PK 2

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PK 2
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.849.748

Publication

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 12.07.2012 12299-0590-033
29/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergelego ter grafie ..a !a

rechtbank van koophandel

Bnigr- a s,rl' l

op

fis grrllr

r

r

ICI III aaessaI IIIIIIII lUlo II

" i

i

V

beh

aa

Bel

Stat

Ondernemingsnr: BE0872.849.748

Benaming (voluit) PK 2

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hendrik Serruylaan 38

8400 Oostende

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zes maart tweeduizend en twaalf - geregistreerd Sint-Niklaas I de twaalf maart tweeduizend en twaalf negen blad één verzending boek 581 blad 73 vak 1, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger: Vertongen - dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap PK 2 met zetel te 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 38, volgende beslissingen heeft genomen:

x. Kennisname, goedkeuring en vaststelling van de conformiteit van het fusievoorstel, opgesteld door de raden van bestuur van de betrokken vennootschapen PK 2 (over te nemen of overgenomen vennootschap) en VINCI PARK BELGIUM (overnemende vennootschap).

2. De enige aandeelhouder, handelend als vergadering, keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) van de naamloze vennootschap; VINCI PARK BELGIUM, overnemende vennootschap, te Oostende, Hendrik;. Serruyslaan 38, met de naamloze vennootschap PK 2, overgenomen: vennootschap te Oostende, Hendrik Serruyslaan 38, door de overgang van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel.

3. De vergadering besluit tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) door overneming van het gehele vermogen van de: overgenomen vennootschap PK 2 en verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap PK 2, overgenomen vennootschap, met alle rechten en verplichtingen ten algemene titel overgaat naar de overnemende vennootschap, VINCI PARK BELGIUM.

- Al de verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening en; risico van de overnemende vennootschap.

de vergadering besluit de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van onderhavige vennootschap; op te nemen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar =-_aanleiding _van -deze=_=met__ fusie -_door __overneming --gelijkgestelde'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012

(te

x

mod 11.1

Ys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beouden aan kétr Belgisch Staatsblad

verrichting (geruisloze fusie) vernietigd worden. De overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

4. De enige aandeelhouder, handelend als vergadering beslist dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het'. aanvaarden van het fusievoorstel en de beslissing tot fusie door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap VINCI PARK BELGIUM.

BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering machtigt de raad van bestuur om alle formaliteiten van de openbaarmaking van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) met betrekking tot zowel de overnemende vennootschap als de overgenomen vennootschap te verrichten en het aandelenregister/de aandelen van de overgenomen vennootschap PK 2 te vernietigen, de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering verleent een bijzondere machtiging aan: De heer Gaetan Seny, de heer Stéphane Collin, de heer Olivier Querinjean, de heer Adrien Lanotte, mevrouw Virginie Frémat of enig ander advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel te B-1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178. Elk afzonderlijk bevoegd, met recht van indeplaatsstelling, om zowel de overgenomen als overnemende vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te tekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nuttig of nodig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige geruisloze fusie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", en bij alle sociaalrechtelijke administraties.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2012
ÿþ(Je? grener

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoud aan ni Baladai Staatsb

II Il I~ IIBI fllll ~ WIIII~ fl

*12003~39F

Nv4ergeind ter et,* vOA ee revhttüen4c ven koophendel Brugge - afdetfnr te °oesemie op 2 3 DEC. 2C

Ondernemingsnr : 0872849748

Lena ving

(voluit] . Parking Kursaal 2 NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hendrik Serruyslaan 38 - 8400 Oostende

Ort utwere a8tte : Ontslag - benoeming

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 19 september 2011 werd volgend besluit genomen:

Kennisname en aanvaarden van het ontslag van de heer Laïc Delcroix als vaste vertegenwoordiger van VINCI Park Services Wallonie, bestuurder van de vennootschap.

Benoeming van de heer Ronan Pichard als vaste vertegenwoordiger van VINCI Park Services Wallonie, bestuurder van de vennootschap vanaf vandaag en eindigend op de Raad van Bestuur van 2013.

Tijdens de Raad van Bestuur van 19 september 2011 werd volgend besluit genomen:

De kennisname en aanvaarding van het ontslag van de heer Loïc Delcroix met ingang van 19 september 2011 als gevolmachtigde belast met het dagelijks bestuur.

Benoeming van de heer Ronan Pichard als gevolmachtigde belast met het dagelijks bestuur. Binnen de handelingen van het dagelijks bestuur kan hij samen met de heren Thomas Bimson of Yves de Negri de vennootschap vertegenwoordigen met gezamelijke handtekening.

Op de laatste blz. van t,uik B vermeiden : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persototn(en) bevoegd pie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþ(DD Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111

" 11196338*

Ondernemingsnr : 0872.849.748 Benaming

(voluit) : PK 2

(verkort)

Ne:.lergr,iegtl nrjifie van ~

rechtbsn;< v=in koz~::,rº%4rrdei

Brugge í'L 008terte3

lp 1 6 8~.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hendrik Serruyslaan 38, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie bij overneming van PK 2 NV door Vinci Park Belgium NV

Neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Oostende van het voorstel van fusie door overneming van de vennootschap PK 2 NV door de vennootschap Vinci Park Belgium NV.

De Raden van Bestuur van de vennootschappen Vinci Park Belgium NV (hierna, "de Overnemende vennootschap") en PK 2 NV ("de Over Te Nemen vennootschap") zijn samengekomen op 1 december 2011 en hebben in gezamenlijk overleg een fusievoorstel uitgewerkt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De naamloze vennootschap Vinci Park Belgium NV, de Overnemende vennootschap, gevestigd te 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 38 (BTW BE 0440.502.536, RPR Oostende).

2. De naamloze vennootschap PK 2 NV, de Over Te Nemen vennootschap, gevestigd te 8400 Oostende, Hendrik Serruyslaan 38 (BTW BE 0872.849.748, RPR Oostende).

Extract uit het neergelegde fusievoorstel:

De raad van bestuur van PK 2 NV verleent bij deze uitdrukkelijk volmacht om alleen te handelen aan de heer Stéphane Collin, de heer Olivier Querinjean, de heer Adrien Lanotte, de heer Gaëtan Seny of enige andere advocaat van het advocatenkantoor CMS DeBacker met zetel in B-1170 Brussel, 178 Terhulpsesteenweg met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te verrichten ter ondertekening en neerlegging van huidig fusievoorstel ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel evenals voor het publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van het fusievoorstel. In het algemeen, zullen de voormelde mandatarissen over de meest ruime bevoegdheden beschikken teneinde alle wettelijke formaliteiten te verrichten met betrekking tot huidig fusievoorstel.

Gaëtan Seny

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 06.06.2011 11145-0574-034
02/02/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

J1111 1ll 11111 1I11 JIII liii lllJ 11011101111

*11018306'

Neaergelegd ter griffie van i e rechtbank van koophandel Brugge - afviel ng te Oosterzee

nC? 2 1 JAN. 2011

{

Ondememingsnr : 0872849748

Benaming

(voluit) : Parking Kursaal 2 NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hendrik Serruyslaan 38 - 8400 Oostende

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2010 werd volgend besluit genomen:

Ontslag van de heer Philippe Princet als vaste vertegenwoordiger van VINCI Park Services Belgium als: bestuurder van de vennootschap.

Benoeming. van mevrouw Alexandra Boutelier als vaste vertegenwoordiger van VINCI Park Services, Belgium als bestuurder van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 18.06.2010 10205-0315-034
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 23.07.2009 09462-0263-031
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 25.06.2008 08297-0240-030
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 29.06.2007 07323-0292-011

Coordonnées
PK 2

Adresse
HENDRIK SERRUYSLAAN 38 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande