PROBEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROBEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.844.255

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 26.03.2014 14076-0122-010
23/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+iaosasae*

NEERGE.EGD ter GF2líTIC dei RECHTBANKVAN KOOPHANDEL TE

t~ (~lgeugge)

Op:ti Z

Griffie

Ondernemingsar : 0 8 5 5 4425 5

Benaming

(voluit) : PROBEST

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp (Hertsberge), Kasteeldreef 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare op 7 mei 2012, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden, dat er een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door

1. De heer TAVEIRNE Jozef Valeer Gilberte, geboren te Brugge op 30 maart 1955, rijksregisternummer 55.03.30-335.38, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, identi-teitskaartnummer 590-6106340-22, echtgenoot van mevrouw FRANSEN Lucia Maria Leona, geboren te Gent op 12 juni 1956, wonende te 8020, Oostkamp (Hertsberge), Kasteeldreef 45.

Gehuwd onder beheer van het wettelijk stelsel volgens huwelijkscontract verleden voor notaris Francis Willems te Brugge op 18 maart 2009, stelsel naar verklaring ongewijzigd tot op heden.

2. De Naamloze Vennootschap `URBINVEST', met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Avenue Emile Bockstael 160, ondememingsnummer RPR Brussel  0480.043,201

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Danielle Duhen te Sint-Agatha-Berchem op 11 april 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 25 april daarna onder nummer 03047955.

Waarvan de statuten diverse maten gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door geassocieerd notaris Bertrand Nerinckx op 23 december 2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 14 januari 2009 onder nummer 09007659.

3. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOITE 71" met maatschappelijke zetel te 1200' Brussel (Sint-Lamberts-Woluwe), Avenue du Castel 21, ondernemingsnummer RPR Brussel  0860.992.388. Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Olivier Timmermans te Sint-Agatha-Berchem op 2 oktober 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 24 oktober daarna onder nummer 03111233, Waarvan de statuten gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door geassocieerd notaris Bertrand Nerinckx op 25 februari 2009, bekendgemaakt in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad op 11 maart daarna onder nummer 09036009.

* De vennootschap draagt de naam "PROBEST".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

* De zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Kasteeldreef 45.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor, zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke', taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het, bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking: in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

* De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, heizij als tussenpersoon, alle hierna vermelde activiteiten uit te voeren. Deze activiteiten kunnen uitgevoerd worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld, en betreffen ondermeer :

1. De aankoop en verkoop van onroerende goederen, het verwerven van zakelijke rechten op onroerende goederen, het oprichten en laten oprichten van gebouwen, het verhuren en onderhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen.

2. Het beheer van patrimonia, omvattende onroerende en roerende waarden.

3.De aankoop van onroerende goederen met het oog op de restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten of laten oprichten van gebouwen met het oog op de verkoop.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

,t 4. De bemiddeling bij de verkoop van onroerende goederen in eigen naam of voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge 5. Het uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van waarborg ten behoeven van derden.

6. De vennootschap mag aldus, en zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alle

onroerende goederen , gebouwen en gronden aankopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, toezicht uitoefenen, aile onroerende goederen opmeten, afpalen en schatten, alle studies, ontwerpen en plannen opvatten, maken en uitwerken, optreden als verhurings- of verkoopsagent, optreden als promotor, meester van het werk voor alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken, bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken, aile aannemingen van werken, zo private als openbare, aanvaarden en uitvoeren.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakeIijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zij de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van de ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze

belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van

bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden, tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende

goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Al het voorgaande in zoverre toegelaten door de wet of voor zover de vennootschap hiervoor aan de

wettelijke vereisten voldoet.

* De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. * Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/1002te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1) De heer Jozef TAVEIRNE, schrijft in op vijftig (50) aandelen, docr storting van een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (9.275,00 EUR);

2) De Naamloze Vennootschap URBINVEST, schrijft in op drieëndertig (33)aandelen, door storting van een bedrag van zesduizend honderd éénentwintig euro vijftig cent (6.121,50 EUR).

3) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOITE 71, schrijft in op zeventien (17) aandelen,

door storting van een bedrag van drieduizend honderd drieënvijftig euro vijftig cent (3,153,50 EUR),

Alle aandelen zijn aldus volledig volstort.

Als vergoeding voor de inbreng, worden de honderd (100) aandelen, volstort zoals voormeld, toegekend als

volgt:

1) aan de heer Jozef TAVEIRNE: vijftig (60) aandelen;

2) aan de Naamloze Vennootschap URBINVEST: drieëndertig (33) aandelen;

3) aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOITE 71: zeventien (17) aandelen;

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Jozef TAVEIRNE, voornoemd wordt aangesteld ais niet-statutaire zaakvoerder van de venootschap Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

f~

Interne b-stuursbevoe.dheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe verteq_enwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

* De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om negentien uur (19h).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van maart 2014,

* Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 1 januari 2012.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonen-register, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de B.V. ow B.V.B.A Aneca Accountancy Fiscaal & Juridisch Ad-vies, met kantoor te 9880 Aalter, Sint-Gerolflaan 7-0A, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis, van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PROBEST

Adresse
KASTEELDREEF 45 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande