PICLA

Société en commandite simple


Dénomination : PICLA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 827.988.733

Publication

17/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111J1111011j1,1,1111

Ondernemingsnr : 0827.988.733

Benaming

(voluit) : PICLA

(verkort) :

-3. 04. 2014

h"rt3ANK KOOPUANDEL.

" KORTRIJK uriffie

.......... µ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: BATAVIALAAN 3, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding met oog op in vereffening stelling - vereffening - sluiting van de , vereffening

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van 28 maart 2014 dat de vennoten van de GCV Picla. zijn samengekomen en onder meer volgende beslissingen hebben genomen, met eenparigheid van stemmen:

De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter en: de samenstelling van het bureau.

Nadien hoort de vergadering het bijzonder verslag van de zaakvoerder en wordt deze besproken. Deze wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Gezien er geen reserves werden opgebouwd gedurende voorbije jaren, zal er geen liquidatie-uitkering geschieden en zal er geen roerende voorheffing dienen ingehouden te worden.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen, gezien aile vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn en gezien uit voormelde staat van activa en passiva blijkt dat het een eenvoudige vereffening betreft zoals omschreven in artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen, om geen vereffenaar te benoemen en om de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart ingelicht te zijn over de inhoud en de gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, hetwelk bepaalt dat bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de bestuurder(s) van de vennootschap ten overstaan van derden wordt (warden) beschouwd als vereffenaar(s).

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder, met ingang van heden, te weten : mevrouw Maritsa Demeester, voornoemd. Dewelke alhier tussenkomt en verklaart haar ontslag te aanvaarden.

De vergadering beslist om het ontslag van mevrouw Maritsa Demeester, wonende te 8800 Roeselare, Batavialaan 3 te aanvaarden en dit vanaf heden.

Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerder, voor het door haar tot op heden uitgeoefend mandaat.

De vergadering stelt vast

- dat thans alle schulden van de vennootschap jegens derden zijn vereffend. Dit blijkt tevens uit de staat van actief en passief de dato 25 maart 2014 welke als billage wordt gevoegd bij het bijzonder verslag van de zaakvoerder. De voornoemde zaakvoerder Maritsa Demeester, verklaart dienaangaande, voor zoveel als nodig, dat er zich nadien geen wijzigingen meer hebben voorgedaan aan de activa en passive van de vennootschap. Er zullen zich in principe geen belastingschulden meer voordoen. Voor zover als nodig verbindt'de heer Pierre Clarysse zich ertoe de toekomstige schulden in hoofde van de vennootschap volledig voor zijn rekening te nemen.

- dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en alle activabestanddelen zijn vervreemd.

Voor zoveel als nodig wordt verzaakt aan de termijnen voorzien in artikel 194 wetboek van

....... vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

go: Naam en handtekening.

De vergadering beslist om de rekeningen en de verdeling goed te keuren en om de vereffening onmiddellijk' te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen, zodat de resterende activa, na aanzuivering van kosten, zullen uitgekeerd worden aan voormelde vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden bij voornoemde zaakvoerder Maritsa Demeester.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan voornoemde zaakvoerder, mevrouw Maritsa Demeester, tot uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent tevens bijzondere volmacht aan AD FISC BVBA te 8800 Roeselare, Kwadestraat 20 C, vertegenwoordigd door de heer Bart Pannier, accountant, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten te vervullen. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden..

Beëindiging van de vergadering

De vergadering wordt om 20 uur beëindigd, na lezing en goedkeuring van deze notulen

Opgemaakt te Roeselare, 28 maart 2014.

Maritsa Demeester

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: bijzonder verslag zaakvoerder

4i

Voorbehouden

aan liet .

Bèlgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noteris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend .te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+~13151111~

Ondernemingsnr : 0827.988.733

Benaming

(voluil): PICLA

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Batavialaan 3, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van ,de bijzondere algemene vergadering van 19 september 2013, blijkt dat de vergadering beslist heéft met éénparigheid van stemmen om het ontslag van Dhr Pierre Clarysse wonende te Batavialaan 3,: 8800 Roeselare, te aanvaarden eri kwijting te verlenen voor zijn mandaat tot en met heden,

Mevrouw Maritsa Demoester, wonende te Batavialaan 3, 8800 Roeselare wordt benoemd ais zaakvoerder.: Maar mandaat is onbezoldigd en vangt aan vanaf 19 september 2013 en is van onbepaalde duur.

Demeester Maritsa

Zaakvoerder

NEERGELEGD

2 5, 09, 2013

RÉC1eB N .KOOPI" IANDÉL ~~~1JK "

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbias

Coordonnées
PICLA

Adresse
BATAVIALAAN 3 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande