit hoofde van de wilsuiting van partijen heden vastgesteld, verlengd met opeenvolgende periodes van twee jaar, tenzij één van hen de wil te kennen geeft aan de andere om ze niet te verlengen, hetgeen dient te gebeuren bij verklaring voor notaris door één van hen gedaan minstens drie maanden vóór het einde van de lopende tweejarige periode. Een eensluidende uitgifte hiervan wordt per aangetekend schrijven verstuurd aan de andere koper.

Tenslotte kunnen partijen op elk ogenblik gezamenlijk deze overeenkomst wijzigen of het einde van deze overeenkomst laten vaststellen bij notariële akte onderworpen aan de formaliteit van overschrijving op het hypotheekkantoor, waardoor zij zich weer in een gewone onverdeeldheid bevinden, desgevallend gekoppeld aan het verbod om de uit onverdeeldheidtreding te vorderen gedurende maximum vijf jaar zoals bepaald in artikel 815 van het Burgerlijk Wetboek.

4) De aanwas heeft eveneens betrekking op alle eventuele bouwwerken, verbouwingen of veranderingen die op of aan het goed zouden uitgevoerd worden, Bij gebrek aan tegenbewijs wordt de stilzwijgende instemming van de beide partijen hieromtrent vermoed.

5) De langstlevende ln wiens voordeel de aanwas tot stand komt zal aan de erfgenamen of rechtsopvolgers van de eerststervende geen enkele vergoeding verschuldigd zijn uit hoofde van deze overeenkomst, gezien het hier om een kanscontract gaat. Het bezwarend karakter van deze overeenkomst wordt onderstreept door het oogmerk van elke koper om te worden beschermd voor het geval hij de langstlevende zou zijn.

6) Er wordt bedongen dat de langstlevende aile financieringen en openstaande bedragen dient verder te

betalen, aangegaan met het oog op de gezamenlijke aankoop, eventuele bebcuwing, verbouwing of verandering, na aanwending van eventuele schuldsaleverzekeringen, in verhouding tot de waarde van het

vruchtgebruik, voorwerp van de aanwas, rekening houdende met de meest recente sterftetabellen op het ogenblik ven het overlijden van de eerststervende. De partijen erkennen door ondergetekende notaris te zijn gewezen op het belang van de keuze van de begunstigde van deze verzekeringen,

7) Zolang deze overeenkomst van kracht blijft kunnen de onverdeelde eigenaars voorschreven goed niet vervreemden, noch ten bezwarenden titel, noch om niet, de verdeling of veiling ervan niet vragen, het goed niet hypothekeren en er geen enkele erfdienstbaarheid op toestaan, tenzij met wederzijds akkoord.

8) De partijen bij deze overeenkomst verklaren te weten dat, op basis 'Van de huidige stelling van de administratie van de registratie en onder voorbehoud van latere wijzigingen van de wetten en/of gebruiken in fiscale aangelegenheden, de langstlevende gehouden is binnen de vier maanden na het overlijden van de eerststervende, een verklaring neer te leggen op het bevoegde registratiekantoor en de registratierechten te betalen op de waarde van het vruchtgebruik van de onverdeelde rechten van de eerststervencle

9) Een eventuele nietigheid van een bepaling van dit beding van aanwas betreft enkel die specifieke bepaling, die in dat geval voor niet geschreven moet worden gehouden, maar kan, volgens de uitdrukkelijke wil van partijen, niet de nietigheid van het volledige beding van aanwas voor gevolg hebben..

lyriork behouden aan het Belgisch Staatsblad

- Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van het bestuursorgaan

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ .

Op de laatste van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/04/2013 : BGA019605
17/08/2012 : BGA019605
03/05/2012 : BGA019605
02/05/2011 : BGA019605
17/12/2009 : BGA019605
02/09/2009 : BGA019605
29/08/2008 : BGA019605
22/08/2007 : BGA019605
29/08/2006 : BGA019605
04/11/2005 : BGA019605
10/06/2003 : BGA019605

Coordonnées
PHOENIX PROJECTS

Adresse
ZEEDIJK ALBERTSTRAND 434, BUS 52 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande