PUBLI4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PUBLI4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.345.845

Publication

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 07.03.2014 14061-0220-015
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 07.03.2013, NGL 08.03.2013 13060-0426-014
11/04/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Mat Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0861.345.845

Benaming

(voluit) : PUBL14U

(verkort) :

Rechtsvorm.: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pottelberg 193, 8510 Kortrijk, Marke

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging doel - benoeming - wijziging statuten

UIT DE AKTE verleden door Meester Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk, ondergetekend op veertien maart tweeduizend en twaalf, en dragende de volgende melding van registratie:

1 ste kantoor der registratie te Kortrijk; Geregistreerd op 21 MAART 2012; vijf bladen geen renvooien; Boek 956 Blad 92 Vak 04; Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 ¬ ); de e.a. inspecteur, "getekend"; Christelle DE GRAEVE e.a. Inspecteur ai.

En houdende proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PUBLI4U", met zetel te Kortrijk, Marke, Pottelberg 193,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondememingsnummer 0861.345.845, en BTW-nummer BE861.345.845

BLIJKT HET VOLGENDE:

a) de buitengewone algemene vergadering komt bijeen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1, verslag van de zaakvoerder de dato 14 maart 2012 ter toelichting van het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap, met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap, per 31 december 2011.

2. uitbreiding en herformulering van het doel van de vennootschap met als gevolg hiervan aanpassing van artikel 3 van de statuten;

3. aanstelling van de heer Tom Staelgraeve als statutair zaakvoerder, en aanstelling van opvolgend statutair zaakvoerder.

4. aanneming van een volledig nieuwe tekst der statuten waarbij deze eveneens in overeenstemming gebracht worden met de hiervoor genomen beslissingen..

b) de vennootschap telt naar zijn verklaring slechts de verschijner als aandeelhouder, en geen andere zaakvoerders, zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de punten van de agenda.

c) aldus dient geen bewijs te worden geleverd van oproepingsbrieven.

Na deze uiteenzetting, wordt er overgegaan tot het afhandelen van de agenda, en neemt de verschijner, enige vennoot volgende besluiten:

-Eerste besluit.

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 14 maart 2012 en van de staat van activa en passiva per 31 december 2011 van de vennootschap en legt deze neer op het bureau.

Tweede besluit.

De vergadering besluit doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de twee eerste alinea's door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting, en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica- en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds- reparatie-, opleidings en systeemdiensten in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

NEERGELEGD

29. 03. 2012

FiECIIK KOOPHANDEL

TemeRTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

lIl II t 1111111 I1I II tilt tIt Il t II

*12071610*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software, ontwerpbureau en grafische diensten.

De vennootschap kan eveneens het mandaat waarnemen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen."

Als gevolg hiervan wordt de tekst van artikel 3 van de statuten hergeformuleerd en zal artikel 3 van de statuten voortaan luiden zoals hierna opgenomen in de nieuwe statuten.

Derde besluit.

De vergadering besluit de heer Tom Staelgraeve te benoemen als statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

Tevens besluit de vergadering mevrouw Gerda Delaere aan te stellen tot opvolgend statutair zaakvoerder. Vierde besluit

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen zoals hierna weergegeven, waarbij deze eveneens in overeenstemming gebracht worden met voormelde statutenwijzigingen. De nieuwe statuten luiden als volgt:

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN, - De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "PUBLI4U",

ARTIKEL TWEE. - De zetel van de vennootschap wordt vastgesteld door de zaakvoerder(s), of de algemene vergade-'ring.

Deze kan zonder statutenwijziging overgebracht worden naar elke plaats in hetzelfde taalgebied in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s). Deze zorgifzorgen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Exploitatiezetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren zullen in België en in het buitenland mogen gevestigd worden door de vennootschap, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE. - De vennootschap heeft tot doel,

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal, niet inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting, en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica- en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds- reparatie-, opteidings en systeemdiensten in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden, de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software, ontwerpbureau en grafische diensten.

De vennootschap kan eveneens het mandaat waarnemen van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen."

Publiciteitsbureau.

Het verzorgen van mailings voor derden.

Adviesbureau,

Het optreden als Disc.Jockey en muzikale begeleiding.

Het optreden als tussenpersoon in de handeb

Binnen dit kader

- Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen.

Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgevingen, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies, de bemiddeling bij overname, tussenpersoon in alle handel, aile dienstverlening aan bedrijven.

- De vennootschap mag alle burgerlijk, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn/zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

- De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Zij kan voor derden borg staan, en alle roerende en onroerende beleggingen doen tot beheer van haar patrimonium.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIER, - De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL VIJF. - Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig aandelen (186) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Bij kapitaalverhoging door geldelijke inbreng, zal rekening dienen gehouden te worden met het wettelijk recht van voorkeur ten gunste van aandeelhouders en bevoorrechte personen, behalve bij éénhoofdigheid van de vennootschap.

ARTIKEL ZES. - De aandelen worden op naam ingeschreven in het register van aandelen, zoals voorgeschreven door de wet.

ARTIKEL ZEVEN. - Indien één of meerdere aandelen aan verschillende eigenaars in onverdeeldheid toebehoren, of met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen alle rechten daaraan verbonden slechts uitgeoefend warden door één persoon, daartoe schriftelijk gemachtigd door de betrokkenen. Zolang niemand gemachtigd werd, kunnen alle rechten aan de aandelen verbonden, opgeschort worden door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden tussen de betrokkenen, dan kan de meest gerede partij de rechter om de aanstelling van een voorlopig bewindvoerder verzoeken.

ARTIKEL ACHT. - De erfgenamen of legatarissen van een afgestorven vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen, waarden of andere voorwerpen en bezittingen van de vennootschap noch het opmaken van een inventaris vorderen. Voor de uitoefening van hun rechten, zijn zij gehouden zich te steunen op de rekeningen en inventarissen van de vennootschap alsook op de besluiten van de algemene vergadering,

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of de staat van bekend onvermogen van een vennoot, zelfs als dit de enige vennoot is.

ARTIKEL NEGEN -

I. Ingeval de vennootschap slechts twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen werd door de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, voorkeurrecht tot aankoop aanbieden aan zijn medevennoot. Hiertoe zal hij zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemers, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan. De medevennoot zal, bij uitoefening van zijn voorkeurrecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk mogen aankopen of laten kopen door een door hem gekozen derde persoon, voor wie hij solidair borg staat, en die evenwel moet aanvaard worden door de overdrager, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, deel blijft uitmaken van de vennootschap.

Binnen de veertien dagen na toezending van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkeurrecht uitoefent of laat uitoefenen door een derde, ofwel dat hij genoemd recht niet uitoefent en met de overdracht instemt. De reden waarop de beslissing steunt dient niet te worden vermeld. Bij gebreke zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze te sturen, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de overdracht. Tenzij overeenkomst tussen beide vennoten, zal de prijs en de betaling ervan bepaald worden zoals hierna uiteengezet in punt II.

Zo door de voorgestelde overdracht, de ovememer eigenaar kan worden van 25 procent van de aandelen of meer, zal het voormeld bod de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat overnemer inhouden alle of een deel van de overige aandelen tegen dezelfde voorwaarden over te nemen. De aandeelhouder die op het bod van voorkeur niet wenst in te gaan, zal dit binnen de hiervoor gestelde termijn kunnen laten weten en in zijn antwoord meedelen dat hij aile of een dee! van zijn aandelen aan de gestelde voorwaarden ook zal overdragen aan de kandidaat overnemer.

II. Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikkingen genomen worden door alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen aan de vennootschap laten kennen bij aangetekende brief waarin alle inlichtingen worden verstrekt waarvan spraak ïn het eerste lid van paragraaf één. Zo door de voorgestelde overdracht, de overnemer eigenaar kan worden van 25 procent van de aandelen of meer, zal het voormeld bod de onvoorwaardelijke verbintenis van de kandidaat overnemer inhouden alle of een deel van de overige aandelen tegen dezelfde voorwaarden over te nemen,.

Op initiatief van de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering gehouden worden binnen de maand na ont-'vangst van de aanvragen ten einde te besluiten over de voorgestelde afstand of aanbedeling, volgens de meerderheden voorzien in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering zal er niet toe gehouden zijn de reden van haar besluit bekend te maken, De zaakvoerders zullen dit besluit binnen de week na voormelde algemene vergadering per aangetekend schrijven aan de ondertekenaars van de aanvraag om toestemming, mededelen.

Indien de gevraagde toestemming wordt toegestaan, wordt de voorgestelde verkoop als definitief beschouwd en wordt hij ingeschreven in het aandelenregister zoals hierna voorgeschreven, eventueel mits overname van de aandelen van de aandeelhouders die hiertoe de wens hebben uitgedrukt. Indien de toestemming niet bekomen wordt, zullen de overige aandeelhouders van de overleden of afstanddoende aandeelhouder een voorkeurrecht en een volgrecht hebben op en voor bedoelde aandelen.

De overnameprijs van de aandelen zal behoudens eensluidend akkoord van alle partijen, bepaald worden door een bedrijfsrevisor of externe accountant aan te duiden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de zaakvoerder(s) ingediend binnen de maand na de weigering van overdracht. De aandelen zullen gewaardeerd worden rekening houdend met de bestaande balans "going concern", met de intrinsieke, de huidige en toekomstige rendementswaarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De schattingskosten vallen ten laste van de overlater.

Binnen de week na de aangetekende betekening door de expert, aan de vennootschap van de waarde der aande-ilen, zullen de zaakvoerders deze waarde per aangetekende brief ter kennis brengen van alle aandeelhouders, met het verzoek binnen de drie weken aan de zaakvoerder(s) te laten weten of zij al dan niet verkopen respectievelijk hun voorkeurrecht geheel of gedeeltelijk wensen uit te voeren aan de voorgestelde voorwaarden.

De aandelen waarop geen proportioneel voorkeurrecht uitgeoefend wordt, zullen proportioneel verdeeld worden onder de aandeelhouders die hiertoe de wens uitgedrukt hebben bij de uitoefening van hun voorkeurrecht. Wat niet per eenheden verdeelbaar is, zal per lottrekking toegewezen worden tussen de aanvragers.

Ingeval binnen de hiervoor bepaalde termijn het voorkeurrecht niet of slechts voor een gedeelte van de over te nemen aandelen zou uitgeoefend worden, zullen de zaakvoerders binnen de vijftien dagen volgend op het eindigen van gemelde termijn, deze overblijvende aandelen kunnen laten afkopen tegen de prijs vastgesteld door de expert, door ieder fysische of rechtspersoon door hen aangenomen.

Na het verstrijken van deze vijftien dagen zullen de zaakvoerders onmiddellijk alle aandeelhouders, de erfgenamen of legatarissen van de overleden aandeelhouder en eventueel de andere aangenomen kopers, inlichten over het resultaat van de afkoop van de aandelen. Indien al de te koop gestelde aandelen werden ingekocht zullen de zaakvoerder(s), in gemelde brief, partijen uitnodigen om binnen de maand het aandelenboek te ondertekenen.

De prijs is aan de afstanddoeners of rechthebbenden betaalbaar de dag van de inschrijving van de overdracht.

De schuldig gebleven som, zo de hoofdsom ais de intresten, zal van rechtswege eisbaar zijn`y,

a) in geval van ontbinding van de vennootschap of staking van haar activiteit, indien het een vennootschap is die koopt;

b) in geval van niet-betaling op de vervaldag van een fractie van het kapitaal één maand na een bevel tot betaling dat zonder gevolg gebleven is.

De afgekochte aandelen zijn niet overdraagbaar zolang de prijs niet volledig betaald is.

De in de aanvraag tot aanvaarding bedoelde aandelen zullen gedurende drie maanden vrij mogen afgestaan of overgedragen worden aan de voorgestelde afstandhouders of aanbedeelden, indien de hiervoor bepaalde termijnen niet nageleefd worden of indien het recht van voorkeur niet slaat op alle aandelen.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten van aandelen, ook dan wanneer zij geschieden bij openbare toewijzing bij opbod, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing. In dit geval, wordt het bericht van overdracht uitgangspunt van de hierboven bepaalde termijnen. Bij openbare toewijzing zal vanzelfsprekend de tussenkomst van een expert overbodig zijn.

Bovenstaande bepalingen zijn zelfs van toepassing op de overdrachten aan voor- of nazaten in rechte lijn, aan vennoten en aan de mede-echtgenoot van een vennoot.

Bovenstaande bepalingen zijn zelfs mutatis mutandis van toepassing bij overlijden van een vennoot. De erfgenamen of legatarissen zullen hiertoe de medevennoot of de zaakvoerder(s) moeten aanschrijven. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL TIEN. - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, aandeelhouders of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht kan herroepen of vernieuwen. Statutaire zaakvoerders kunnen, zelfs met algemeenheid van stemmen, slechts om wettige redenen herroepen worden.

Hun opdracht kan vergoed worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De heer Tom Staelgraeve wordt als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw Gerda Delaere wordt als opvolger zaakvoerder benoemd. De opdracht van de opvolger zaakvoerder neemt een aanvang bij de neerlegging van het bericht van overlijden of van ontslag van de statutaire zaakvoerder ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel of bij de wettelijke vervangende instantie.

ARTIKEL ELF. - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wei of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

ARTIKEL TWAALF. - De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen, in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden op voorwaarde nochtans dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

iedere algemene opdracht van bevoegdheid is echter verboden.

ARTIKEL DERTIEN. - Een commissaris zal aangesteld worden door de algemene vergadering zo de wet het oplegt of indien de algemene vergadering vrijwillig besluit één of meer commissarissen aan te stellen. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VEERTIEN. - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

7

, Haar besluiten warden getroffen bij meerderheid van stemmen telkens wanneer de wet of deze statuten er niet anders over beschikken.

Bijlagen bij`het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL VIJFTIEN. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris, of zelfs schriftelijk stemmen. De volmacht kan hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager aan het bureau overgemaakt worden. Bij éénhoofdigheid van de vennootschap kan de enige vennoot de bevoegdheden die aan de algemene vergadering toekomen, niet overdragen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten indien de uitnodiging het vermeldt. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten kaatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een oproeping, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproeping vermeld. Deze oproeping bevat eveneens een afschrift van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld, is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN. -

§1. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vôôr de algemene

vergadering.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking

wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

"de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

"het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uitte brengen;

-de vorm van de aandelen;

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

"de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

" de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een elektronische handtekening die

voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering,

§2. Vanaf de mededeling van de oproeping tot de algemene vergadering kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

§3. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de stemming, vraagstelling of de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het bureau van de algemene vergadering is als enige bevoegd om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, de statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

ARTIKEL ZEVENTIEN. - De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden de eerste donderdag van maart om elf uur dertig, op de zetel of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag, 'op hetzelfde uur.

ARTIKEL ACHTTIEN. - Het bureau wordt gevormd door de zaakvoerders en voorgezeten door de oudste ervan. Deze duidt een secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. Met eenparigheid van stemmen kan de vergadering afzien een secretaris of stemopnemers te.kiezen.

Elke jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering mag, 'staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door het bureau, ook indien het niet gaat om de goedkeuring van de jaarrekening.

JAARREKENING - WINSTVERDELING.

ARTIKEL NEGENTIEN. - Het boekjaar begint op één oktober en eindigt qp dertig september van het jaar daarop.

ARTIKEL TWINTIG. - Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en zal het

bestuur inventaris en jaarrekening moeten opmaken overeenkomstig de wet. -

Op de jaarvergadering zullen deze bescheiden besproken worden en na aanneming, decharge gegeven worden aan de zaakvoerders.

ARTIKEL EENENTWINTIG, - Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt over de aanwending van het overschot van de winst besloten door de jaarvergadering, Het wordt eenvoudig naar het volgende boekjaar overgedragen, wanneer geen besluit kan getroffen worden.

ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG. - De vennootschap zal op ieder ogenblik kunnen ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering statuerend als voor statutenwijziging.

ARTIKEL DRIE EN TWINTIG, - Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, wordt de vennootschap vereffend door de zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaars zullen, behoudens andere bepaling van de algemene vergadering de meeste machten hebben voorzien door de wet en onder meer deze voorzien door artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen

ARTIKEL VIER EN TWINTIG, - Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aantal aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL VIJF EN TWINTIG, - Alles wat in deze statuten niet voorzien is, zal beheerst worden door het wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat alle bovenstaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

"getekend door Katrien Devaere, geassocieerd notaris te Kortrijk"

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte wijziging doel - benoeming -

wijziging statuten;

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.03.2012, NGL 05.03.2012 12056-0139-014
02/09/2011
ÿþ MU 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nui

l ozRlllllls"

Ondernemingsnr : 0861.345.845 Benaming

(voluit) : PUBLI4U

.w:

ui

MONITf`,;R BELGE DIREti'ï-iON

2'5 -08- 1,i1

ELGISCH STAATSBLAr BES UUR

NEERGELEGD

28. 07. 2C

aaGfiff reP.t7:i 'r.7_1 i' MANDEL ~" r.n" tr51 ! V

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pottelberg 195 te 8510 Marke

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge Verwijzend naar het verslag van de zaakvoerder gehouden ten zetel dd. 01 juli 2011 werd met eenparigheid; van stemmen beslist om, conform artikel twee van de statuten, met ingang vanaf 01 juli 2011 de maatschappelijke zetel over te brengen naar de Pottelberg 193 te 8510 Marke.

Tom Staelgraeve

Zaakvoerder









Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 03.03.2011, NGL 04.03.2011 11052-0552-014
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 05.03.2015, NGL 06.03.2015 15058-0421-015
12/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 04.03.2010, NGL 05.03.2010 10061-0150-014
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 05.03.2009, NGL 06.03.2009 09070-0029-013
28/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 06.03.2008, NGL 19.03.2008 08078-0062-013
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 02.03.2006, NGL 17.03.2006 06074-3519-011

Coordonnées
PUBLI4U

Adresse
POTTELBERG 193 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande