PRIELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.162.186

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 17.12.2013 13685-0202-012
11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 10.12.2012 12660-0123-013
30/05/2012
ÿþ mod 11.1

M~s = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

l\!EER ~cLEL=a i

16. L5, ri?

f i1.':11l1d ~tt~i#1e Tif~i~liltL LL

11111

*iao9eas1

t-

Va beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0457.162.186

Benaming (voluit) : Priels

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ommegangstraat 25

8540 DEERLIJK-SINT LODEWIJK

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERLIES VAN MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - KAPITAALVERHOGING IN NATURA - AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeven mei tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Priels", waarvan de zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk-Sint Lodewijk, Ommegangstraat 25,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kennisname van het feit dat ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap gedaald Is tot beneden het wettelijk minimumkapitaal.

2° Verhoging van het kapitaal met vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR), om het te brengen op drieënnegentig duizend zeshonderd euro (93.600,00 EUR) door de uitgifte van drieduizend (3.024) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de onderschrijving.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de echtgenoten Priels - Van Eeckhout, van een gedeelte van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die laatstgenoemde heeft ten laste van de vennootschap "Priels" en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de echtgenoten Priels - Van Eeckhout, de 3.024 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend..

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 3 mei 2012 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN LOUTER - SAEYS & C°", te Aalst, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt

"VIH. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA PRIELS bestaat uit een gedeelte van de achtergestelde lening van de huwgemeenschap PRIELS-VAN EECKHOUT ten belope van ¬ 75.000, 00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat :

I De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" 2 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid

. en duidelijkheid;

3 De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

" bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de ' tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.024 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA PRIELS, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van e 75.000 en toegekend aan de huwgemeenschap PRIELS - VAN EECKHOUT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aeist

Op 3 mei 2092.

(volgt de handtekening)

BURG. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg, BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse : zaakvoerder"

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten, zoals zal blijken uit de nieuw aangenomen tekst van

statuten.

4' Aanneming van een nieuwe tekst van statuten teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met

de laatste wetswijzigingen op het vlak van de handelsvennootschappen.

Een uittreksel van de nieuwe tekst luidt als volgt

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "Priels

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8540 Deerlijk-Sint Lodewijk, Ommegangstraat 25.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

- vervaardigen, aan- en verkopen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van meubilair, bedden en kleinmeubelen in allerhande materialen, netwerk en houtwaren.

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van meubileringsstoffen, huishoud- en tafellinnen, tapijten, behangpapier verven, gordijnen en vloerbedekking,

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van sierkeramiek, sierglaswerk, kristal, verlichting- en decoratieartikelen, aardewerk, sierijzerwerk, porselein, schilderijen en gravuren.

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van speelgoedartikelen, spellen, sport- en hobbyartikelen.

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van matrassen, bedden, lattenbodems en alles wat ermee verband houdt met het inrichten en stofferen van slaapkamers;

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle soorten bloemen en sierplanten.

- het stofferen, restaureren en herstellen van meubilair; bedden en kleinmeubelen in allerhande materialen,

netwerk en houtwaren, aan- en verkopen, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van restanten van overstocks,

falingen, brand en/of stopzettingen.

- het vervaardigen van allerhande maatkasten, tuin- en terrasmeubilair.

- optreden als coordinator bij interieur- en exterieurinrichtingen wat impliceert : bestuderen van dossiers en plans, opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, de werfplanning opzetten, de volledige coordinatie van de werken, de voorlopige en definitieve oplevering van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houd.

- alle aannemingen in het vervaardigen, de plaatsing en de herstelling van parketvloeren, de fabricage van parketvloeren en de handel in parketvloeren en parketpanelen.

aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatie en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en pakhuizen.

- het kopen en verkopen van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde van alle aard; de . bemiddeling bij dergelijke operaties, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verrichten van aile studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden, en het verlenen van alle adviezen in verband met deze activiteiten, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, het beheren van aile onroerende goederen.

- het verwerven en beheren van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, ongeacht welk doel en activiteit deze rechtspersonen of vennootschappen mochten hebben.

- het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en bijstand bij het . beheer, bestuur; en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder; zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder; directeur, manager en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

- de financiering van vennootschappen waarin zij participaties heeft.

- de vennootschap mag eveneens persoonlijke op zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking, fusie, of om het even welke andere wijze, deelnemen aan alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar doel te bevorderen.

- de vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënnegentig duizend zeshonderd (93.600, 00 EUR) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd vierenzeventig (3.774) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizend zevenhonderd vierenzeventigste (1/3.774ste) van het " kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand december om achttien (18) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de ' digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

a" w d r t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







dijlagen billet Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,c

A

I.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetaij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst der statuten).

Pit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij liëtBelgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 16.12.2011 11639-0292-016
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 15.02.2011 11035-0215-016
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 21.01.2010 10019-0196-017
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 16.12.2008 08854-0038-014
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 17.12.2007 07833-0395-014
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 27.12.2006 06933-0500-013
21/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 19.12.2005 05902-1085-013
15/04/2005 : KO137480
01/10/2004 : KO137480
03/10/2003 : KO137480
06/01/2003 : KO137480

Coordonnées
PRIELS

Adresse
OMMEGANGSTRAAT 25 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande