PRODEMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRODEMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.449.842

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0417-013
01/10/2014
ÿþna neerlegging ter gri

; !Md Word 11.1

11111M11110111111

the var de alité.

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

18 SEP 2014

Gent Afdeling Brugge

Dedffitier

[i1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondememingsnr ; 0832.449.842

Benaming

(voluit) : PRODENIAR

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Sprietstraat 41 8850 Ardooie

(volledig adres)

Onderwerp akte: wijziging boekjaar en datum jaarvergadering - statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op zestien september tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSEUER, te Meutebeke houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aanspra-ikeleheid "PRODEMAR", waarvan de zetel gevestigd is te 8850 Ardooie, Sprietstraat nr 41; ondernemingsnr 0832.449.842 RPR Brugge; B.T.W. nr BE0832.449.842; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vergadering beslist dat het boekjaar der vennoot-'schap, thans beginnend op één oktober van ieder jaar en eindigend op dertig september van ieder volgend jaar, voortaan zal beginnen op één juli van elk jaar om te eindigen op dertig juni van het volgende jaar; en bijgevolg de tekst van de eerste zin van artikel 24 der statuten te vervangen door:

"Het boekjaar der vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar."

2/ De vergadering beslist bijgevolg ook de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering), thans bepaald op elke derde vrijdag van de maand maart om achttien uur, te wijzigen in: de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur, en de tekst van de eerste zin van artikel 19 der statuten te vervangen door: "Er zal een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) worden gehouden op elke tweede vrijdag' van de maand december om achttien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het. bericht van bijeenroeping vermeld."

3/ De vergadering beslist bijgevolg, bij wijze van overgangsbepalingen, dat het lopend boekjaar, dat aanving op één oktober laatst, zal eindigen op dertig juni tweeduizend en vijftien, en dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal plaatsvinden de tweede vrijdag van december tweeduizend en vijftien, om achttien uur.

4/ De vergadering beslist artikel 27 der statuten aan te passen aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door de tekst ervan te vervangen door;

"Ingeval van ontbinding zal een algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding bepalen; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen van de zaakvoerder. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025' en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende, categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld, verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen : in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot ver-plicht kan wordbn storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van de door het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden."

5/ De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOOR ONTLEDEND UlTMEKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0586-015
17/01/2012
ÿþ4

MW PDF 11.1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Il MONITEUR BELGE

Dlfît ~Tlorv

Vooi behoui

aan h Belgis Staatst

111111111111111111

*12014606*







09 -0i- .2012

E:EwCi3S{:H ETAA!',S,sLAo SESI UUr?

ERGELEGD ter GRIFFIE der ANK VAN KOOPHANDEL T'

B UGGE (Afdeling Brugge;

28 DEC. 2R1f

Griffie 0"romer.

O

Ondernemingsnr : 0832.449.842

Benaming (voluit): PRODEMAR

(verkort):

Rechtsvorm :Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sprietstraat 41 8850 Ardooie

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : wijziging boekjaar en datum gewone algemene vergadering -,

statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op vijftien december tweeduizend en elf door, Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene' vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aanspra-'' kelijkheid "PRODEMAR", waarvan de zetel gevestigd is te 8850 Ardooie, Sprietstraat nr 41; ondernemingsnr 0832.449.842 RPR Brugge; B.T.W. nr BE832.449.842; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vergadering beslist dat het boekjaar der vennootschap, thans, beginnend op één januari van ieder jaar en eindigend op éénendertig december van ieder jaar, voortaan zal beginnen op één oktober van elk jaar om te eindigen op dertig september van het volgende jaar; en bijgevolg de tekst van de eerste zin van artikel 24 der statuten te vervangen door:

"Het boekjaar der vennootschap begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van ieder volgend jaar. "

2/ De vergadering beslist bijgevolg ook de datum van de gewone algemene vergadering (jaarvergadering), thans bepaald op elke derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, te wijzigen in: de derde vrijdag van de maand, maart om achttien uur, en de tekst van de eerste zin van artikel 19 der statuten te vervangen door: "Er zal een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) worden gehouden op elke derde vrijdag van de maand maart om achttien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld."

3/ De vergadering beslist bijgevolg, bij wijze van overgangsbepalingen, dat het lopend boekjaar, dat aanving op één januari laatst, zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf, en dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal plaatsvinden de derde vrijdag van maart tweeduizend en dertien, om achttien uur.

4/ De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en. de gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11300093*

Neergelegd

04-01-2011



Griffie

0832449842

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8850 Ardooie, Sprietstraat 41

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op drie januari tweeduizend en elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ Heer De Meyer, Guy Rafaël, rijksregister nr 71.05.03-441.25, identiteitskaart nr 590-9040212-32, geboren te Gent op drie mei negentienhonderd éénenzeventig, wettelijk gescheiden, wonend te 8850 Ardooie, Sprietstraat nr 41; EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEEFT OPGERICHT.

2/ Naam: "PRODEMAR".

3/ Zetel: 8850 Ardooie, Sprietstraat 41.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

Het kweken, telen en bewaren van groenten, bloemen, planten, akker- en voedergewassen.

De aan- en verkoop van al deze producten en aanverwante artikelen in het groot en in het klein, de in- en uitvoer ervan, en dit alles in de ruimst mogelijke zin genomen.

In het algemeen gesteld het uitbaten van een volwaardig land- en tuinbouwbedrijf.

Het verpakken, inpakken, bewerken en behandelen van voormelde land- en tuinbouwproducten, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan ook participeren in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, hypotheken toestaan, en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderdéénennegentig, of uit de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : PRODEMAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, of andere werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen; dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze wetten of bepalingen voldoet. De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel der vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE15 7310 1533 1530 bij KBC BANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zevenentwintig december laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die tevens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun mandaat. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor een onbeperkte duur, die aanvaardt: Heer De Meyer, Guy voornoemd; zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel der vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

8/ Er zal een gewone algemene vergadering (ook jaarvergadering genoemd) worden gehouden op elke derde vrijdag van de maand juni om achttien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2012.

9/ Het boekjaar der vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Eerste boekjaar: vanaf 3 januari 2011 tot en met 31 december 2011.

10/ Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhouding door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot verplicht kan worden storting te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT. Heer De Meyer, Guy, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Mevrouw Leman, Maria te 8210 Zedelgem, Pierlapont 35, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar

keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 26.01.2016 16027-0520-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 09.12.2016, NGL 30.01.2017 17032-0009-009

Coordonnées
PRODEMAR

Adresse
SPRIETSTRAAT 41 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande