PREFAMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PREFAMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.746.519

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0034-026
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0016-026
20/07/2012
ÿþModword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

22 JUNI 2012

ION ITEUR BEL

1 3 -07- 20T

~1 r.GiS CH STAAT

b~

E St

j11

Ondernemingsnr : 0839746519

Benaming

(voluit) : Prefamed

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierstraat 41, 8956 Kemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 september 2011 blijkt het ontslag van de heren Jan Desmet en Peter Mylle als zaakvoerders met ingang van 1 oktober 2011.

De volgende zaakvoerders worden met ingang van 1 oktober 2011 benoemd tot de jaarvergadering gehouden in 2017:

Lemad SPRL, met zetel te 7711 Dottenijs, Bellegemstraat 19, ondernemingsnummer 0807.791.848. De heer Jan Desmet werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

PMC+ BVBA, met zetel te 8510 Bellegem, Doornikserijksweg 91, ondernemingsnummer 0807.740.972 . De heer Peter Mylle werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

Lemad SPRL PMC+ BVBA

Jan Desmet Peter Mylle

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/10/2011
ÿþMM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









*11153095"

De.44.Si13,3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

PREFAMED

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Vierstraat 41, 8956 Heuvelland, Kemmel

_ _ oprichting

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, notaris te Kortrijk, ondergetekend op zevenentwintig

september tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door:

1/ de heer Peter Albert MYLLE, geboren te Kortrijk op 17 juni 1967 (rijksregisternummer 67.06.17-249.11),

wonend te Kortrijk, Bellegem, Doornikserijksweg 91;

2/ de heer Jan Joseph Cyrille DESMET, geboren te Kortrijk op 4 oktober 1975 (rijksregisternummer

75.10.04155.12), wonend te Moeskroen, Dottenijs, Bellegemstraat 19;

A. STATUTEN.

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN. - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de benaming "PREFAMED".

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de

algemene vergadering.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij

eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgt/zorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage

tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen

gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de

exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel:

* het fabriceren en monteren van loodsen, kantoren en andere bouwwerken, timmer- en schrijnwerk; de handel in bouwstoffen;

* de productie en commercialisering van betonpreparaten, stortbeton, in het bijzonder portieken, balken, kolommen, welfsels, muurelementen, trappen, kortom aile elementen in gewapend en voorgespannen beton, wapeningsstaal en alle materialen voor de productie alsook alle gelijkaardige en aanvullende producten;

* de recyclage van beton en bouwafval van allerlei aard, het plaatsen van brekers;

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of -ondernemingen;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

rÎ? IGGiSi2 blz. :s . = r..

1.:r._ _,, U,zC:2l=cj" .r7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

ARTIKEL VIER. - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door 200 aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, of met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen aile rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend worden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een overleden vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN -

In het belang van de vennootschap is de overdracht van de aandelen van de vennootschap onderworpen aan een voorkooprecht en volgrecht voor de andere aandeelhouders.

Onder overdracht van aandelen wordt verstaan elke al dan niet onmiddellijke overdracht ten bezwarende titel (zoals koop, ruil, afstand, inbreng, overdracht van een algemeenheid, fusie, splitsing), elke overdracht ten kosteloze titel, het toestaan van een optie die geheel of gedeeltelijk betrekking heeft op de volle of de naakte eigendom, dan wel op het vruchtgebruik van de aandelen van de Vennootschap, evenals alle andere effecten die recht geven op aandelen. Deze opsomming is niet beperkend.

Een inpandgeving van de aandelen als zekerheid voor een lening aangegaan ter financiering van de aankoop van de aandelen van de vennootschap door een aandeelhouder die de aandelen, met respect van de toepasselijke overdrachtsbeperkingen of het akkoord van de andere aandeelhouders heeft verkregen, wordt niet aanzien als een overdracht van de aandelen.

De hierna bedoelde overdrachtbeperkingen zullen evenmin van toepassing zijn op (i) de overdracht van aandelen aan een bloedverwant in rechte lijn of een echtgenoot en (ii) de overdracht van aandelen aan een door de overdrager gecontroleerde vennootschap. Een vennootschap wordt geacht gecontroleerd te worden door één van de Aandeelhouders als deze ten minste 81 procent van de aandelen van deze vennootschap bezit. Indien de overdrager de controle over de vennootschap verliest aan wie hij de aandelen heeft overgedragen, wordt deze vennootschap geacht de aandelen van de vennootschap die zij bezit over te dragen zodat het voorkooprecht van toepassing wordt. Voor zover deze bepaling in tegenstrijd is met dwingende bepalingen van de vennootschappenwet, zal de overdracht overeenkomstig de wet geschieden. Bij weigering van overdracht, wordt verwezen naar de wet en niet naar dit artikel. Dit geldt eveneens voor overdrachten door gecontroleerde vennootschappen.

De aandeelhouder die zijn aandelen wil overdragen (hierna genoemd : "de kandidaat-overdrager"), zal de andere aandeelhouders hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte brengen. In dit schrijven zal melding worden gemaakt van (i) de naam, voornaam en woonplaats of, indien het een rechtspersoon is, de naam, de rechtsvorm en maatschappelijke zetel van de ovememer aan wie de kandidaat-overdrager zijn aandelen wenst over te dragen, (ii) de prijs of tegenprestatie en de overige financiële voorwaarden zoals geboden door de overnemer, met dien verstande dat het bod bindend en onherroepelijk dient te zijn om geldig te zijn, (iii) het aantal en de nummers van de aandelen die de kandidaat-overdrager wenst over te dragen en (iv) alle overige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarden van de voorgenomen overdracht waaronder de verbintenis het eventueel volgrecht te zullen eerbiedigen.

De andere aandeelhouders genieten een voorkooprecht op de aandelen van de vennootschap waarvan de overdracht wordt voorgesteld, evenals een volgrecht.

(i) Voorkooprecht

Een aandeelhouder die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, moet de kandidaat-overdrager hiervan binnen de 60 dagen na de kennisgeving van de kandidaat-overdrager, bij aangetekend schrijven, op de hoogte brengen. Dit schrijven moet melding maken van het aantal aandeken van de vennootschap dat de andere aandeelhouder wenst aan te kopen. Indien de andere aandeelhouders hun voorkooprecht niet wensen uit te oefenen, delen zij dit binnen dezelfde termijn mee aan de kandidaat-overdrager. Indien de andere aandeelhouders nalaten om binnen deze termijn te antwoorden, worden zij geacht hun voorkooprecht niet uit te oefenen.

De aandelen worden toegekend in verhouding tot het aantal aandelen van de vennootschap dat de andere aandeelhouders bezitten.

Ingeval van de uitoefening van het voorkooprecht, worden de aandelen van de Vennootschap vervreemd aan een prijs gelijk aan de werkelijke waarde van de aandelen. Indien de betrokken aandeelhouders er niet in slagen om deze waarde, uiterlijk binnen de 80 dagen na de kennisgeving van de kandidaat-overdrager, in onderling overleg te bepalen, zal deze worden bepaald door een deskundige die in gemeenschappelijk overleg tussen de betrokken aandeelhouders wordt aangesteld overeenkomstig artikel 31 van het Wetboek van Vennootschappen of, indien er geen overeenstemming bestaat over de deskundige, door de deskundige aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap. De deskundige zal de definitieve prijs voor de aandelen meedelen uiterlijk binnen de 120 dagen na de kennisgeving van de kandidaat-overdrager. De kosten voor de deskundige worden in gelijke delen verdeeld tussen de betrokken aandeelhouders.

De door de deskundige vastgestelde prijs mag in geen geval hoger zijn dan de prijs die de overnemer voor de aandelen heeft geboden.

Indien de door de deskundige bepaalde prijs meer dan 20 procent lager ligt dan de prijs of de tegenwaarde die de overnemer heeft geboden, heeft de kandidaat-overdrager het recht om af te zien van de overdracht. De aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend hebben altijd het recht om af te zien van het voorkooprecht nadat de prijs door de deskundige werd bepaald. De kandidaat-overdrager die wenst af te zien van de overdracht of de andere aandeelhouders die wensen af te zien van de uitoefening van hun voorkooprecht, dienen dit binnen de 30 dagen na de bepaling van de prijs, per aangetekend schrijven, aan de andere aandeelhouders respectievelijk aan de kandidaat-overdrager mee te delen.

De aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en niet van hun voorkooprecht hebben afgezien, betalen de prijs voor de overdracht van de aandelen binnen de 60 dagen na de bepaling van de prijs. De overdracht van de aandelen vindt plaats op het moment van de betaling van de prijs. De aandelen blijven onvervreemdbaar tot na de betaling van de volledige prijs.

De aandelen waarvoor het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend, kunnen aan de overnemer worden overgedragen tegen de voorwaarden bepaald in de hierboven vermelde kennisgeving. In geval van overdracht van aandelen van de vennootschap aan een derde, zal de derde dezelfde rechten en verplichtingen genieten als de aandeelhouder van wie hij de aandelen heeft aangekocht.

(ii) Volgrecht

Indien de kandidaat-overdrager aandelen van de vennootschap aan een derde overdraagt, genieten de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend of die van hun voorkooprecht hebben afgezien van een volgrecht. Zij dienen de kandidaat-overdrager hiervan op de hoogte te stellen door middel van een aangetekend schrijven, ofwel binnen een termijn van 60 dagen na de ontvangst van de oorspronkelijke kennisgeving van de kandidaat-overdrager (voor de aandeelhouders die hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend), ofwel binnen een termijn van 20 dagen nadat zij van hun voorkooprecht hebben afgezien (voor de aandeelhouders die hun voorkooprecht in eerste instantie wel hebben uitgeoefend).

Indien de andere aandeelhouders hun volgrecht niet wensen uit te oefenen, delen zij dat binnen de hoger vermelde termijnen mee aan de kandidaat-overdager. Indien de andere aandeelhouders nalaten te antwoorden binnen deze termijn, worden zij geacht hun volgrecht niet uit te oefenen.

In geval van uitoefening van hun volgrecht zal het aantal aandelen van de vennootschap dat de andere aandeelhouders aan de derde kunnen overdragen, procentueel gelijk zijn aan het aantal aandelen van de vennootschap dat de kandidaat-overdrager aan de derde overdraagt, berekend op basis van het aantal aandelen van de vennootschap dat alle aandeelhouders, voorafgaandelijk aan de uitoefening van het volgrecht, bezitten.

Ingeval van de uitoefening van het volgrecht, worden de aandelen van de vennootschap van de andere aandeelhouders waarvoor zij hun volgrecht hebben uitgeoefend, vervreemd aan dezelfde prijs en voorwaarden die gelden voor de overdracht van de aandelen door de kandidaat-overdrager, zoals vermeld in de initiële kennisgeving van de kandidaat-overdrager.

De overdracht van de aandelen van de andere aandeelhouders en de betaling van de prijs voor de overdracht van deze aandelen vindt plaats op hetzelfde moment als de overdracht van de aandelen van de kandidaat-overdrager en de betaling van de prijs aan de kandidaat-overdrager.

(iii) algemeen

Indien de prijs of de andere voorwaarden voor de overdracht van de aandelen wijzigen na de hierboven vernielde kennisgeving, of indien een overdracht aan een andere natuurlijke of rechtspersoon zal gebeuren dan degene vermeld in deze kennisgeving, dient de aandeelhouder die zijn aandelen van de vennootschap wenst

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

over te dragen een nieuwe kennisgeving aan de andere aandeelhouders te doen. In dat geval dient de procedure van voorkooprecht en volgrecht opnieuw te worden nageleefd.

Elke inbreuk op de procedure van voorkooprecht geeft aanleiding tot schadevergoeding ten voordele van de andere aandeelhouders. Deze schadevergoeding wordt forfaitair begroot op tweemaal het bedrag van de prijs waaraan de andere aandeelhouders hun voorkooprecht hadden kunnen uitoefenen. In dit geval mag de prijs die eventueel door een deskundige vastgesteld wordt wel hoger zijn dan de prijs die de overnemer voor de aandelen heeft betaald. Elke inbreuk op de procedure van volgrecht geeft aanleiding tot schadevergoeding ten voordele van de andere aandeelhouders. Deze schadevergoeding wordt forfaitair begroot op tweemaal het bedrag van de prijs die de andere aandeelhouders hadden bekomen in geval van uitoefening van hun volgrecht.

Elke kennisgeving moet op straffe van nietigheid en verval gedaan worden per aangetekend schrijven. De termijnen worden berekend vanaf de datum van afgifte in de post van het aangetekend schrijven.

BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd of onbezoldigd worden uitgeoefend, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL ELF. - ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op vcorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Haar besluiten worden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de derde vrijdag van juni om veertien uur, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerders, de commissarissen zo die er zijn, zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn daartoe verplicht, wanneer aandeelhouders die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen zulks vorderen bij middel van een schriftelijke aanvraag waarin de agenda vermeld is. ln dit laatste geval dient

r" :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

de vergadering gehouden te worden binnen de termijn van een maand te rekenen vanaf de datum van voornoemde schriftelijke aanvraag.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet.

In de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven warden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL TWINTIG. - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering. Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen .

De vereffenaars zullen pas in functie treden na bevestiging van hun aanstelling door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wet.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG. - Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun wederzijds aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIER EN TWINTIG. - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG. - Indien enig geschil oprijst tussen aandeelhouders en de vennootschap of tussen de aandeelhouders onderling omtrent de toepassing van deze statuten of omtrent de toepassing van de vennootschapswet op deze statuten of op de werking van deze vennootschap, zal dit geschil door arbitrage beslecht worden. Partijen zullen in gemeen overleg één enkele arbiter aanduiden. Indien zij omtrent die keuze geen eensgezindheid bereiken dan zal de meest gerede partij zich wenden tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement van de zetel van de vennootschap, die de arbiter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de arbiter zelf overgelaten. Wel wordt bepaald dat deze zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de arbiter zelf dienen geen mondelinge uiteenzettingen te worden gehouden.

Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de arbiter er zich toe verbinden zijn arbitrale uitspraak te vellen binnen de drie maanden. Tegen de arbitrale uitspraak staat geen beroep open.

B. OVERGANGSBEPALINGEN.

2. Inschrijving. - Op de 100 aandelen wordt als volgt ingeschreven :

1. Door de heer Peter Mylle, voornoemd, op 100 aandelen 100

2. Door de heer Jan Desmet, voornoemd, op 100 aandelen 100

Samen: tweehonderd aandelen 200

De tegenwaarde hiervan zij tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00), vertegenwoordigt geheel het kapitaal,

dat aldus geheel onderschreven is.

3. Afbetaling. - De intekenaars hebben elk aandeel volgestort, zodat de vennootschap heden beschikt over een bedrag van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00).

Deze som werd geplaatst op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING, met zetel te Kortrijk. Het attest van deze storting wordt aan de notaris ter bewaring overhandigd.

4. Vennootschapszetel. - De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Heuvelland, Kemmel, Vierstraat 41

5. Sluiting van het eerste boekjaar - De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op 31 december

2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

8. Niet-statutaire zaakvoerders. - Onmiddellijk beslissen de verschijners voor de duur van de vennootschap

als niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

De heer Peter Mylle

De heer Jan Desmet

Beiden voornoemd, welke verklaren te aanvaarden.

Hun opdracht zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"Getekend door notaris Bernard Boes, met standplaats te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte oprichting de dato

zevenentwintig september tweeduizend en elf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

C _ fz."'s;~ 's!z

02/07/2015
ÿþr

aWf F

tt ~~ h

e{

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t111111M11#11111111

Ondernemingsnr : 0839.746.519 Benaming

(voluit)

(verkort) :

PREFAMED

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vierstraat 41, 8956 Kemmel

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhogingen -- wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op twaalf juni tweeduizend vijftien;

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PREFAMED", met zetel te Kemmel, Vierstraat 41.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling leper, met ondernemingsnummer 0839.746.519, BTW plichtig met nummer 3E0839.746.519.

BLIJKT HET VOLGENDE:

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

I. De vergadering van vandaag volgende agenda heeft:

Agenda

1.Verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen omtrent de voorgenomen inbreng in natura, en verslag van de zaakvoerders overeenkomstig zelfde artikel.

2.Kapitaalverhoging met een bedrag van 856.000,00 euro om het kapitaal te brengen van 200.000,00 euro op 1.056.000,00 euro met creatie en uitgifte van 856 aandelen van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en welke in de winsten zullen delen vanaf heden.

De nieuwe aandelen zullen worden onderschreven en volstort in natura door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant voor een totaal bedrag van 2.500.000,00 euro waarvan 856.000,00 euro zal worden opgenomen in het kapitaal, en met creatie van een globale uitgiftepremie ten bedrage van 1.644.000,00 euro.

3. Tweede kapitaalverhoging ten bedrage van 1.644.000,00 euro door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zonder creatie van aandelen.

4. Aanpassing van artikel 5 der statuten.

Il. Dat de aandeelhouders vrijwillig in vergadering zijn bijeengekomen, voltallig aanwezig of

vertegenwoordigd zijn en de algeheelheid van het kapitaal vertegenwoordigd is, zodat de voorwaarden voorzien

door artikel 286 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

Ill. Dat de statuten geen beperking van stemrecht voorzien.

IV. Dat om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda, de drie vierden van de stemmen die aan

de stemming deelnemen, moeten bekomen voor wat de statutenwijzigingen betreft, en de gewone meerderheid

voor de overige besluiten.

V, De vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op het spaarwezen.

VI. De vennootschap geen converteerbare obligaties of warrants uitgegeven heeft;

VII. De vennootschap heeft geen commissaris aangesteld.

Dat huidige vergadering geldig is samengesteld en regelmatig kan beraadslagen over de punten op de

agenda.

Na goedkeuring van de voorafgaande uiteenzetting stelt de vergadering vast:

1. Dat aan ieder aandeelhouder een exemplaar van het verslag van de zaakvoerders werd overgemaakt,

opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot inbreng in

natura wordt toegelicht.

Dit verslag, gedagtekend op 22 mei 2015 werd aangekondigd op de agenda van de huidige algemene

vergadering.

N.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Dat aan iedere aandeelhouder een exemplaar werd overgemaakt van een verslag opgemaakt door de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer Piet Dujardin te Wevelgem, Kortrijkstraat 12 op 8 juni 2015, die over de inbreng in natura verslag uitgebracht heeft en waarvan het besluit letterlijk als volgt luidt:

"ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA PREFAMED door inbreng in natura van een deel van de vordering in lopende rekening eigendom van de BVBA PMC+ en een deel van de vordering in lopende rekening eigendom van de BVBA LEMAD ten opzichte van de BVBA PREFAMED, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2, De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de

waardebepalingen waartoe de methode van waardering leiden, ten minste overeen komen met het aantal en de fractiewaarde van de ais tegenprestatie verstrekte aandelen, te verhogen met een uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien evenwel een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 149.975,16 EUR) bij de BVBA PREFAMED aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 856 nieuw uit te geven

aandelen van de inbrenggenietende vennootschap met een fractiewaarde van 1.000,00 EUR per aandeel, te

verhogen met een globale uitgiftepremie van 1.644.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

Een exemplaar van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en van het verslag van de zaakvoerders,

worden op het bureau neergelegd.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering ais juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig

werd samengesteld en dat ze bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen van de agenda motiveren.

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

Eerste Besluit.

De aangekondigde verslagen, waarvan elkeen erkent vooraf kennis te hebben gekregen, worden op het

bureau neergelegd.

Tweede Besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals opgenomen in punt 2 van de

agenda.

En terstond hebben de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PMC+", en de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lemad", bij monde van hun vertegenwoordiger, verklaard op de

hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en de kapitaalverhoging te

onderschrijven voor het geheel, hetzij 856.000,00 euro en de inbreng onmiddellijk te volstorten door inbreng van

een schuldvordering in rekening-courant als volgt:

Inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PMC+":

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PMC+", tekent in op de kapitaalverhoging voor

een bedrag van 428.000,00 euro, en bevestigt de inbreng onmiddellijk te volstorten door inbreng van een

schuldvordering in rekening courant voor een totaal bedrag van 1.250.000,00 euro.

Als vergoeding voor deze inbreng worden haar 428 nieuwe aandelen toegekend, tevens wordt een globale

uitgiftepremie gecreëerd ten bedrage van 822.000,00 euro.

Inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEMAD":

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEMAD", tekent in op de kapitaalverhoging voor

een bedrag van 428.000,00 euro, en bevestigt de inbreng onmiddellijk te volstorten door inbreng van een

schuldvordering in rekening courant voor een totaal bedrag van 1.250.000,00 euro.

Ais vergoeding voor deze inbreng worden er haar 428 nieuwe aandelen toegekend.

Tevens wordt een globale uitgiftepremie gecreëerd ten bedrage van 822.000,00 euro.

Derhalve bedraagt de totale waarde van de inbreng 2.500.000,00 euro, waarvan in totaal 856.000,00 euro

wordt opgenomen in het kapitaal, naast de creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van 1.644.000,00 euro.

De vergadering besluit dat de uitgiftepremie zal geboekt worden op een onbeschikbare reserverekening,

waarover alleen kan beschikt worden onder dezelfde voorwaarden ais over het kapitaal.

Voorwaarden van inbreng:

De lasten en baten met betrekking tot de inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf heden.

Derde Besluit

" Voor-

ýÿ r behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen, door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, en zonder creatie van nieuwe aandelen, zoals opgenomen onder punt 3 van de agenda.

Vierde Besluit

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op 2.700.000,00 euro vertegenwoordigd door 2.700 aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 200.000,00 euro vertegenwoordigd door 200 aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De algemene vergadering van 12 juni 2015 verhoogde het kapitaal met 856.000,00 euro om het te brengen van 200.000,00 euro op 1.056.000,00 euro door inbreng in natura en met creatie van 856 nieuwe aandelen en een uitgiftepremie ten belope van 1.644.000,00 euro.

Diezelfde algemene vergadering verhoogde het kapitaal een tweede keer met 1.644.000,00 euro door incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal, zodat het kapitaal gebracht werd van 1.056.000,00 euro op 2.700.000,00 euro

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap."

De vergadering stelt vast dat alle voorgaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen. VOLMACHT.

Met het oog op de bewerkingen in het ondernemingsloket, verklaren de verschijners volmacht met mogelijkheid tot substitutie te geven aan "Decupere & Partners" te leper, Ter Waarde 68,















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2015 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Meester Bernard Boes, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

kapitaalverhogingen  wijziging

statuten de dato twaalf juni

tweeduizend vijftien;

- gecoördineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 13.06.2016 16176-0084-031

Coordonnées
PREFAMED

Adresse
VIERSTRAAT 41 8956 KEMMEL

Code postal : 8956
Localité : Kemmel
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande