PIET LINDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIET LINDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.246.554

Publication

28/01/2014
ÿþr

i`

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho aan Belg Staat

~~NI~II~~IIIII~III

IR

Ondernemingsnr : 0841.246.554

Benaming

(voluit) : PL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Zwanenstraat 34 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - NAAMSWIJZIGING-WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op 14 januari 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PL Invest, gevestigd te 8450 Bredene, Zwanenstraat 34, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Cari Polfliet te Oostende op 21 november 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf december daarna onder nummer 2011-12-05-0182592., de statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd, met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen in `PIET LINDEN',

Het desbetreffende artikel één van de statuten wordt in die zin aangepast en luidt thans als volgt:

ARTIKEL EEN  RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt:'PIET LINDEN'

In alle akten, facturen, brieven, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, moet deze naam vernield worden, en on-middellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de' woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing; van de zetel van de vennootschap, gevolgd door de vermelding van de zetel van de Rechtbank van Koophandel, in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het ondernemingsnummer.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering keurt de gecoördineerde tekst der statuten goed na aanpassing van artikel één en ondergetekende notaris wordt gemandateerd de gecoördineerde statuten te tekenen en neer te leggen op de: griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL . Notaris Carl Poifliet.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 14/01/2014 en de gecoordineerde statuten.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doe! te worden neergelegd ter griffie van de, rechtbank van koophandel.









Op de laatste blz. van L_±iik-e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/12/2014
ÿþ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : aE O Ir' 2146 5524

Benaming (voSuit): PIET LINDEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :8450 Bredene, Zwanenstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING  KAPITAALSVERHOGING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Carl POLFLIET, notaris te Oostende, op 21 november 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "PIET LINDEN", met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Zwanenstraat 34, hebbende het ondernemingsnummer BE 0841.246.554, De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Polfliet Cari te Oostende op éénentwintig november tweeduizend elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf december tweeduizend elf onder nummer 11182592.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Carl Polfliet te Oostende op veertien januari tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op achtentwintig januari tweeduizend veertien onder nummer 14027510.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid "Vander Donskt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42 hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Verslag zaakvoerders

De vergadering neemt kermis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Kapitaalverho ging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (E 492.900,00) om het te kapitaal te brengen van honderdduizend euro (E 100.000,00) op vijfhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (E 592.900,00) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van vierduizend negenhonderd negenentwintig (4.929) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (E 492.900,00).

Inbreng

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

De Heer Piet LINDEN, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten

A/ vijfenzeventig (75) aandelen van de naamloze vennootschap "GARAGE CA-SINO-KURSAAL", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Torhoutsesteen-weg 691, BTW-nummer BE-4445.269.265, RPR Gent afdeling Oostende,

B/ twaalf (I2) aandelen van de naamloze vennootschap "P&C-INVEST" met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 691, ondernemingsnummer 0450.466.911, RPR Gent afdeling Oostende. Vergoedingvoor de inbrengen natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mad PAF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van 4e-akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

i

C 2014

de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De aandelen ingebracht door de Heer Piet Linden vertegenwoordigen een globale waarde van vierhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (E 492.900,00), hetzij :

vierhonderd en twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 412.500,00) voor de vijfenzeventig ('75) aandelen van de naamloze vennootschap "GARAGE CASINO-KURSAAL".

tachtigduizend vierhonderd euro (E 80.400,00) voor de twaalf (12) aandelen van de naamloze vennootschap "P&C-INVEST".

AIs vergoeding van deze inbreng worden er aan de Heer Piet Linden, die aanvaardt, vierduizend negenhonderd negenentwintig (4.929) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend. Deze vierduizend negenhonderd negenentwintig (4.929) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De inbrenger verklaart op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap eu akkoord te gaan met de ter vergoeding voor de inbreng toegekende aandelen,

TWEEDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING-AANPASSING ARTIKEL IN DE STATUTEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (6 592.900,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfduizend negenhonderd negenentwintig (5.929) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd tweeënnegentigduizend negenhonderd euro (6 592.900,00), vertegenwoordigd door vijfduizend negenhonderd negenentwintig (5.929) aandelen met ieder een fractiewaarde van éénvijfduizend ne-genhonderd negenentwintigste (1/5929ste) van het kapitaal."

DERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GE-WIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door schrapping van artikel dertig van de statuten en vervanging van de huidige tekst van artikel negenentwintig van de statuten door volgende tekst : "Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurde Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van wettelijke voorwaarden." Hernummering van artikel één en dertig in artikel dertig

VIERDE BESLUIT  OFDRACHT - VOLMACHTEN

Jee vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht ver-leend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de admi-nistratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulie-ren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161

- de Heer Alois Monsieurs. "

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ami Hemeryck,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl POLFLIET.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte en de gecoördineerde statuten, het verslag van de bedrijfsrevisor en

het bijzonder verslag van de zaakvoerders aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de

Rechtbank van Koop_handel.

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0339-023
29/02/2012
ÿþ~

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 7 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Tekst

De heer LINDEN Piet José Lucien Cornelius, geboren te Oostende op dertig augustus negentienhonderd; vierentachtig, nationaal nummer 84,08.30 079-65, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Stijn Streuvelslaan 7

Houder van negenhonderd negenennegentig aandelen (999)

De heer LINDEN Nicolas Christian Fernand Michel, geboren te Oostende op zevenentwintig september negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.0917 091-74, ongehuwd, wonende te 8400 Oostende, Stijn Streuvelslaan 7.

Houder van één aandeel (1)

Zijnde een totaal van duizend aandelen (1.000)

Die verklaren de enige aandeelhouders te zijn van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid PL INVEST, met zetel te 8400 Oostende, Stijn Streuvelslaan 7, ingeschreven ln het: rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer BTW BE 0841.246.554 en die verklaren volgende' beslissingen te nemen:

11 verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar Zwanenstraat 34 te 8450

Bredene.

2/ Aanstelling van de heer Nicolas LINDEN, voormeld, geboren te Oostende op,zevenentwintig september negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.09.27 091-74, ongehuwd, wonende te 8400: Oostende, Stijn Streuvelslaan 7 als opvolgend zaakvoerder in geval van overlijden of fysieke of psychische onmogelijkheid van de heer Linden Plet,om het zaakvoerderschap waar te nemen..

Opgemaakt te Oostende op 8 februari 2012.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

PACA VM1htl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ivee7ergelegd te; orne vOn ~

reei" ttba,~t koophendel Srugg: - aftjelir" t,`# te Oraswenere

op fi FEB. 2gigfie

IJ!? qntriFf

Ondemerningsnr : 0841.246.554 Benaming

(voluit)

(verkort) :

"

PL INVEST

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

"

"

"

"

13/01/2012
ÿþ --" - I ~ ~ ~~ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uh1IuIIII~1II126~IIIIIVII

'1205*

v

bet,

aa

Bel Staf

I

Neaer4etegci ter griffie van 510 CectTtt?ant van kooL,-hendel

Brugge - 2`-dn1; op 0 2 º%N 241GriffieL» orrrrrnt

Ge teenee

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Ondernemingsnr : 0841.246.554 Benaming

(voluit) : PL INVEST (verkort) :



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 7 te 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 26112/2011, gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang vanaf 01/01/2012:

- De heer Linden Nicolas, wonende in de Stijn Streuvelslaan 7 te 8400 Oostende, te benoemen tot zaakvoerder. Die zijn mandaat aanvaardt.

Linden Piet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2011
ÿþ MoG Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIY 11J11111j1j1111,11n1JN

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

f

+veaergesegd ter grifFm_msa fiSe

rechtbank ven . ephartclet~`

Brugge  afº%elir:g te f3oeen(re

`'° 2 3 1[, 2011 1)41 /]rlrflpr

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PL INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stijn Streuvelslaan 7 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, Carl Polfliet, notaris te Oostende op 21 november' tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat:

De heer LINDEN Piet José Lucien Cornelius, geboren te Oostende op dertig augustus negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.08.30 079-65, ongehuwd,` wonende te 8400 Oostende, Stijn Streuvelslaan 7.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de' naam PL INVEST.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00 ¬ ); was bij de oprichting volledig geplaatst en is verdeeld in duizend aandelen met ieder een: fractiewaarde van éénduizendste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is volledig volstort.

De oprichter verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderdduizend: euro waarvoor hem duizend aandelen toegekend zijn. De oprichter verklaart dat alle: aandelen zijn volgestort.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het' wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Stijn Streuvelslaan 7.

Hij mag op elke andere plaats van het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied: Brussel-Hoofdstad overgebracht worden door een in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; bekend te maken beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) administratieve of bedrijfszetels, filialen, depots, agentschappen, kantoren en. vertegenwoordigen vestigen, zowel in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden: of in deelneming met derden :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Algemeen:

a) het verlenen van diensten en adviezen aan derden en dit in de meest ruime zin van het woord;

b) het opnemen van bestuurdersmandaten in vennootschappen. II Voor eigen rekening:

Op de laatste blz.. _

b van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming niet derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen warm zij al of niet een participatie aanhoudt;

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie ondernemingen;

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. -

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de Wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningsattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Voor-touden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten, vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Het batig saldo van de balans vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, de nettowinst van de vennootschap.

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder is individueel bevoegd om alleen de vennootschap te verbinden in en buiten rechte en ten overstaan van een openbaar ambtenaar en tevens voor het dagelijks bestuur.

Elk jaar, op de tweede zaterdag van de maand juni om zeventien uur, komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

- de heer Piet LINDEN, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste

boekjaar een aanvang neemt op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Carl Polfliet. Tegellijkertijd neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PIET LINDEN

Adresse
ZWANENSTRAAT 34 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande