POWERWHEELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POWERWHEELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.256.552

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0067-013
10/11/2014
ÿþ mod 11.1



(nn\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rb. van koophandel Gent Afd. lepel

op 30 d~4~ . 20'14

Griffie

Ondememingsnr : 0884.256.552

' Benaming (voluit) : Powerwheels

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Poperingseweg 133

8900 Ieper

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging + aanpassing en coordinatie van de statuten.

gr is een akte ondertekend ten overstaan van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-Haririge/Poperinge op 28 oktober 2014, akte ter registratie aangebonden, waarbij e BIJEENGEKOMEN:

Om tien uur (10u44) in de voormiddag in de maatschappelijke zetel van de vennootschap

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "POWERWHEELS" met zetel te 8900 leper, Poperingseweg 133, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0884.256.552 en BTW-plichtig onder het nummer BE 0844.256.552, RPR Gent (afdeling leper)

EERSTE BESLUIT: LEZING EN KENNISNAME VERSLAGEN

gr wordt afgezien van het voorlezen van de verslagen van:

de zaakvoerder betreffende het belang voor de vennootschap van de inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging;

- een bedrijfsrevisor, houdende beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, en met vermelding van de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Flet besluit van het verslag de dato twee september tweeduizend veertien van de Heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, optredend namens BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, luidt letterlijk ais volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POWERWHEELS, bestaat uit de inbreng van de blote eigendom van een uitweg en achterliggende grond waarop een uitbreiding van het bestaande handelspand zal worden opgericht, gelegen te 8900 leper, Poperingseweg 133, door de heer Dennis DECLERCK, voor een inbrengwaarde van 60.000,00 EUR.

ei het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

e) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit t6 geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leidan, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 186 aandelen van de BVBA POWERWHEELS, zonder vemrelding van nominale waarde.

- Op het onroerend goed dat wordt ingebracht, rust hypothecaire inschrijvingen. Er worden geen schulden in

de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de kredietnemers niet aan hun verplichtingen zouden voldoen.

Oit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA POWERWHEELS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vc

baan

Belt Ilj I Staal

11111

+19205099*



1RGELEGL) I tK GRIFr-I

f]e Griffier,

I C. GIRALD4 -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Roeselare, 02 september 2014

800 Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Beide verslagen blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht,

TWEEDE BESLUIT : KENNISNAME VOORGENOMEN INBRENG IN NATURA EN VASTSTELLING VOORWAARDEN

De Algemene Vergadering neemt kennis en aanvaardt hetgeen volgt :

Is hier tussengekomen: de heer DECLERCK Dennis, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aangehoord

van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "POWERWHEELS" en verklaart inbreng te doen van ° de NAAKTE EIGENDOM TOT DRIEËNTWINTIG NOVEMBER TWEEDUIZEND ZESENTWINTIG ° de VOLLE EIGENDOM vanaf VIERENENTWINTIG NOVEMBER TWEEDUIZEND ,ZESENTWINTIG In het hierna beschreven goed :

13ESCHRWVING VAN HET INGEBRACHTE GOED:

Stad IEPER - DERDE Afdeling  voorheen IEPER

De UITWEG en ACHTERLIGGEND PERCEEL GROND, deeluitmakend van een HANDELSPAND, met aanhorigheden en medegaande grond, staande en gelegen te 8900 Ieper, Poperingseweg nummer 133, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel "Ieper, derde afdeling, Ieper, sectie C nummer 160N", met een uitgemeten oppervlakte van negen are zesenzeventig centiare (09A 76CA)

Oometinasolan

Zoals dit goed, staat afgebeeld als "LOT 1" op het opmetingsplan opgesteld door de Heer Marc Feys,

Landmeter-Expert kantoorhoudend te Poperinge, de dato éénentwintig maart tweeduizend veertien.

Uit deze akte blijkt dat dit plan inmiddels werd opgenomen in de databank van de plannen van afbakening

van de Algemene Administratie van de Patrirnoniumdocumentatie onder refertenumrner 33303/10159. Dit grondplan zal - na door partijen en de notaris ne varietur te zijn getekend - aan deze akte worden

gehecht, maar niet ter registratie noch ter overschrijving op het hypotheekkantoor aangeboden worden. Partijen vragen toepassing van artikel 26, 39 lid, 2° W.Reg. en van artikel 1, 4e lid Hypotheekwet INBRENGVOORWAARDEN

Algemeen

De inbreng wordt gedaan onder de gewone waarborgen als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen of overschrijvingen, en vrij van ieder hypothecair mandaat, met uitzondering van de volgende inschrijvingen genomen op het Hypotheekkantoor te leper :

1. de inschrijving genomen in EERSTE RANG op negenentwintig juni tweeduizend zes onder formaliteitsnummer 063-1-29.06.200610388, zijnde een signalisatiehvpotheek in voordeel van de Vereniging Zonder Winstoogmerk "BOFAS" met zetel te Evere, voor een bedrag in hoofdsom van NEGENENZESTIGDUIZEND HONDERD VIJFENNEGENTIG EURO (¬ 69.195,00), dit tot zekerheid dat de overeenkomst betreffende de sanering van voormeld onroerend goed - afgesloten lussen de voormelde familie Queghebeur en Bofas - zal nageleefd worden en dat deze ook afdwingbaar zal gemaakt worden ten aanzien van derde-verkrijgers.

2. de inschrijving genomen in EERSTVOLGENDE RANG op elf december tweeduizend zes onder het formaliteitsnummer 063-1-11.12.2006-07179 ten voordele van "KBC BANK" Naamloze Vennootschap te Brussel, voor een bedrag in hoofdsom van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) en in toebehoren van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) krachtens een akte kredietopening met hypotheekstelling verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Stephan Mourisse te Roesbrugge-Haringe de dato vierentwintig november tweeduizend zes.

Uit een email afgeleverd door KBC BANK, kantoor Poperinge, dato dertig september tweeduizend veertien (dossierbeheerder Delphine Duponchelle) blijkt het akkoord van de KBC BANK met onderhavige akte, te weten

"de hypotheek van 50.000 EUR op grond waarvan de NE nu ingebracht wordt in de vennootschap dient reeds als waarborg voor de kredietverplichtingen van POWERWHEELS BVBA"

De desbetreffende hypotheek is enkel en alleen gekoppeld aan de commerciële kredieten van de BVBA. Op vandaag zijn geen privé-kredieten meer"

Bifzondere voorwaarden

Er wordt verwezen naar de regeling houdende de verhouding tussen naakte eigenaar en vruchtgebruikers, zoals deze is voorzien in de eigendomstitel van de inbrenger.

In het bijzonder wordt verklaard dat door onderhavige akte, doch enkel voor wat betreft het ingebrachte goed, het vruchtgebruik in één hand verenigd wordt met de naakte eigendom, waardoor aldus de verkrijgende vennootschap voile eigenaar wordt van het ingebracht goed te rekenen vanaf heden.

tegen de voorgestelde overdracht"

DERDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN TWEE FASEN

De Algemene Vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00) om het kapitaal te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), door inbreng in natura van voormelde gerechtigdheden in voorschreven goed door de Heer DECLERCK Dennis en dit in twee fasen:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden,: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1

- Eerste fase

1. Beslissin

De Vergadering beslist om het kapitaal te verhogen niet ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op ACHTENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 38.600,00), door inbreng in natura voor voormelde gerechtigdheden in voor schreven goed door de Heer DECLERCK Dennis, voornoemd.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van HONDERD ZESENTACHTIG (186) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechtenen plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de globale uitgifteprijs van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000,00), hetzij DRIEHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO ACHTENVIJFTIG EUROCENT (¬ 322,58) per aandeel, waarvan:

- HONDERD EURO (¬ 100,00) zal geboekt worden als kapitaal;

- het saldo, hetzij globaal EENEENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 41.400,00) ais uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%)

2. Inbreng

Is alhier tussengekomen

De Heer DECLERCK Dennis, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging hetzij ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) in kapitaal en EENENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 41.400,00) in uitgiftepremie door inbreng van diens gerechtigdheden in voormeld onroerend goed ten gunste van de voormelde vennootschap, zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

3. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in.

respectievelijk zijn woonplaats en maatschappelijke zetel.

4. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden HONDERD ZESENTACHTIG (186) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze HONDERD ZESENTACHTIG (186) nieuwe  volledig volstortte - aandelen, worden integraal toegewezen als vergoeding voor de gedane inbreng aan de het eigen vermogen van de Heer DECLERCK Dennis,voornoemd.

5. Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot ACHTENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 38.600,00)

6. Uitgiftepremie

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van EENENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD

EURO (¬ 41.400,00) op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase

Beslissing

De Vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met EENENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERD

EURO (¬ 41.400,00) om het te brengen van ACHTENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 38.600,00)

op TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale

uitgiftepremie.

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De Algemene Vergadering stelt dal de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd

verhoogd tot TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00)

VIERDE BESLUIT: AANPASSING STATUTEN

De Algemene Vergadering besluit om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen :

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door

DRIEHONDERD ZESENTACHTIG (386) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van

ééN/DRIEHONDERD ZESENTACHTIGSTE (1/386ste) van het maatschappelijk kapitaal."

VIJFDE BESLUIT: ACTUALISERING DER STATUTEN

De Algemene Vergadering beslist tevens om de bestaande statuten te wijzigen op volgende punten :

Artikel 27 (inzake ontbinding en vereffening vennootschappen) schrappen van de bestaande tekst en

vervangen door actuele wettelijke regeling.

De uitwerking ervan geschiedt in het zesde besluit.

Op de laatste biz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mari 11.1

, " 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ZESDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering neemt kennis van de gecodrdineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

De statuten luidden vanaf heden als volgt :

STATUTEN

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM - NAAM ZETEL DOEL DUUR

RECHTSVORM.- NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij

draagt de benaming : "POWERWHEELS".

ZETEL,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper, Poperingseweg 133.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

DD L.

De vennootschap heeft tot doel :

-de aan- en verkoop van fietsen, bromfietsen, moto's, quads en andere motorrijwielen.

-het onderhoud en de reparatie van fietsen, bromfietsen en motorrijwielen.

-de aan- en verkoop van onderdelen en accessoires van fietsen, bromfietsen en motorrijwielen.

-De aan en verkoop van auto's, vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, terreinwagens, bussen,

motorhomes en andere motorvoertuigen.

' -het onderhoud en de reparatie van auto's en andere motorvoertuigen.

-de aan-en verkoop van onderdelen en accessoires van auto's en ander motorvoertuigen. -de aan-en verkoop alsook het onderhoud en de reparatie van aanhangwagens, opleggers, caravans e.d.

-het vervaardigen van gelaste buizen en metalen werkstukken.

-het vervoeren van goederen over de weg en alle daarmee verband houdende commerciële en industriële

activiteiten inzake vervoer, doorvoer en uitvoer.

-vervoersbemiddeling en de organisatie van vrachtvervoer.

-het verlenen van managementprestaties en administratieve dienstprestaties.

-het optreden als tussenpersoon in de handel.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, rekening

houdend met de wettelijke bepalingen ter zake.

De vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere

vennootschappen uitoefenen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van

aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag de belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke ander

wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten ,zowel in

België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of van die aard zijn

de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Deze vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij best geschikt acht.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il. KAPITAAL EN AANDELEN

KAAI TAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door

DRIEHONDERD ZESENTACHTIG (386) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van

ééN/DRIEHONDERD ZESENTACHTIGSTE (11386ste) van het maatschappelijk kapitaal.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerst volgende werkdag plaats.

BESTUUR.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen

, en/of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn

vennoten,zaakvoerders, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon , aan te duiden die belast wordt met

de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. . b b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen. BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alteen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren, tenzij het om daden van dagelijks bestuur gaat waarvoor iedere zaakvoerder of de daartoe aangestelde afgevaardigde(n) afzonderlijk kunnen optreden. Bovendien is de vennootschap geldig verbonden door bijzondere gemachtigden, optredend binnen de perken van hun verleende mandaat.

Behoren niet tot de taken van het dagelijks bestuur:

- De aan- en verkoop van onroerende goederen;

Het afsluiten van leningscontrakten bij financiële instellingen;

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volrnacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

ONTBINDING.

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de aktiviteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de vennoten een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-aktief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Ingeval van aanduiding kan de vereffenaar(s) onmiddellijk zijn taken aanvatten, waarbij de rechtbank dan naderhand en retroactief de bevestiging over de aanduiding en de gestelde rechtshandelingen kan uitspreken.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige

meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hierbij neergelegd:

-Expeditie van de akte.

-Verslag van de bedrijfsrevisor BDO BEDRIJFSREVISOREN Burg.Ven.CVBA

vertegenwoordigd door Bruno Pouseele van 2 september 2014.

-Bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 2 september 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11352-0156-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 28.06.2010 10233-0020-014
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09504-0382-014
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.08.2008, NGL 28.08.2008 08667-0116-016
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0100-016

Coordonnées
POWERWHEELS

Adresse
POPERINGSEWEG 133 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande