PLEISTERWERKEN DKM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PLEISTERWERKEN DKM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.843.203

Publication

05/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenware zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, of in samenwerking met derden:

1. Onderneming van het uitvoering van algemene pleisterwerken aan de binnen- of buitenzijde van

gebouwen en andere bouwwerken;

omvatten onder meer:

- plafonneer-, cementeer-, en alle andere pleisterwerken

- plaatsen van chapes

- plaatsen van scheidingswanden in gips- of gyprocplaten

2. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken

3. Onderneming voor het uitvoeren van isolatiewerken

4. De bouw van individuele huizen

5. Algemene bouw van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen

6. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens

7. Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken

8. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden

9. Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen

10. Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders

11. Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie

12. Buiten- of binnenschrijnwerk van hout of van kunststof

13. Metaalschrijnwerk

14. Het schilderen van metalen constructies

15. De reparatie van divers artikelen (sleutels, sloten, hakken enz.), inclusief de expresreparaties aan huis

16. Onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien

17. Onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms

18. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen

19. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort.

20. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van bouwwerkzaamheden

21. Diverse werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen

22. Het aannemen van alle bouwwerken in coördinatie met onderaannemers en toezicht hiervan ( ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort)

23. Verhuur van machines in de bouwnijverheid

24. De groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling van alle bouwmaterialen en dit in de ruimste zin van het woord

25. Voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. 12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn. De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld is.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen.

Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot. Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikelen 283, 284, 285, 319, 320 en 328 van het Wetboek van Vennootschappen. Overgangsbepalingen.

- Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer DEWYN Bart, voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden. Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk al zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen bekrachtigt, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan de hierna genoemde personen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde waarde te

vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name:

de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid ACCOUNTANTSKANTOOR HINNEKENS, met zetel te 8500 Kortrijk,

Aalbeeksesteenweg 76, met ondernemingsnummer 0820.473.213 en haar aangestelden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 30 december 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PLEISTERWERKEN DKM

Adresse
STEENBRUGSTRAAT 16 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande