PITA EFES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PITA EFES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.948.344

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 12.08.2014 14410-0328-011
05/03/2013
ÿþ Mod 2.7

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

in

YI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13037 2*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PITA EFES

NEERGELGD ter tiKIFFiE del

RECHï'EO4: VAN I(OOP; tANDEL TE

R.RL1GGE, (Meung BitiqQe)

o Faegik

" -,, ~ ? .3 r .. w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8000 BRUGGE Leemputstraat 12 bus 302

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Van Hove te Brugge op 31 januari 2013 dat:

r De Heer YAGHOUBI Barat, zaakvoerder, geboren te Mianeh Tabriz (Iran) op 5 mei 1976 (identiteitskaartnummer 590-9744626-32, rijksregistemummer 76.05.05-497.14), wonende te 8000 Brugge, Leemputstraat 12/0302, ongehuwd.

2° Mevrouw NAEIMI Azizeh geboren te Mianeh Tabriz op 21 maart 1981 (rijksregisternummer 81,03.21426.84, verblijfskaartnummer B 0491830 40), wo-nende te 8000 Brugge, Leemputstraat 12/0302, ongehuwd.

3° De heer YAGHOUBI Mohammed, geboren te Mianeh Tabriz (Iran) op 3 februari 1982 (verblijfskaart nummer 0475879, rijksregisternummer 82.02.03-561.18), wonende te 8310 Brugge, Gaston Roelandtspleln 24,

4° De heer FARDI FARAHIEH Hamed, geboren te Teheran (Iran) op 23 april 1990 (rijksregisternummer 90.04.23-577.89, verblijfskaartnummer B 1160723 21), wonende te 8020 Oostkamp, Groeningestraat 8, on gehuwd.

5° De heer ACHIKZAI Jabar, geboren te Kandahar (Afghanistan) op 22 juli 1988 (rijksregistemummer 88.07.22-515.43, verblijfskaartnummer B 1312809 11), ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Hoefljzerlaan 52.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "PITA EFES", met zetel te 8000 Brugge, Leemputstraat 12 bus 302, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelenzonder nominale waarde die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen en op welke aandelen als volgt werd ingeschreven en volstort:

1. de Heer YAGHOUBI Barat voor vijfenveertig (45) aandelen of achtduizend driehonderd zevenenveertig euro vijftig cent (¬ 8.347,50);

2. Mevrouw NAEIMI Azizeh voor vijftien (15) aandelen of tweeduizend zevenhonderd tweeëntachtig euro vijftig cent (¬ 2.782,50);

3. de Heer YAGHOUBI Mohammed voor vijftien (15) aandelen of twee-duizend zevenhonderd tweeëntachtig euro vijftig cent (¬ 2,782,50);

4. de Heer FARDI FARAHIEH Hamed voor vijftien (15) aandelen of twee-duizend zevenhonderd tweeëntachtig euro vijftig cent (¬ 2.782,50);

5. de Heer ACHIKZAI Jabar voor tien (10) aandelen of duizend achthon-derd vijfenvijftig euro (¬ 1.855,00);

Samen : honderd (100) aandelen of achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (¬ 18.550,00),

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00),

En waarbij:

ARTIKEL EEN. -

De opgerichte vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is

"PITA EFES".

ARTIKEL TWEE. -

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 BRUGGE, Leemput-straatl2/0302

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopbureau's op-richten in binnenland en buitenland

bij beslissing van de zaakvoerders.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel :

I. Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

a) de uitbating van snack-bars, koffiehuizen, cafe's, bars, herbergen, danszalen, disco-teken, prive-clubs en

andere horecazaken en drankslijterijen in de ruimste zin, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van

derden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De uitbating van restaurants en kantines, frituren, fast-foodinrichtingen en andere,

b) de organisatie van (feest)maaltijden, recepties en buffetten, alle handelingen welke betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van traiteur in de ruimste zin

11. De bereiding, produktie en de uitbating en de handel in de ruimste zin (inclu-sief de ambulante handel op publieke markten) van aile mogelijke koude en war-me gerechten en dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, traiteurproduk-ten, roomijs en consumptie-ijs en aanverwante produkten

In bijkomende orde de volgende activiteiten:

Het bestuur van een eigen onroerend vermogen, houdende onder meer maar daar niet toe beperkt de aankoop, verkoop, exploitatie van onroerende goederen, evenals aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

Het waarnemen van bestuursopdrachten in vennootschappen en het uitoe-fenen van mandaten en functies in ondernemingen en organisaties van zowel pri-vaat als publiek recht of instellingen van openbaar nut, in voorkomend geval mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondeme-mingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, finan-ciële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest no-dig is of aan nog andere voorschriften moeten voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL VIER. -

De duur van de vennootschap is onbepaald,

De ontbinding van de vennootschap kan echter in rechte gevorderd war-den om wettige redenen.

De vennootschap kan ook vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

HOOFDSTUK Il. - KAPITAAL - AANDELEN - OVERDRACHT.

ARTIKEL VIJF. -

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijf-honderd vijftig Euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aande-len, zonder aanduiding van nominale waarde, die leder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ELF - JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGE-MENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van mei om 18.00 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering plaats de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoordigen, De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven medegedeeld.

ARTIKEL TWINTIG - BESTUURSORGAAN -

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die na-tuurlijke personen moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de statutair zaakvoerder is voor onbeperkte duur en on-bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BESTUURSBEVOEGDHEID

Ieder van de zaakvoerders beschikt afzonderlijk over de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap te handelen en alle daden te stellen van beheer en beschikking, Zij mogen onder hun handtekening alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard zon-der beperking, borgen geven en aannemen, huurcontracten afsluiten, hypotheke-ren, kortom alles wat in het kader van het doel van de vennootschap kan noodza-kelijk wezen.

het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende be-slissing van de algemene vergadering. De bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdeling een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden dit mede te delen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van het college van zaak-voerders die de beslissing moet nemen; indien er een commissaris is moet deze laatste eveneens op de hoogte gebracht worden,

Die zaakvoerder mag de beraadslagingen van het college van zaakvoer-ders omtrent die verrichtingen niet bijwonen, noch aan de stemming deelnemen, behalve wanneer de tegenstrijdigheid van belangen uitsluitend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

voortvloeit uit de aanwezigheid van de betrokken zaakvoerder in het college van zaakvoerders of raad van bestuur van één of meer vennootschappen waarop die verrichtingen of die beslissingen betrekking hebben.

Op de eerstvolgende algemene vergadering brengt het college van zaak-voerders, v6Or over enig ander punt wordt gestemd, een bijzonder verslag uit over de omstandigheden waarin tot bedoelde verrichtingen of beslissingen is be-sloten, over de voorwaarden waaronder zij tot stand zijn gekomen en over de ge-volgen ervan voor de vennootschap.

Er wordt een verslag opgesteld dcor de commissaris-revisor of, bij diens ontstentenis, door een bedrijfsrevisor aangewezen door het college van zaakvoer-ders of door een accountant aangewezen op dezelfde manier en ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, waarin deze verklaart dat de in het verslag van het college van zaakvoerders opgenomen verklaringen juist zijn en voldoende om de algemene vergadering voor te lichten.

Wat de nietigheid van de handelingen en de eventuele schadevergoeding betreft wordt verwezen naar de gecobrdirseerde wetten op de handelsvennoot-schappen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van be-langen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor reke-ning van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

ARTIKEL VIERENTWINTIG. -

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regel-matigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen die door de algemene vergadering worden be-noemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en worden commis-saris-revisor genoemd.

Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De vennootschap is niet verplioht een commissaris te benoemen indien zij voldoet aan de criteria vermeld in 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, in welk geval ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris bezit conform artikel 166 van het wetboek van vennoot-schappen,

Niettemin, heeft de algemene vergadering steeds het recht een commissa-ris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een ac-countant, De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap,

HOOFDSTUK IV. - BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDE-LING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG -

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar

Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neer-gelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onder-tekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verstag op overeenkom-stig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennoot-schap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94 eerste lid 1° van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - WINSTVERDELING

De winsten van de vennootschap zullen ais volgt verdeeld worden :

1. Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt;

2. Over de bestemming van het overschot wordt door de algemene vergadering beslist.

HOOFDSTUK V. - ONTBINDING -VEREFFENING,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG. -

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aan-sprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn in-breng.

Indiers in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennoot-schap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de ven-nootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergade-ring bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had mceten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een sta-tutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre-gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

r " -11

R " Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luilc BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voor te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting

van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat

verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief ver-zonden

conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot

minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft

wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stem-men.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in ar-tikel 214 van het wetboek van

vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statuten-wijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap , om welke reden ook en op welk ogenblik het ook moge zijn, wordt de

vereffening verzorgd door de bestuurders in functie, onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van

de rechtbank van Koophandel, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of

meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door vaarafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III. SLOT - EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het wet-boek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 68 van het

wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de oprichter (hebben de oprichters) beslist te benoe-men tot eerste, niet statutaire

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

De heerYAGHOUBI Barat;

De heer YAGHOUBI Mohammed;

De heer FARDI FARAHIEH Hamed;

De heerACHIKZAI Jabar

Zijn/haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal alge-sloten worden op 31 december

2013.

De vennootschap neemt alle verrichtingen en verbintenissen over die door de oprichters in haar naam zijn

uitgevoerd of aangegaan en dat vanaf 1 november 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Pierre VAN HOVE te Brugge

tegelijk hiermede neergelegd een uittreksel van de akte.

1

06/03/2015
ÿþASod Word 11.1

--.:_. __.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié-van de akte

aD

fl11111~~IM~A~~~IVRIWI~UI Mes -ar 2c15ONITEUR E

1 35939*

BELGISCH STnnisaL

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 FEB 2015

Gent AfdariffiBrugge

p gtrFfidr..----

Ondernemingsnr : 0515.948.344

Benaming

(voluit) : PITA EFES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leemputstraat 12 bus 0302 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van zaakvoerder - Herroeping benoeming van zaakvoerder - verplaatsing zetel - overdracht aandelen

Een bijzondere algemene vergadering der vennoten heeft in haar zitting van 1 februari 2013 geldig beslist de benoeming tot zaakvoerder van de heer Jabar ACIKZAI te herroepen. Hij heeft het mandaat nooit

opgenomen. Dientengevolge is de benoeming nietig sinds 31 januari 2013.

Een bijzondere algemene vergadering der vennoten heeft in haar zitting van 31 december 2013 geldig beslist het ontslag uit de functie van zaakvoerder te aanvaarden van Hamed FARDI FARAHIEH. Hij beëindigt , zijn mandaat op 31 december 2013,

Bij beslissing van de zaakvoerders werd de maatschappelijke zetel op 30 juni 2014 overgebracht naar 8000 Brugge, Greinschuurstraat 5.

Een bijzondere algemene vergadering der vennoten, waarin alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd, heeft in haar zitting van 19 februari 2015 met unanimiteit van stemmen beslist toestemming te verlenen voor de overdracht van aandelen aan Mohammed YAGOUBI, wonende te 8000 Brugge, Zonnekemeers 49 bus 201.

Na overdracht zijn de aandelen als volgt verdeeld:

- YAGOUBI Mohammed: 50 aandelen

YAGHOUBI Barat: 45 aandelen

NAEIMI Azizeh: 5 aandelen

Samen 100 aandelen, zijnde de totaliteit der aandelen

Aan de heer Jos Decoster, accountant, wonende August Van Bockxstaelestraat 27 te 9050 Gent (Ledeberg) wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling en met recht afzonderlijk op te treden teneinde alle

formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Kruispuntbank, de ondememingsloketten, de administratie van de BTW en alle andere belastingdiensten,om de inschrijvingen bij deze diensten te verwerven eniof te laten aanpassen aan de genomen besluiten.

YAGHOUBI Barat, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PITA EFES

Adresse
LEEMPUTSTRAAT 12, BUS 302 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande