POYRAZ

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POYRAZ
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.063.923

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14361-0346-010
12/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 31.08.2012 12557-0328-009
20/04/2012
ÿþ Moa wad 11.1

[[ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

10. ?0¬ ?

RECHT ~uc}PHANOEL

StiJK

-V

*12077389*

Ondememingsnr : 0433.063.923 Benaming

(voluit) : DE TOREN (verkort) :

Bíjrágën bij lialiétiscfi Staatsb1ïd - /OT04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8791 Waregem (Beveren-Leie) Kortrijkseweg nr 399

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING ZETELVERPLAATSING-DOELWIJZIGING-OMZETTING-VASTSTELLING STATUTEN-ONTSLAG-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op éénendertig maart tweeduizend en twaalf door Notaris Antoon Dusselier te Meulebeke, houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE TOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8791 Waregem'. (Beveren-Leie), Kortrijk-seweg nr 399; ondememingsnr 0433.063.923 RPR Kortrijk; B.T.W. nr BE0433.063.923;dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/1]e vergadering beslist de naam der vennootschap met ingang van heden te veranderen in "POYRAZ". 2/1De vergadering beslist de zetel der vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 8760 Meutebeke, Tieltstraat nummer 22.

3/De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorle-'zen van het verslag van de bestuurders houdend een omstandige verantwoording van nagemelde voorge-stelde wijziging van het maatschappelijk doel, aan welk verslag een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap afgesloten per éénendertig december laatst;

4/1)e vergadering beslist het doel van de vennootschap te vervangen door:

"-Het uitbaten van een eetgelegenheid met beperkte bediening

-Verkoop aan de toog of via telefoon en internet: frietkramen, hotdogstalletjes

-Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

-Onderneming voor de installatie van elektrische be-drading en toebehoren en de bedrading van telefoonin-

stallaties en computersystemen

-Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie zonder verwarming

-Onderneming voor de installatie van elektrische ver-warmingsinstallaties

-Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssys-temen

-Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie -Installatie van stores en zonneschermen alsook van lichtreclames en uithangborden

-Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsge-bouwen  het lappen van ramen - industriële reiniging van gebouwen

-Het kopen, verkopen, beheren en exploiteren, huren en verhuren, verkavelen, ruilen, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhoud-den van alle onroerende goederen

-Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op roerende goederen onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijk-ing ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samen-hangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwe-zenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere ven-nootschappen uitoefenen.

De bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zo-dat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezen-lijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren, die zij het best geschikt zou achten,"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

5/De vergadering ontstaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de bestuurders de dato 2 januari laatst, dat het voorstel tot omzetting der vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap die de rechts-vorm van een CVBA heeft aangenomen "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat nr 39a, vertegenwoordigd door Heer Roobrouck, Bart, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, de dato 28 maart laatst, over de staat per éénendertig december laatst, waarop het actief en passief der vennootschap werden samengevat. ledere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, waarvan een exemplaar samen met de uitgifte van deze akte in het vennootschapsdossier ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Kortrijk zal worden neergelegd, besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de CVBA "DE TOREN" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 31 december 2011, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad,

Het netto-passief volgens deze staat van 31 december 2011 is kleiner dan het maatschappelijk kapitáal van' 18.600,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van om-zetting van de CVBA "DE TOREN".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd."

De vergadering beslist de vomi der vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoontijk-heid en de vorm aan te nemen van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid; de activiteit en het maatschap-"pelijk doel blijven ongewijzigd. Ook het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle aktiva en passiva, de afschrijvingen, de waardevermin-de-'ringen en -vermeerdemingen; de besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid zal de boeken en de comptabi-'fiteit der cooperatie-'ve vennootschap voort-zetten. De besloten vennootschap behoudt het nr 0433.063.923 waaronder de coöperatieve vennoot-'schap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Kortrijk.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief der vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf. Deze staat van actief en passief werd opgenomen in voormeld verslag der bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de coöperatieve vennootschap worden geacht verricht te zijn voor rekening der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De besloten vennootschap behoudt de naam "POYRAZ".

6/De vergadering beslist de statuten der besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt: (uittreksel)

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "POYRAZ".

2.De zetel der vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Tieltstraat nummer 22.

3.De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitbaten van een eetgelegenheid met beperkte bediening

-Verkoop aan de toog of via telefoon en internet: frietkramen, hotdogstalletjes

-Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen

-Onderneming voor de installatie van elektrische be-drading en toebehoren en de bedrading van telefoonin-

stallaties en computersystemen

-Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal

-Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie zonder verwarming

-Onderneming voor de installatie van elektrische ver-warmingsinstallaties

-Onderneming voor de installatie van hulpvoedingssys-temen

-Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie

-Installatie van stores en zonneschermen alsook van lichtreclames en uithangborden

-Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsge-bouwen -- het lappen van ramen - industriële reiniging van gebouwen

-Het kopen, verkopen, beheren en exploiteren, huren en verhuren, verkavelen, ruilen, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhoud-den van alle onroerende goederen

-Het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op roerende goederen onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samen-hangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwe-zenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder/bestuurder of vereffenaar van andere ven-nootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zo-dat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezen-lijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle manieren, die zij het best geschikt zou achten.

4. De vennootschap is opgericht voor onbe-'paalde tijd vanaf heden.

5.Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00), verdeeld in duizend vijfhonderd (1.500) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van één/duizendvijfhonderdste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort,

De aandelen zijn steeds op naam.

6.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

Evenwel, met betrekking tot alle handelingen

# die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00) overschrijdt,

# betreffende:

-het verwerven, vervreemden, bezwaren met zakelijke rechten of hypothekeren van onroerende goederen; -inpandgave van de handelszaak der vennootschap;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan ven-nootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

-borgstellingen, avalverieningen en aanverwante waarborgen;

-het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennoot-schappen of ondernemingen;

-het oprichten van andere vennootschappen of onderrem-ingen of het erin deelnemen op welke wijze ook; -het ondertekenen van alle authentieke akten.

 is de handte-ikening van alle zaakvoerders vereist,

Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezig-'heid of belet, onder persoonlij-ike verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordi-'gen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is; iedere algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer dit wettelijk vereist is, zal de algemene ver-gadering de controle op de financiële toestand en de jaarrekening aan één of meer door haar te benoemen commissarissen opdragen; deze commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en kunnen op straf van schadevergoeding tijdens hun opdracht alleen om wettige re-idenen door de algemene vergadering worden ontslagen. De algemene vergadering bepaalt het aantal en de vergoedingen der commissarissen.

7.Er zal een gewone algemene ver-gadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehou-'den op elke laatste vrijdag van de maand juni om elf uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. De agenda van de jaarvergadering zal ondermeer de vaststelling van de prijs van de aandelen, overeenkom-istig artikel 8.0/, bevatten.

Elke vennoot heeft het recht in persoon of bij gevol-machtigde te stemmen. De stem kan ook schriftelijk gegeven worden. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen. Voor de uitgifte van aandelen zonder stemrecht wordt verwezen naar het Wetboek van vennoot-schappen; in geval van uitgifte van aandelen zonder stemrecht door conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, hebben de zaakvoerders de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen te bepalen en de conversievoor-waarden vast te stellen. De vennoot-schap kan de wederin-ikoop eisen van al haar eigen aandelen zonder stemrecht. Wanneer de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, zal deze de bevoegdheden uitoefen-en die door de wet worden toegekend aan de algemene vergade-ring; hij zal ze niet kunnen delegeren. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de zetel der vennootschap.

8.Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

9.Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehou-'den om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reserve-fonds het tiende zal bereiken van het maatschap-+pelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naarge-lang het aantal van hun maatschappe-lijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitenge-+woon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven.

Het batig saldo der vereffening zal onder de ven-noten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhoud-ling door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennoot-schap.

+++++++

De statuten opgesteld en afgesloten zijnde, hebben verschijners verklaard zich te verenigen in buitengewone algemene vergadering, onder voorzitterschap van Heer Poyraz, Haci nagenoemd daartoe aanzocht, en beraadslagen zij zich over volgende beslissingen:

1.0e vergadering stelt Heren Poyraz, Had Mustafa rijksregister nr 780804-313.97 geboren te Meulebeke op vier augustus negentienhonderd achtenzeventig,wonend te 8760 Meulebeke Karel van Manderstraat nr 55 en Poyraz, Karani rijksregister nr 810321 217 02,geboren te Tielt op eenentwintig maart negentienhonderd éénentachtig wonend te 8760 Meulebeke, Tieltstraat nr 22 die aanvaarden, aan als eerste zaakvoerders, voor onbepaalde duur; hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

2.1-let lopende boekjaar, dat aanving op één januari laatst, zal doorlopen tot éénendertig december aanstaande.

7/Het maatschappelijk vermogen bestaat uit alle activa en passiva van het handelsfonds der coöperatieve vennoot-'schap. De duizend vijfhonderd (1.500) aandelen die het kapitaal der vennootschap vertegenwoordigen worden onder de aandeelhou-'ders verdeeld naar verhouding van hun rechten in de codpera-'tieve vennootschap als volgt, hetgeen door hen wordt aanvaard:

II Heer Poyraz, Haci voornoemd bekomt zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

2/ Heer Poyraz, Karani voornoemd bekomt zevenhonderd vijftig (750) aandelen;

 samen: duizend vijfhonderd (1.500) aandelen.

8/De vergadering verleent alle machtiging aan de zaak-'voerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

9/De vergadering aanvaardt het ontslag van Heren Poyraz, Haci en Poyraz, Karani voornoemd, als bestuurders der coöperatieve vennootschap. De kwijting voor hun bestuur tijdens het lopende dienstjaar zal gegeven worden op de eerstvolgende jaarvergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Antoon Dusselierr

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte omzetting en verslag bedrijfsrevisor, d e g e c o & r  dineerde tekst der statuten

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



StaatsblacT- 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2012
ÿþ rnoa Won! 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12039035+

Ondernemingsnr : 0433.063.923

Benaming

(voluit) : DE TOREN

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkseweg 399, 8791 BEVEREN-LEIE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2012 blijkt dat mevrouw Annita Louvaert ontslag neemt omwille van de stopzetting van haar zelfstandige activiteit als zaakvoerder van de CVBA De Toren en dit vanaf 31 december 2011.

Uit dit verslag blijkt eveneens dat de heer Poyraz Karani, wonende te 8760 Meulebeke, Tieltstraat 22, NN 81.03.21-217-02 en de heer Poyraz Haci, wonende te 8760 Meulebeke, Karel van Manderstraat 55, NN 78.08.01-313-97 benoemd worden tot zaakvoerder en dit vanaf 31 december 2011.

Beveren-Leie, 2 januari 2012,

Poyraz Karani

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 31.08.2011 11528-0399-011
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 26.07.2010 10368-0529-012
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 17.07.2009 09450-0025-012
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 26.08.2008 08640-0354-012
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 19.07.2007 07438-0203-012
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 28.07.2006 06572-3021-011
05/01/2006 : KO114495
02/08/2005 : KO114495
03/11/2004 : KO114495
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.07.2015 15398-0265-010
06/08/2003 : KO114495
15/04/2003 : KO114495
05/02/2002 : KO114495
08/02/2001 : KO114495
21/01/2000 : KO114495
12/08/1999 : KO114495
20/01/1994 : KO114495
07/10/1992 : KO114495
28/06/1990 : KO114495

Coordonnées
POYRAZ

Adresse
TIELTSTRAAT 22 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande