PROSUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROSUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.934.786

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 24.06.2013 13209-0153-009
05/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305217*

Neergelegd

01-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : PROSUM

0838934786

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 146 bus 21

Onderwerp akte: Oprichting

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op één

september tweeduizend en elf.

blijkt dat

1/ De Heer STRUBBE Mike, rijksregisternummer 73.02.14-109.48, geboren te Brugge op

14 februari 1973, wonende te 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 146 bus 21.

2/ Mevrouw OOSTERLYNCK Katia Ann Camilla, rijksregisternummer

70.02.13-040.84, geboren te Izegem op 13 februari 1970, wonende te 8300 Knokke-Heist,

Dorpsstraat 146 bus 21.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:  PROSUM 

ZETEL: 8300 Knokke-Heist, Dorpsstraat 146 bus 21

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

De comparant verklaart en erkent:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizendzeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) volledig geplaatst is, het is verdeeld in honderdzesentachtig(186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde

2. Dat het gestort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) waarbij op

ieder van de aandelen ten minste één/vijfde gestort is.

De honderdzesentachtig aandelen werden als volgt onderschreven:

Door STRUBBE Mike voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van

achttienduizendvijfhonderd (18.500,00 ¬ )waarvoor hem honderdvijfentachtig 185 aandelen

worden toegekend. Op de 185 aandelen werd er slechts zesduizend honderd zesenzestig

komma zesenzestig euro (¬ 6.166,66) gestort.

Door OOSTERLYNCK Katia voornoemd, voor inbreng in contanten tot beloop van honderd

euro (100,00 ¬ )waarvoor haar honderdvijfentachtig 1 aandeel wordt toegekend.

Op dit 1 aandeel werde r slechts drieëndertig komma vierendertig euro (¬ 33,34) gestort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening

op naam van de vennootschap in oprichting bij ING zoals blijkt uit het bewijs van deponering,

afgegeven door voornoemde instelling en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

DOEL:

De verkoop en ondersteuning van producten, diensten en projecten ter integratie van internet in kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Deze producten en diensten omvatten: studie, advies, heroriëntatie, hardware en software, implementatie en organisatie. De vennootschap streeft ernaar deze klanten te helpen om resultaten te halen uit hun investeringen in het internet, zowel ter verbetering van de verkoop, verhoging van de efficiëntie van toeleveringen, intensifiëring van marketing campagnes, het verbeteren van de communicatie met klanten, prospecten en investeerders, als het verbeteren van de interne organisatie.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: Het waarnemen van mandaten van bestuurders en vereffenaars. Het verstrekken van waarborgen voor eigen leningen en leningen van derden. Fotografie. Organiseren van evenementen in de ruimste zin. De vennootschap heeft eveneens tot doel:

Business Solutions met onder andere automatisering, programmeren op maat, databases, toepassingen van windows, netwerk en hardware oplossingen, kantoor automatisering, online toepassingen, e-commerce, raadgeving en onderricht, web-hosting, draadloze toepassingen

Creative Solutions met onder andere fotografie, flash, multimedia, digitale business-kaartjes, CD en DVD authoring, zakenvoorstellingen, ontwerp, onderhoud en aanpassing van websites, driedimensionale ontwerpen, modellen en animatie, audio- en video-produkties, huisstyling, virtuele realiteit, scanning, groot formaat en poster afdrukken, displays en packaging, reclame en publiciteitscampagnes.

Patrimoniumvennootschap. Holdingsvennootschap. Managementvenootschap. Diverse consulting.

De vennootschap mag alle materiaal, machines, uitrusting of vervoermiddelen aanwerven en in huur geven en het gebruik of de aanwerving ervan door derden vergemakkelijken onder welke vorm ook.

Meer bepaald mag de vennootschap, bij middel van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen, deelnemen aan alle verenigingen en fusies; haar aandelen- en participatieportefeuille voor eigen rekening beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, dokumentatie, financiële of andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze waarden verwezenlijken of vereffenen bij middel van overdracht, verkoop, of op een andere wijze.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel als voorbeeld.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. ONTBINDING:

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, bij meerderheid van twee derden van de stemmen. Is op dat gebied niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder als vereffenaar beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan echter steeds te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

BESTUUR:

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaak-voerder(s) onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor PROSUM, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van juni in 2013

2. Benoeming van zaakvoerders-vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

De Heer Mike STRUBBE die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Mevrouw Katia OOSTERLYNCK die hier aanwezig is en haar mandaat aanvaardt.

Haar ambts is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien de BVBA PROSUM wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een

andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door zelfde persoon

worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen

de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de

vennootschap in oprichting sedert 1 juni 2011.

5. Volmacht:

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde de Heer MARTENS Stephan te Knokke-Heist, Meerlaan 129, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

De comparant bevestigt tenslotte dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

De comparanten verklaren dat de notaris hen heeft ingelicht over de draagwijdte van artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat, omtrent de mogelijkheid om bij tegenstrijdige belangen of een onevenwicht beding een raadsman van hun keuze aan te wijzen.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van

koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0075-009

Coordonnées
PROSUM

Adresse
DORPSSTRAAT 146, BUS 21 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande