PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP OOSTKAMP, AFGEKORT : PWA OOSTKAMP

Association sans but lucratif


Dénomination : PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP OOSTKAMP, AFGEKORT : PWA OOSTKAMP
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 561.760.751

Publication

17/09/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte tui la nu'

-I NEERGELEGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

bel aa Be Stal

11

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit):

INUM

Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap Oostkamp

056 760 751

Griffie Rechtbank Koophandel

0 3 SEP 2014

Gent Afdeling Brugge De ggfitiita

(verkort) : PWA Oostkamp

Rechtsvorm: V.Z.W.

Zetel: Gemeenteplein I  8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte: oprichting - statuten -benoeming

Tussen ondergetekenden, stichtende leden,

Beke Christine, wonende, Hagedoornlaan 7 te 8020 VVaardamme,

Claeys Jeroen, wonende, Dalevijverstraat 14 te 8020 Oostkamp

De Baene Liliane, wonende, Hogestraat 31 te 8020 Ruddervoorde,

de Keyser Jan, wonende, Leegtestraat 76 te 8020 Oostkamp,

De Vlieghere Evy, wonende, Brugsestraat 172 te 8020 Oostkamp,

Deceuninck Brigitte, wonende, Vrijgeweidestraat 19 te 8020 Ruddervoorde,

Dezutter Maurits, wonende, Schooldreef 44 te 8020 Oostkamp,

D'heygere Jean-Marie, wonende, Rozenstraat 47 te 8310 Brugge,

Laevens Anneloor, wonende, Hofstraat 8 te 8020 Ruddervoorde,

Landschoot Tom, wonende, Rooiveldstraat 85 te 8020 Waardamme,

Talloen Marie-Kathérine, wonende, Terluchtestraat 57 te 8020 Oostkamp,

Van Steenkiste Katrien, wonende, Speienstraat 9 te 8020 Oostkamp,

Is overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder

winstoogmerk en de stichtingen, met de volgende statuten: .

Artikel 1: De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk is: "Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Oostkamp", afgekort PWA.

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te 8020 Oostkamp, Gemeenteplein 1, gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Artikel 3: De Vereniging heeft als doel het beheer van het plaatselijk werkgelegenheidsagentschap van Oostkamp, overeenkomstig artiekel 8 van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders en de uitvoeringsbesluiten.

Artikel 4: De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op ieder moment worden ontbonden.

Artikel 5: De Algemene Vergadering van de vereniging is paritair samengesteld overeenkomstig de. bepalingen van artikel 8 § 1, derde lid van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders. '

Het aantal leden is vastgesteld op minimum twaalf en maximum 24.

Iedere organisatie die zetelt in de Nationale Arbeidsraad heeft het recht om op haar verzoek vertegenwoordigd te zijn door minstens één lid.

De Gemeenteraad kan eveneens andere leden met raadgevende toevoegen aan de argmene vergadering. De leden van de VZW zijn geen enkele bijdrage verschuldigd.

Artikel 6: De Raad van Bestuur stelt het huishoudelijke reglement op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 7: De leden zijn vrij om zich op ieder moment terug te trekken uit de vereniging; zij betekenen hun ontsag door een aangetekende brief per post, geadresseerd aan de Raad van Bestuur.

Om de paritaire samenstelling van de vereniging te verzekeren dient een vervanger te worden aangesteld binnen een termijn van drie maanden, naargelang het geval, ofwel de gemeenteraad ofwel door één van de organisaties die zetelen in de Nationale Arbeidsraad.

Artikel 8; Het ontslagnemend lid heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan geen enkele rekening vragen, noch iets laten verzegelen, noch de inverntaris opeisen.

Artikel 9: De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid om de statuten te wijzigen, leden uit te sluiten, bestuurders te benoemen en af te zetten, de jaarlijkse begrotingen en jaarrekeningen goed te keuren, kwijting aan de bestuurders te verlenen, en de vereniging te ontbinden.

De Algmene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 10: leder jaar moet er minstens één algemene vergadering gehouden worden, ten laatste tegen 31 maart.

Een buitengewone vergadering dient uitzonderlijk bijeengeroepen te worden als minstens één vijfde van de leden dit vraagt. Zij kan bovendien ook bijeengeroepen worden door de Raad van Bestuur als het belang van de vereniging dit vereist.

ledere vergadering vindt plaats op de dag, het uur en de plaats aangegeven in de oproeping. alle leden dienen opgeroepen te worden.

Artikel 11: De oproepingen worden gedaan door de raad van bestuur, per gewone brief of e-mail, minstens

acht dagen vooraf toegezonden aan ieder lid. De dagorde wordt bij de oproeping bijgevoegd.

De vergadering kan alleen beslissen over zaken die op de dagorde staan. Elk voorstel, ondertekend door

minstens één vierde van de leden, moet worden toegevoegd aan de dagorde.

De leden mogen ten allen tijde ter plaatse akte nemen van de volledige dossiers van de vzw-PWA.

Artikel 12: leder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen en er aan deel te nemen ofwel in persoon ofwel vertegwoordigd door iedere gevolmachtigde naar zijn keuze op voorwaarde dat deze zelf lid is. Alle stemgerechtigde leden hebben gelijk stemrecht, allen beschikken over één stem.

Artikel 13: De vergadering is rechtsgeldig samengesteld ais minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de gemeente vertegenwoordigen en minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de organisaties vertegenwoordigen die zetelen in de Nationale Arbeidsraad aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden.

Als de vergadering niet geldig kan zetelen wordt er opgeroepen tot een nieuwe zitting binnen een termijn van vijftien dagen. Voor deze nieuwe zitting is er geen aanwezigheidsquorum vereist.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden.

De beslissingen van de vergadering die Wijzigingen aanbrengen aan de statuten of de vereniging ontbinden, zijn niet geldig tenzij voldaan is aan de bijzondere voorwaarden vereist door de artikelen 8 en 20 van de voormelde wet van 27 juni 1921.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een speciaal register ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die dit wensen. Dit register dient op de zetel van de vereniging te blijven en is er ter inzage van de leden en van derden.

Artikel 14: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur met minimum 12 en maximum 24 leden, paritair samengesteld in overeenstemming met de bepalingen van artikel 8, § 1, derde lid van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders.

Ieder organisatie die zetelt in de Nationale Arbeldsraad heeft het recht, op haar verzoek, op minstens één mandaat van bestuurder.

Deze bestuurders worden benoemd voor maximum zes jaar door de Algemene Vergadering van leden en zijn steeds afzetbaar door deze laatste. Ze zijn herkiesbaar.

In het geval van afzetting of ontslag van een bestuurder, zal zijn vervanging plaatsvinden binnen een termijn van drie maanden om zo de paritaire samenstelling van de raad van bestuur te verzekeren.

De Gemeenteraad kan andere leden met raadgevende stem toevoegen aan de Raad van Bestuur.

Artikel 15: De bestuurders hebben geen persoonlijke verplichting ten opzichte van de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van het ontvangen mandaat.

Artike116: De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter wordt verkozen onder de leden die de Gemeenteraad vertegenwoordigen en de ondervoorzitter wordt verkozen onder de leden die de organisaties vertegenwoordigen die zetelen in de Nationale Arbeidsraad.

1

I MOD 2.2

Artikel 17: De raad van bestuur komt bijeen na oproeping door de voorzitter. Op vraag van minstens twee bestuurders is de voorzitter verplicht de raad van bestuur op te roepen.

Hij kan slechts rechtsgeldig beslissen als minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de gemeenteraad vertegenwoordigen en minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de organisaties die zetelen in de Nationale Arbeidsraad vertegenwoordigen, aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden.

.Als de raad van bestuur niet geldig kan zetelen wordt er opgeroepen tot een nieuwe zitting binnen een termijn van vijftien dagen; voor deze nieuwe zitting is er geen enkel aanwezigheidsquorum vereist.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden in geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De beslissingen worden genoteerd in een verslag.

Artikel 18: De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van beheer of van beschikking te stellen die de vereniging aanbelangen. Aile handelingen die niet door de wet en deze statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden, vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De Raad van bestuur oefent zijn beboegdheden uit als college.

De Raad heeft in ht bijzonder de bevoegdheid om op eigen gezag te beslissen over alle handelingen die volgens voormeld artikel 3 behoren ot het doel van de vereniging.

Artikel 19: De Raad van Bestuur kan dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwen aan ierder persoon die hiertoe lastgeving heeft ontvangen vanwege een meerderheid van twee derden van de stemmen.

De leden van het personeel van het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap en de agenten die er gedetacheerd worden, hebben de bevoegdheid om de gebruikersformulieren bedoeld door artikel 79, §2 van het K.B. van 25.11.1991 houdende de werkloosheidsreglementering te valideren in overeenstemming met de toepasselijke reglementering en de richtlijnen van de Raad van Bestuur.

Artikel 20: Het opreden in recht, als eiser of als verweerder, wordt namens de vereniging verricht door de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door zijn voorziter.

Artikel 21: Iedere handeling die de vereniging verbindt, aile bevoegdheden en volmachten van de vereniging worden, bij gebreke van delegatie gegeven bij een speciale beslissing van de Raad van Bestuur, getekend door de voorzitter en de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, die zich ten overstaan van derden niet moeten rechtvaardigen met een voorafgaandelijke beslissing van de Raad.

Artikel 22: leder jaar, in januari, worden de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar opgesteld. Beide dienen voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering, ten laatste binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Artikel 23: De ontbinding en de vereffening worden geregeld door de voormelde wet van 27 juni 1921.

Artike124: ln geval van ontbinding van de vereniging, benoemt de Algemene Vergadering die de ontbinding heeft beslist, indien nodig, de vereffenaars. De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden en draagt de goederen en waarden vna de ontbonden vereniging over aan een plaatselijk werkgelegenheidsinitiatief.

Artikel 25: Aile punten die niet voorzien zijn door deze statuten, worden geregeld overeenkomstig de wet.

Mevrouw Christine Beker voorzitster vzw PWA Oostkamp

Ceoue' ete "

S

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De algemene vergadering van 25 juni 2014 benoemt

Beke Christine, wonende te Hagedoornlaan 7 te 8020 Waardamme, geboren op 18/03/1959 te Zwevezele, tot bestuurder.

Claeys Jeroen, wonende te Dalevijverstraat 14 te 8020 Oostkamp geboren op 10/05/1986 te Knokke-Heist, tot bestuurder.

De Baene Liliane, wonende te Hogestraat 31 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 05/06/1951 te Beernem, tot bestuurder.

de Keyser Jan, wonende te Leegtestraat 76 te 8020 Oostkamp, geboren op 29/08/1965 te Deinze, tot bestuurder.

De Vlieghere Evy, wonende te Brugsestraat 172 te 8020 Oostkamp, geboren op 07/03/1988 te Brugge, tot bestuurder.

Deceuninck Brigitte, wonende te Vrijgeweidestraat 19 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 19/07/1966 te Torhout, tot bestuurder.

Dezutter Maurits, wonende te Schooldreef 44 te 8020 Oostkamp, geboren op 04/02/1956 te Brugge, tot bestuurder.

D'heygere Jean-Marie, wonende te Rozenstraat 47 te 8310 Brugge, geboren op 14/03/1957 te Kortrijk, tot bestuurder.

Laevens Anneloor, wonende te Hofstraat 8 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 16/05/1983 te Brugge, tot bestuurder.

Landschoot Tom, wonende te Rooiveldstraat 86 te 8020 Waardamme, geboren op 11/10/1977 te Brugge, tot bestuurder;

Talloen Marie-Kathérine, wonende te Teriuchtestraat 57 te 8020 Oostkamp, geboren op 23/03/1959 te Zwevezele, tot bestuurder.

Van Steenkiste Katrien, wonende te Speienstraat 9 te 8020 Oostkamp, geboren op 10/06/1967 te Assebroek, tot bestuurder.

De bestuurders oefenen hun bevoegdheden collegiaal uit.

, t

g.e_ C3u-eun-t

voutAivçex.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

d, Voor,» behouden aan het Belgisch Staatsblad

30/10/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte e

EERG

1111111Rompo

Griffie Rechtbank Koophandel JR B LGE

23 -10- lit

BELGISCH STA TSBaVt AfdemBrugge

ne-grimer

MON1TE

1 4 OKT 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0561 . 760.751

Benaming

(voluit) : Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap Oostkamp

(verkort) PWA Oostkamp

Rechtsvorm V.Z.W.

Zetel " Gemeenteplein I - 8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte ; correctie spelling naam CLAES Jeroen + geboortedatum D'heygere Jean-Marie 14/03/1954. bij publicatie oprichting in B.S.

Tussen ondergetahn ondii nuxnmer 14171593l,

Beke Christine, wonende, Hagedoornlaan 7 te 8020 Waardamme,

Claes Jeroen, wonende, Dalevijverstraat 141e 8020 Oostkamp

De Baene Liliane, wonende, Hogestraat 31 te 8020 Ruddervoorde,

de Keyser Jan, wonende, Leegtestraat 76 te 8020 Oostkamp,

De Vlieghere Evy, wonende, Brugsestraat 1721e 8020 Oostkamp,

Deceuninck Brigitte, wonende, Vrijgeweidestraat 19 te 8020 Ruddervoorde,

Dezutter Maurits, wonende, Schooldreef 44 te 8020 Oostkamp,

D'heygere Jean-Marie, wonende, Rozenstraat 47 te 8310 Brugge,

Laevens Anneloor, wonende, Hofstraat 8 te 8020 Ruddervoorde,

Landschoot Tom, wonende, Rooiveldstraat 851e 8020 Waardamme,

Talloen Marie-Kathérine, wonende, Terluchtestraat 57 te 8020 Oostkamp,

Van Steenkiste Katrien, wonende, Speienstraat 91e 6020 Oostkamp,

Is overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, in overeenstemming met de wet van, 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonderi winstoogmerk en de stichtingen, met de volgende statuten:

Artikel 1: De benaming van de vereniging zonder winstoogmerk is: "Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Oostkamp", afgekort PWA.

Artikel 2: De zetel van de vereniging is gevestigd te 8020 Oostkamp, Gemeenteplein 1, gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Artikel 3: De Vereniging heeft als doel het beheer van het plaatselijk werkgelegenheidsagentschap van. Oostkamp, overeenkomstig artiekel 8 van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders en de uitvoeringsbesluiten.

Artikel 4: De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan op ieder moment worden ontbonden.

Artikel 5: De Algemene Vergadering van de vereniging is paritair samengesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 8 § 1, derde lid van de bestuitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders.

Het aantal leden is vastgesteld op minimum twaalf en maximum 24.

Iedere organisatie die zetelt in de Nationale Arbeidsraad heeft het recht om op haar verzoek vertegenwoordigd te zijn door minstens één lid.

De Gemeenteraad kan eveneens andere leden met raadgevende toevoegen aan de algmene vergadering. De leden van de VZW zijn geen enkele bijdrage verschuldigd.

Artikel 6: De Raad van Bestuur stelt het huishoudelijke reglement op.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 7: De leden zijn vrij om zich op ieder moment terug te trekken uit de vereniging; zij betekenen hun ontslag door een aangetekende brief per post, geadresseerd aan de Raad van Bestuur.

Om de paritaire samenstelling van de vereniging te verzekeren dient een vervanger te worden aangesteld binnen een termijn van drie maanden, naargelang het geval, ofwel de gemeenteraad ofwel door één van de organisaties die zetelen in de Nationale Arbeidsraad.

Artikel 8: Het ontslagnemend lid heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan geen enkele rekening vragen, noch iets laten verzegelen, noch de inverntaris opeisen.

Artikel 9: De Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid om de statuten te wijzigen, leden uit te sluiten, bestuurders te benoemen en af te zetten, de jaarlijkse begrotingen en jaarrekeningen goed te keuren, kwijting aan de bestuurders te verlenen, en de vereniging te ontbinden.

De Algmene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 10: leder jaar moet er minstens één algemene vergadering gehouden worden, ten laatste tegen 31 maart.

Een buitengewone vergadering dient uitzonderlijk bijeengeroepen te worden als minstens één vijfde van de leden dit vraagt. Zij kan bovendien ook bijeengeroepen worden door de Raad van Bestuur als het belang van de vereniging dit vereist.

Iedere vergadering vindt plaats op de dag, het uur en de plaats aangegeven in de oproeping. alle leden dienen opgeroepen te worden.

Artikel 11: De oproepingen worden gedaan door de" raad van bestuur, per gewone brief of e-mail, minstens

acht dagen vooraf toegezonden aan ieder lid. De dagorde wordt bij de oproeping bijgevoegd.

De vergadering kan alleen beslissen over zaken die op de dagorde staan. Elk voorstel, ondertekend door

minstens één vierde van de leden, moet worden toegevoegd aan de dagorde.

De leden mogen ten allen tijde ter plaatse akte nemen van de volledige dossiers van de vzw-PWA.

Artikel 12: leder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen en er aan deel te nemen ofwel in persoon ofwel vertegwoordigd door iedere gevolmachtigde naar zijn keuze op voorwaarde dat deze zelf lid is. Alle stemgerechtigde leden hebben gelijk stemrecht, allen beschikken over één stem.

Artikel 13: De vergadering is rechtsgeldig samengesteld ais minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de gemeente vertegenwoordigen en minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de organisaties vertegenwoordigen die zetelen in de Nationale Arbeidsraad aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden.

Als de vergadering niet geldig kan zetelen wordt er opgeroepen tot een nieuwe zitting binnen een termijn van vijftien dagen. Voor deze nieuwe zitting is er geen aanwezigheidsquorum vereist.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige " of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden.

De beslissingen van de vergadering die wijzigingen aanbrengen aan de statuten of de vereniging ontbinden, zijn niet geldig tenzij voldaan is aan de bijzondere voorwaarden vereist door de artikelen 8 en 20 van de voormelde wet van 27 juni 1921.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een speciaal register ondertekend door de voorzitter, de secretaris en de leden die dit wensen. Dit register dient op de zetel van de vereniging te blijven en is er ter inzage van de leden en van derden.

Artikel 14: De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur met minimum 12 en maximum 24 leden, paritair samengesteld in overeenstemming met de bepalingen van artikel 8, § 1, derde lid van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders.

Ieder organisatie die zetelt in de Nationale Arbeidsraad heeft het recht, op haar verzoek, op minstens één mandaat van bestuurder.

Deze bestuurders worden benoemd voor maximum zes jaar door de Algemene Vergadering van leden en zijn steeds afzetbaar door deze laatste. Ze zijn herkiesbaar.

In het geval van fzetting of ontslag van een bestuurder, zal zijn vervanging plaatsvinden binnen een termijn van drie maanden om zo de paritaire samenstelling van de raad van bestuur te verzekeren.

De Gemeenteraad kan andere leden met raadgevende stem toevoegen aan de Raad van Bestuur.

Artikel 15: De bestuurders hebben geen persoonlijke verplichting ten opzichte van de verbintenissen van de vereniging. Zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van het ontvangen mandaat.

Artike116: De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De voorzitter wordt verkozen onder de leden die de Gemeenteraad vertegenwoordigen en de ondervoorzitter wordt verkozen onder de leden die de organisaties vertegenwoordigen die zetelen in de Nationale Arbeidsraad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 17: De raad van bestuur komt bijeen na oproeping door de voorzitter. Op vraag van minstens twee bestuurders is de voorzitter verplicht de raad van bestuur op te roepen.

Hij kan slechts rechtsgeldig beslissen als minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de gemeenteraad vertegenwoordigen en minstens de helft van de stemgerechtigde leden die de organisaties die zetelen in de Nationale Arbeidsraad vertegenwoordigen, aanwezig zijn of vertegenwoordigd worden.

.Als de raad van bestuur niet geldig kan zetelen wordt er opgeroepen tct een nieuwe zitting binnen een termijn van vijftien dagen; voor deze nieuwe zitting is er geen enkel aanwezigheidsquorum vereist.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigde leden .In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De beslissingen worden genoteerd in een verslag.

Artikel 18: De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van beheer of van beschikking te stellen die de vereniging aanbelangen. Alle handelingen die niet door de wet en deze statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden, vallen onder de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

De Raad van bestuur oefent zijn beboegdheden uit als college.

De Raad heeft in ht bijzonder de bevoegdheid om op eigen gezag te beslissen over alle handelingen die volgens voormeld artikel 3 behoren ot het doel van de vereniging.

Artikel 19: De Raad van Bestuur kan dagelijks bestuur van de vereniging toevertrouwen aan ierder persoon die hiertoe lastgeving heeft ontvangen vanwege een meerderheid van twee derden van de stemmen.

De !eden van het perscneel van het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap en de agenten die er gedetacheerd worden, hebben de bevoegdheid om de gebruikersformulieren bedoeld door artikel 79, §2 van het K.B. van 25.11.1991 houdende de werkloosheidsreglementering te valideren in overeenstemming met de toepasselijke reglementering en de richtlijnen van de Raad van Bestuur.

Artikel 20: Het opreden in recht, als biser of ais verweerder, wordt namens de vereniging verricht door de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door zijn voorziter.

Artikel 21: ledere handeling die de vereniging verbindt, aile bevoegdheden en volmachten van de vereniging worden, bij gebreke van delegatie gegeven bij een speciale beslissing van de Raad van Bestuur, getekend door de voorzitter en de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, die zich ten overstaan van derden niet moeten rechtvaardigen niet een voorafgaandelijke beslissing van de Raad. "

Artikel 22: leder jaar, in januari, worden de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar opgesteld. Beide dienen voorgelegd te worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering, ten laatste binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

Artikel 23: De ontbinding en de vereffening worden geregerd door de voormelde wet van 27 juni 1921.

Artike124: In geval van ontbinding van de vereniging, bencemt de Algemene Vergadering die de ontbinding heeft beslist, indien nodig, de vereffenaars. De Algemene Vergadering bepaalt hun bevoegdheden en draagt de goederen en waarden vna de ontbonden vereniging over aan een plaatselijk werkgelegenheidsinitiatief.

Artikel 25: Aile punten die niet voorzien zijn door deze statuten, worden geregeld overeenkomstig de wet

Mevrouw Christine Beke, voorzitster vzw PWA Oostkamp

MOD 2.2

Luik B Vervolg

De algemene vergadering van 25 juni 2014 benoemt

Beke Christine, wonende te Hagecloornlaan 7 te 8020 Waardamme, geboren op 18/03/1959 te Zwevezele, tot bestuurder.

Claes Jeroen, wonende te Dalevijverstraat 14 te 8020 Oostkamp geboren op 10/05/1986 te Knokke-Heist, tot bestuurder.

De Baene Liliane, wonende te Hogestraat 31 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 05/06/1951 te Beernem, tot bestuurder.

de Keyser Jan, wonende te Leegtestraat 76 te 8020 Oostkamp, geboren op 29/08/1965 te Deinze, tot bestuurder.

De Vlieghere Evy, wonende te Brugsestraat 172 te 8020 Oostkamp, geboren op 07/03/1988 te Brugge, tot bestuurder.

Deceuninck Brigitte, wonende te Vrijgeweidestraat 19 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 19/07/1968 te Torhout, tot bestuurder.

Dezutter Maurits, wonende te Schooldreef 44 te 8020 Oostkamp, geboren op 04/02/1956 te Brugge, tot bestuurder.

D'heygere Jean-Marie, wonende te Rozenstraat 47 te 8310 Brugge, geboren op 14/03/1954 te Kortrijk, tot bestuurder.

Laevens Anneloor, wonende te Hofstraat 8 te 8020 Ruddervoorde, geboren op 16/05/1983 te Brugge, tot bestuurder.

Landschoot Tom, wonende te Rooiveidstraat 85 te 8020 VVaardamme, geboren op 11/10/1977 te Brugge, tot bestuurder;

Talloen Marie-Kathérine, wonende te Terluchtestraat 57 te 8020 Oostkamp, geboren op 23/03/1959 te Zwevezele, tot bestuurder.

Van Steenkiste Katrien, wonende te Speienstraat 9 te 8020 Oostkamp, geboren op 10/06/1967 te Assebroek, tot bestuurder.

De bestuurders oefenen hun bevoegdheden collegiaal uit,

BEKE" Christine

Voorzitter

e

, Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsbrad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
PLAATSELIJK WERKGELEGENHEIDSAGENTSCHAP OOSTK…

Adresse
GEMEENTEPLEIN 1 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande