POLDANE

Société en commandite simple


Dénomination : POLDANE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 881.384.560

Publication

23/03/2011
ÿþMea 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee riffie van de akte

E - GELEGD ter GRIFFIE der

RECH :ANK VAN KOOPHANDEL TE

BR GGE (Afdeling Brugge)

ASBLAD 0 7 MAAR! 2011

Griffie De griffier,

zont



Luik B



bel

a

Bd Sta

*iiaaavsaR

111

Ondememingsnr : 0881.384.560

Benaming Poldane

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grote Thems 100, 8490 Varsenare, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit akte : afsluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 01/03/2011 blijkt dat :

1. De algemene vergadering de voorzitter ontslaan heeft van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij het verslag van de zaakvoerder werd een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31/01/2011. De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van gezegd verslag en voormelde staat van activa en passiva, en er voorafgaandelijk een afschrift van te hebben ontvangen. Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd warden ter griffie.

2. De vergadering heeft besloten tot de ontbinding van de vennootschap en heeft haar met ingang van 01/03/2011 in vereffening gesteld. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap werd een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder. De algemene vergadering nam kennis van de staat per per 31/01/2011. Na onderzoek heeft de algemene vergadering deze staat éénpang goedgekeurd.

4. De vergadering heeft vastgesteld dat thans alle schulden van de vennootschap, met uitzondering van de schuld van de vennootschap in rekening-courant aan de beherende vennoot, vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat per 31/01/2011. De vergadering heeft vastgesteld dat de beherende vennoot nog een vordering in rekening-courant heeft op de vennootschap ten bedrage van 21.157,79 EUR en heeft vastgesteld dat deze slechts ten belope van 38,47 EUR terugbetaald kan worden, waarmee de beherende vennoot heeft ingestemd. De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat er na de gedeeltelijke betaling van de schuld aan de beherende vennoot geen activa meer aanwezig zijn in het vermogen van de vennootschap. Er is bijgevolg geen vereffeningsbonus voor de vennoten en er is geen roerende voorheffing verschuldigd. De vergadering heeft beslist, gezien alle vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per 31/01/2011 blijkt dat er geen schulden meer zijn met uitzondering van de schuld aan de beherende vennoot en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg heeft de vergadering de vereffening gesloten en heeft zij vastgesteld dat de gewone commanditaire vennootschap "Poldane" definitief opgehouden heeft te bestaan.

5. De vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"f

<<

r

eVoár- '` behouden aan het Belgisch Staatsblad

gedurende ten minste vijf jaren bewaard zullen worden te 8490 Varsenare, Grote Thems 100. 6. De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de heer Paul D'haene en aan 'Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 8020 Oostkamp, Legeweg 157G, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0875.201.997, elk met de mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om na de afsluiting van de vereffening, alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen. Aan de heer Paul D'haene en aan 'Van Reybrouck - Accountants & Tax Consultants", voornoemd, werd opdracht gegeven om het nodige te doen voor:

- de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel;

- de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen; - het indienen van de aangifte in de vennootschapsbelasting.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Afschrift van de notulen van de bijzondere algemene vergadering;

- Afschrift van het verslag van de zaakvoerder met staat actief en passief per 31/01/2011.

(get.) Paul D'haene, beherend vennoot-zaakvoerder.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
POLDANE

Adresse
GROTE THEMS 100 8490 VARSENARE

Code postal : 8490
Localité : Varsenare
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande