PRO MACKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRO MACKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.609.766

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 18.07.2014 14313-0301-012
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 30.08.2011 11460-0233-009
20/05/2011
ÿþrtwd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0878.609.766 Benaming : VANMEIR

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter Verhaeghestraat 13

8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : naamswijziging - precisering van de ligging van de zetel - wijziging doel - vaststelling van de herwerkte tekst van de statuten - bevestiging mandaat zaakvoerder - benoeming zaakvoerder-opvolger

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tiechem de Ten Bercihe te Oostende op 5 mei 2011, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANMEIR", met zetel te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 13 :

1) " beslist heeft de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van "VANMEIR" in Pro Mackx", met ingang van heden.

" beslist heeft de ligging van de zetel te preciseren, met name Dokter Verhaeghestraat 13 bus 2.

2) " kennis heeft genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de vennootschap de dato 10 april 2011, opgesteld in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, waarin de zaakvoerder zijn voorstel tot wijziging van het doel waarvan sprake hierna onder punt 2 b) van deze agenda omstandig verantwoordt. Aan het verslag van de zaakvoerder is een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap gehecht die afgesloten werd op 28 februari 2011.

" beslist heeft het doel van de vennootschap te wijzigen.

3) beslist heeft de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuw Wetboek van vennootschappen, ingevoerd bij de wet van 7 mei 1999, zoals gewijzigd bij de wet van 23 januari 2001, de wet van 2 augustus 2002, de wet van 2 juni 2006.

4) beslist heeft de herwerkte statuten vast te stellen, met behoud van de kenmerken van de vennootschap,

onder meer rekening houdend met de hiervoor genomen besluiten en met het nieuw Wetboek van

vennootschappen, waarvan volgend uittreksel:

Rechtsvorm en benaming:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "Pro Mackx".

Zetel:

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 13 bus 2.

Doel:

De vennootschap heeft lot doel de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging

van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en alle dienstverlening in dit verband,

zowel voor eigen rekening, voor rekening en in naam van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap zal eveneens als doel hebben, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in

deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels: en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) De organisatie van de boekhoudingsdiensten en van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

bel IIJIII~II~IN1~WW~W~~III~I

'11076516*

i\teaergctegd ter grt$fe ven es

rechtbank van Brugg-o

op 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mpd 2.1

e) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, het opzetten, leiden en controleren van een verkoopsorganisatie, en in het algemeen alles doen met het oog op een doelmatig management.

f) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. ln de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende ' waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

h) Het onderzoeken, vervaardigingen en ontwikkelen van prototypes, producten, uitvindingen en know-how die nuttig zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige activiteiten van de onderneming.

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merknamen, en alle aanverwante immateriële duurzame activa.

j) Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van i onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks niet dit doel in', verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in alle ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde) vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten delen, in welke vorm dan ook, overdragen of inbrengen.

In het algemeen gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Duur:

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden op 27 december 2005, en dit voor een onbeperkte duur.

Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de heift van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die ' belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

" van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

' De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de'

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of

door onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen, voor een door hen bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan

bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

De jaarvergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het

bedrag van de eventuele bezoldiging.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Alle akten, met inbegrip van de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking "

verleent, alsmede de volmachten met betrekking tot deze akten, worden geldig ondertekend door één

zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit van de "

algemene vergadering.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarveraaderina:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni, om vijftien uur.

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2,1

Indien deze dag een wettelijke feestdag of een rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvôlgende ,, werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde

" dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) opgeroepen.

De oproepingen geschieden per aangetekend schrijven, gericht tenminste vijftien dagen voor de vergadering tot de vennoten en de zaakvoerder(s), alsook desgevallend tot de commissaris, de houders van : certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van " deze statuten, dan zullen de zaakvoerder(s), samen met het rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking warden gesteld.

Iedere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze laatste zelf vennoot is.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze laatste de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig artikel 22 van onderhavige statuten in een register vermeld.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of huidige statuten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijke besluitvorming:

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan alle vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatst kapitaal

" bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Ontbinding:

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de

vereffening door vereffenaars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering en bevestigd door de

bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig de

bepalingen van de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur

aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Voor-t;ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

5) " heeft bevestigd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden het mandaat van de huidige enige niet-statutaire zaakvoerder, met name de Heer BRACKX Jan Roger Diane, rijksregister nummer 66.01.24-185.03, wonende te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 13 bus 2.

" heeft benoemd, bij toepassing van artikel 10 van de statuten, voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden tot niet-statutaire zaakvoerder-opvolger Mevrouw PROVO Kim Sofie Dirk, rijksregister nummer 82.05.09126.03, wonende te 8400 Oostende, Dokter Verhaeghestraat 13 bus 2. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

6) verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de genomen beslissingen en de coördinatie van de statuten.

De vergadering stelt bovendien tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPTAFISC" , met zetel te 9840 De Pinte, Florastraat 35, die voor de uitvoering van dit mandaat vertegenwoordigd zal zijn door de Heer CLAES Dirk, accountant, of door een persoon door haar daartoe gemachtigd.

Teneinde aile formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te . vervullen bij het rechtspersonen register en/of de Kruispuntbank van ondernemingen.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen afleggen, indeplaatstellen en, in het algemeen, al het nodige doen.

Voor-

b»eudep

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd voor registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : 1) expeditie van de akte dd. 5 mei 2011; 2) verslag van de zaakvoerder dd. 10 april 2011 inzake de doelwijziging met staat van actief en passief dd. 28 februari 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2011
ÿþ Mmz.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lun c



GRIFFIE RFCj-r3ANl<. VAN KOnr7P ^ o- " ;-'71.

3 1 03. 2011

~

DFNDE"Pe.3h1i?L

Voor" -behoude aan het Belgiscl Staatsbh







*iiosassa"





Ondernemingsnr : 0878.609.766

Benaming

(voluit) : VANMEIR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Laurierstraat 14, 9280 Lebbeke

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel.

Op datum van 29 maart 2011 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden waarbij het ontslag aanvaard werd van Vermeir Ann, wonende te Potaardestraat 74, 9280 Lebbeke, als niet-statutaire zaakvoerder. Haar ontslag gaat in vanaf 29 maart 2011 en zij krijgt tevens ontlasting voor het door haar uitgeoefende mandaat. De heer Jan Brackx, wonende te Dokter Verhaeghestraat 13 bus 2, 8400 Oostende, wordt met ingang van 29 maart 2011 als zaakvoerder benoemd. Overeenkomstig artikel 2 van de statuten beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel vanaf 29 maart 2011 te verplaatsen van de Laurierstraat 14, 9280 Lebbeke, naar de Dokter Verhaegestraat 13, 8400 Oostende.

BRACKX Jan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 31.08.2010 10481-0126-010
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 25.08.2009 09613-0095-010
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 25.08.2008 08597-0021-014
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.07.2007, NGL 07.02.2008 08038-0223-016
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 28.08.2015 15488-0057-011
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0233-012

Coordonnées
PRO MACKX

Adresse
DOKTER VERHAEGESTRAAT 13, BUS 2 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande