POP CORP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POP CORP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.690.985

Publication

22/10/2012
ÿþ Mod Word t1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 1 OKT' 2ü1

I1l( tl llt 11111 tI I II II

" iai~3eza*

Ondernemingsnr : 0430.690.985 Benaming

(voluit) : BEAUNE (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dascottelei 120 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - zetelverplaatsing - doelswijziging - omzetting in een BVBA statutenwijziging - ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurder benoeming zaakvoerder en vast vertegenwoordiger

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 27 september 2012, "Geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 2 oktober 2012, boek 168 blad 43 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) W. Wuytack", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BEAUNE" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziginig:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 27

september 2012 te wijzigen in "POP CORP".

2) Zetelverplaatsing:

De vergadering besluit om met ingang vanaf 27 september 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 1101A,

3} Doelswijziging:

Ne lezing en onderzoek van het verslag van de raad van bestuur, inhoudende onder andere een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2012, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag van de raad van bestuur, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

De vergadering besluit vervolgens om de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in de statuten van de vennootschap, te vervangen door de onder punt vier (4) van de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het doel thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het produceren, uitgeven, coórdineren en commercialiseren van alle genres van muziek en van andere kunstvormen  van welke aard ook - het aanbieden van culturele producties. Deze producties kunnen zowel een publiek als een privaat karakter hebben en kunnen georganiseerd worden In eigen beheer of ten gunste van derden; het aanbieden van diensten ter bevordering van de creatieve expressie van creatieve enfof uitvoerende kunstenaars; het samenbrengen en/of begeleiden van uitvoerende kunstenaars teneinde producties van podiumkunsten te realiseren; het optreden als auteur-componist van muzikale werken gemaakt door leden van de vereniging en het beheren van de auteursrechten die daaruit voortkomen; alle handelingen die nodig zijn om voornoemde activiteiten succesvol te kunnen uitvoeren, beheren en promoten.

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als makelaar, tussenpersoon of anderszins, zowel in België als in het buitenland.

Bovenstaande opsommingen zijn niet limitatief en dienen in de meest ruim mogelijke zin te worden geïnterpreteerd,

Zij mag alle brevetten, vergunningen of werken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, uitbaten of afslaan,

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschappen aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij kan de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

4) Omzetting in een BVBA:

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 778 en volgende van het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur een omstandig verslag opgesteld aangaande het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij voormeld verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 30juni 2012.

Op 24 september 2012 werd er overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen door de bedrijfsrevisor, te weten: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-Audit", vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, een verslag opgesteld aangaande voormelde staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2012.

A) Verslag van de raad van bestuur

De vergadering onderzoekt het verslag opgesteld door de raad van bestuur aangaande de toelichting bij het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Bij dit verslag Es een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die werd afgesloten op 30 juni 2012, hetzij minder dan drie maand voordien.

B) Verslag van de bedrijfsrevisor

Vervolgens onderzoekt de vergadering het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, te weten: burgerlijke vennootschap onder de von'n van een coópertieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A-Audit", met zetel te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, aangaande voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"VIII. BESLUITEN

Op basis van de door ons uitgevoerde controle in uitvoering van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen en in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, van de staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de naamloze vennootschap "Bealine" afgesloten per 30 juni 2012, ons meegedeeld door de gedelegeerd bestuurder per 20 september 2012, hetzij binnen de wettelijk voorziene periode van drie maanden te rekenen vanaf de datum van de afsluiting, kunnen wij besluiten dat:

1. de staat inhoudende de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2012 geen elementen van overwaardering van het netto-actief op dat ogenblik bevat;

2. het in de staat uitgedrukte kapitaal van EUR 62.000,00 overtreft het netto-actief van de vennootschap dat EUR 36.668,22 bedraagt met EUR 25.331,78;

3. de omruiling van aandelen van de naamloze vennootschap tegen maatschappelijke aandelen van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid derwijze geschiedt dat de rechten van alle

aandeelhouders volledig worden gerespecteerd.

Bonheiden, 24 september 2012

(getekend)

A Audit bcvba

Vertegenwoordigd door de heer Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor",

Na lezing, onderzoek en bespreking van deze verslagen stelt de vergadering vast dat er geen opmerkingen

worden gemaakt ten aanzien van zowel het verslag van de raad van bestuur als ten aanzien van het verslag

van de bedrijfsrevisor. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

C) Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering besluit om de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De activiteit en het hierboven gewijzigde doel blijven verder ongewijzigd, het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0430.690.985 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Antwerpen. De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2012. Alle handelingen die sedert die datum werden verricht door de naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een

volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek

van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe tekst van de statuten vast, dewelke

onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "POP CORP".

-Zetel: gevestigd te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 110/A.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

s w' ef 1. ~ º%

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

-Doel: De integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als voormeld..

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 2.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot 2.000.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar, De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering,

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand september om zeventien (17.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar,

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort, Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

6) Ontslag bestuurders en gedelegeerd bestuurder:

Ingevolge voormelde beslissing tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit de vergadering om met ingang vaanf 27 september 2012 het ontslag als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden van: de heer COBBAUT Mathias, wonende te 9200 Dendermonde, Koning Albertstraat 62 bus 1, ongehuwd.

Ingevolge het ontslag van voornoemde heer Mathias Cobbaut als bestuurder van de vennootschap neemt eveneens zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap een einde.

7) Benoeming zaakvoerder(s) - vast vertegenwoordiger:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang te benoemen tot zaakvoerder(s) van de vennootschap: -de heer Mathias COBBAUT, voornoemd.

Zijn mandaat wordt niet bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Vervolgens besluit de vergadering om met onmiddellijke ingang en dit voor de bestuursmandaten die de vennootschap waarneemt of in de toekomst zal waarnemen in andere vennootschappen, te benoemen tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap: de heer Mathias Cobbaut, voornoemd.

8) Machten:

Om deze wijziging te kunnen publiceren wordt hierbij mandaat verleend, ieder afzonderlijk handelend aan mevrouw Van Buynder Chantal Maria Arthur te 2600 Antwerpen (Berchem), Cogels - Osylei 77, om met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket en de administratie van de B.T.W. om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen van deze, vroegere en latere wijzigingen, inschrijvingen en schrapping van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 27 september 2012

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de raad van bestuur

-staat van actief en passief dd. 30 juni 2012

-verslag bedrijfsrevisor







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.09.2012, NGL 18.09.2012 12568-0177-010
03/10/2011 : GE146810
28/09/2011 : GE146810
05/11/2010 : GE146810
12/11/2009 : GE146810
16/12/2008 : GE146810
17/10/2008 : GE146810
04/07/2008 : GE146810
08/05/2008 : GE146810
27/12/2007 : GE146810
04/04/2006 : GE146810
28/10/2005 : GE146810
02/06/2005 : GE146810
10/05/2005 : GE146810
01/04/2004 : GE146810
14/04/2003 : GE146810
18/09/2002 : GE146810
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 23.10.2015, NGL 30.10.2015 15662-0143-010
08/05/2002 : GE146810
11/01/2001 : GE146810
29/09/1999 : GE146810
24/07/1993 : GE146810
01/01/1989 : GE146810
01/01/1988 : GE146810

Coordonnées
POP CORP

Adresse
AVELGEMSTRAAT 110A 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande