PROVOOST FREDERIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROVOOST FREDERIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.718.330

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 08.07.2013 13285-0152-014
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 19.06.2012 12186-0597-014
26/08/2011
ÿþOndernemingsnr : 0826.718.330

Benaming Provoost Frederic

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werkenplein 11

8610 Kortemark (Werken)

Onderwerp akte :inbreng in vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 15/07/2011 dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "PROVOOST: FREDERIC" tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van de zaakvoerder de dato zaakvoerder de dato één juni tweeduizend en tien én van de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor in de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co"'' met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 de dato drie september tweeduizend en tien.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. ledere ' aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit het volgende:

"VII. CONCLUSIES

Ondergetekende, J. Degryse, bedrijfsrevisor van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & C°, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, werd aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA PROVOOST FREDERIC om een;. verslag op te maken n.a.v. de overdracht van het vruchtgebruik van de loods/garage van de heer Frederic Provoost

Zij bevestigt bij deze op basis van de door haar uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven;: controlewerkzaamheden, dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de:' waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding van de quasi-inbreng;

" De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de quasi-inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waarden waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met de als;: é tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat de inbreng niet is overgewaardeerd;

" De als tegenprestatie verstrekte vergoeding van de quasi-inbreng bestaat in de toekenning van een vordering rekening-courant ten belope van E 60.000 aan de huwgemeenschap Provoost-Verkeyn.

` Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de! rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een:; expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Voormelde verslagen blijven na ondertekening "ne varietur" aan deze akte gehecht.

TWEEDE BESLUIT: INBRENG IN NATURA.

De vergadering beslist met algemene stemmen de inbreng van het hierna beschreven onroerend goed, met een waarder voor het vruchtgebruik volgens schatting van zestigduizend euro (£ 60.000.00), te vergoeden met een vordering in rekening-courant in het voordeel van de heer Provoost Frederic en mevrouw Verkeyn Liza.

Zijn verschenen:

De heer PROVOOST Frederic voornoemd en zijn echtgenote mevrouw VERKEYN Liza Elza,

vertegenwoordigster, geboren te Roeselare op drieëntwintig november negentienhonderd achtenzeventig, samenwonend te;; 8610 Korteinark, Werkenplein 11.

Op de laatste blz. van Luik'B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

~.51:_AJU]s l:J,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II 1111111111310 s uniii0+iiu

V beh aa Bel Staa

tr'la 22îl

Griffie

.~

Gehuwd voor de ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Kortemark, op negenentwintig mei tweeduizend en tien onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op achtentwintig mei tweeduizend en tien, niet gewijzigd tot op heden, volgens verklaring.

Rijksregisternummers: 77.07.20-355.32 en 78.11.23-288.58.

ldentiteitskaartnummer: 590-3824363- 67, geldig tot drie augustus tweeduizend en elf en 590-4625233-08, geldig tot achttien november tweeduizend en elf.

Die verklaren het vruchtgebruik op volgend onroerend goed in te brengen voor een periode van twintig (20) jaar: GEMEENTE KORTEMARK, derde afdeling, voorheen Werken

Een loods, op en met grond en alle verdere aanhorigheden, staande en gelegen Werkenplein ÷13, gekend ten kadaster in de sectie B, deel van nummer 9271E, met een oppervlakte volgens meting van twee aren drieëntwintig centiaren (02a23ca). Plan

Voorschreven goed staat afgebeeld en vermeld op hei meetplan opgemaakt door landmeter-schateer Rudy Depoorier te Houthulst-Woumen op tien juni tweeduizend en tien, waarvan een exemplaar aan huidige akte gehecht zal blijven na door alle partijen 'ne varietur' te zijn ondertekend.

VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG.

De heer Provoost Frederic en mevrouw Liza Verkeyn, na lezing gehoord te hebben van wat vooraf gaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de Financiële toestand van de vennootschap.

Als vergoeding voor de quasi-inbreng zal aan de huwgemeenschap Provoost-Verkeyn een vordering in rekening-courant ten belope van zestigduizend euro (E 60.000.00) toegekend worden. Deze wordt geboekt op het passief van de rekening van de vennootschap.

DERDE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Verleend voor inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

(get.) Pierre Maere, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- proces-verbaal van statutenwijziging

- coordinatie en historiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

$ijtagen bij- het Beigisch Staatstrtaü - 26168>20i1 =Annexes-du Nimmiteurtietge

Voorbehouden

aan liet .Belgisch Staatsblad

Coordonnées
PROVOOST FREDERIC

Adresse
WERKENPLEIN 11 8610 WERKEN

Code postal : 8610
Localité : Werken
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande