PREFAXIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PREFAXIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 811.781.815

Publication

11/06/2014
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KASTEELSTRAAT 9, 8980 ZONNEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS! GEDELEGEERD BESTUURDER! VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR! MACHTEN

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 27 juni 2014, gehouden op de zetel van de vennootschap:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

Q'MARC GOEMAERE PROFESSIONAL BVBA, (BTW BE-0898,732.615 I RPR Gent, afdeling leper) met zetel te Kasteelstraat 9, 8980 Zonnebeke, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Goemaere, Geluwesesteenweg 150, 8940 Wervik

Ode heer Marc Goemaere, Geluwesesteenweg 150, 8940 Wervik

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 27 juni 2014, gehouden op de zetel van de vennootschap:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

['MARC GOEMAERE PROFESSIONAL BVBA, Kasteelstraat 9, 8980 Zonnebeke, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Goemaere, Geluwesesteenweg 150, 8940 Wervik, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag,

De gedelegeerd bestuurder,

MARC GOEMAERE PROFESSIONAL BVBA,

vertegenwoordigd door

de heer Marc Goemaere

vaste vertegenwoordiger/zaakvoerder

Op de laatste ibiz, van Luik B vermmelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd tje rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I1IIiI1I1II1IIII!i1II1JIIJIIII1IIIiIiijIjjiijiij

30 ME! 2011f

rifffie

Ondememingsnr : 0811.781.815 Benaming

(voluit) : PREFAXIS (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0503-025
16/10/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

I1I I1 II I II II III I III

*12170714*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0811.781.815 Benaming

(voluit) : PREFAXIS (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8980 Zonnebeke(Geluveld), Kasteelstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart VANDERCRUYSSE te Wervik op 20 september 2012, geregistreerd drie bladen geen verzending te leper  Kantoor Poperinge op 26 september 2012, boek; 448 blad 25 vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend De E.A. Inspecteur a.i. Dekyvere, dat de; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van voormelde vennootschap, met eenparigheid, van stemmen, volgende besluiten genomen heeft:

Eerste besluit:

De vergadering besluit dat het boekjaar vaartaan zal beginnen op één januari om te eindigen op eenendertig december van elk jaar.

Als gevolg hiervan zal artikel drieëntwintig van de statuten voortaan als volgt luiden:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar aangevangen op één oktober: tweeduizend en elf te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Tweede besluit:

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Als gevolg hiervan zal de eerste paragraaf van artikel achttien van de statuten voortaan als volgt luiden:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag; van de maand juni om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden."

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de laatste: vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en dertien.

Derde besluit:

De vergadering besluit om de paragraaf inzake het vraagrecht omschreven in artikel tweeëntwintig van de" statuten betreffende verloop van de algemene vergadering, als volgt aan te passen:

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van: gegevens of feiten niet van dienaard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen wonen de algemene vergadering bij wanneer deze te beraadslagen heeft op grond van een verslag door hen opgemaakt. ln dat geval geven zij antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk, worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van: de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

, De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering,

ontvangen."

Vierde besluit:

De vergadering besluit om artikel vijfentwintig van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening van de, vennootschap te herformuleren als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"onverminderd demógel jkheid tot ontbindingen ïiereffening in één akte zoals hierna bepaald,-geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van , stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mes naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2°er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3°alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

Vijfde besluit:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur van de vennootschap tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

De hier aanwezige/geldig vertegenwoordigdi bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, Presi-dent Kennedypark 8a:

- mevrouw Linda Martens en

- mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Bart Vandercruysse

Tegelijk hierbij neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 08.03.2012, NGL 22.03.2012 12067-0489-020
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 29.03.2011 11073-0047-020
31/08/2015
ÿþVoor behouc

aan hi

Belgis Staatst:

Mod Word 11,1

? i i . x In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0811.781.815

Benaming

(voluit) : PREFAXIS

(verkort)

1111111#!11,1111J11111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KASTEELSTRAAT 9 - 8980 GELDVELD

(volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDER GEVOLMACHTIGDE

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 5 mei 2015:

Overeenkomstig artikel 15 van de statuten van de vennootschap beslist de raad van bestuur om met ingang van heden, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE CARNIN CONSULTING", met zetel te 8840 Staden, De Carninstraat 41, RPR Gent (afdeling leper) en met BTW-nummer BE 0473.788.481, aan te stellen als bijzonder gemachtigde met volgende bevoegdheden:

-De ondertekening, in naam en voor rekening van de vennootschap, van bestellingen, prijsoffertes en overeenkomsten met leveranciers en klanten, voor zover zij een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) niet te boven gaan en dit per bestelling, offerte of overeenkomst, waarbij deelverrichtingen voor eenzelfde handeling samengeteld worden. Voor verrichtingen die voormeld bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) te boven gaan is de handtekening van de gedelegeerd bestuurder vereist.

-De ondertekening, in naam en voor rekening van de vennootschap, van huurcontracten voor kantoorbenodigdheden en roerende goederen die nodig zijn voor het uitoefenen van de bedrijvigheid van de vennootschap met een maximumlooptijd van één jaar alsook het stellen van financiële waarborgen in dit kader voor zover deze waarborgen een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) niet te boven gaan. Boven voormeld bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) is de handtekening van de gedelegeerd bestuurder vereist.

-De ondertekening, in naam en voor rekening van de vennootschap, van alle documenten met en correspondentie ten overstaan van openbare en private besturen inzake de uitvoering van openbare en private werken, voor zover zij een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) niet te boven gaan. Boven voormeld bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) is de handtekening van de gedelegeerd bestuurder vereist.

-De vertegenwoordiging van de vennootschap bij nationale en lokale overheden (met uitzondering van fiscale autoriteiten), alsook bij de diensten van douane en politie, en dit voor wat betreft dagdagelijkse handelingen.

De voormelde BVBA DE CARNIN CONSULTING, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dominique ZYDE, wonende te 8840 Staden, De Carninstraat 41, verklaart het mandaat als bijzondere gevolmachtigde te aanvaarden en bevestigt uitdrukkelijk voormelde bevoegdheidsbeperkingen te zullen respecteren in de uitoefening van zijn mandaat.

Bij de uitvoering van de hem toegekende bevoegdheden zal de bijzonder gevolmachtigde optreden onder de titel "CEO".

Voor de gedelegeerd bestuurder

Marc Goemaere Professional BVBA

Marc Goemaere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PREFAXIS

Adresse
KASTEELSTRAAT 9 8980 GELUVELD

Code postal : 8980
Localité : Geluveld
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande