PURISOL-PROJECT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PURISOL-PROJECT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 552.523.678

Publication

12/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) de heer Vanmeenen Philippe Maurice, uit de echt gescheiden, geboren te Moeskroen op 6 december 1975, nationaal nummer: 75.12.06-069.52, wonende te Aalbeke, Bergstraat 22;

2) de heer Veys Gregory, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 13 december 1979, nationaal nummer: 79.12.13-

157.32, wonende te Kuurne, Kattestraat 41 bus 11

die de oprichting en de statuten vastgesteld hebben van de hierna genoemde vennootschap.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming « PURISOL-

PROJECT ».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Deerlijk, Pieter Jan Renierstraat 10.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland,

op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland,

A/ het uitvoeren van:

plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken.

Het uitvoeren van alle ruwbouw-, metsel-, beton- en grondwerken, gevelrenovatie en overige werkzaamheden in

verband met de afwerking van gebouwen voor zowel rechtspersonen als private personen.

Het plaatsen, verhuren, aan- en verkopen van allerlei stellingen, steigers en werkplatforms voor gevelrenovatie

en allerlei pleisterwerken.

Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen

geluid en trillingen, isolatiemateriaal aan verwarmingsleidingen en  buizen en leidingen van koelsystemen en de

isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten, behang, vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen

Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen, civieltechnische werken en metalen constructies

De coördinatie inzake het oprichten en het inrichtingen van gebouwen voor diverse doeleinden.

Het optrekken, restaureren en inrichten van gebouwen zowel industriële als private woningen en gebouwen.

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

OPRICHTING

Op zes mei zijn samengekomen te 8540 Deerlijk, Pieter Jan Renierstraat 10:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Purisol-Project

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Pieter Jan Renierstraat 10

*14304395*

Luik B

8540

België

0552523678

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Deerlijk

Griffie

Neergelegd

08-05-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, het beleidsmatig, management, boekhoudkundig, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies. Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als van wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, pianografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichtingen doen.

Het ter beschikking stellen van eigen personeel tegen vergoeding aan private- en rechtspersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B/ alle en ondermeer industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of die van aard zijn de ontplooiing van de maatschappelijke bedrijvigheid te bevorderen.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht als-mede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussen-komst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn acti-viteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secun-daire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-delszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

De heer Vanmeenen Philippe, voornoemd, brengt in de vennootschap vijfhonderd euro in speciën in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor vijftig van de honderd aandelen toegekend.

De heer Veys Gregory, voornoemd, brengt in de vennootschap vijfhonderd euro in speciën in.

In gemeen overleg worden hem hiervoor vijftig van de honderd aandelen toegekend.

Voornoemde vennoten verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop in speciën werd ingeschreven, afbetaald werd door storting in geld, elk voor hun respectievelijk aandeel. Het totaal bedrag van deze stortingen, hetzij duizend euro, is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE73 0017 2655 7560 op naam van de vennootschap-in-oprichting bij de BNP Paribas Fortis.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, volledig volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 6

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet

overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van

maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven

20.000,00 EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders. Naast bovenstaande

kwantitatieve beperking is de handtekening van twee zaakvoerders vereist voor:

ü het afsluiten van lening-, krediet- of leasingovereenkomsten;

ü het afsluiten van huurovereenkomsten;

ü het verwerven en vervreemden (verkoop, ruil, enzovoort) van onroerende goederen of van zakelijke rechten op

onroerende goederen

ü het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die

in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 20.000,00 EUR, waarvan hiervoor

sprake.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Artikel 9

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel 10

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 11

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de

-

De heer Veys Gregory, nationaal nummer: 79.12.13-157.32, wonende te Kuurne, Kattestraat 41 bus 11.

-

De heer Vanmeenen Philippe Maurice, nationaal nummer: 75.12.06-069.52, wonende te Aalbeke, Bergstraat 22;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 16

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 17

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 18

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 19

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden

verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni van het jaar 2016.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Van As BVBA, Morinnestraat 1, 8500 Kortrijk, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Pro Fisco Van As BVBA, Speltstraat 17, 8530 Harelbeke, op zijn beurt vast vertegenwoordigd door dhr. Ruben Van As, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Waarvan akte

Aldus opgemaakt in 4 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen. Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte.

Vanmeenen Philippe Veys Gregory

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

22/05/2015
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 1 ME! 2015

Rechtbank verTifflePFiANDEL

r`,nt a1A ImpTRr 11[

111 11fitlij00101

Ondernemingsnr : 0552.523.678

Benaming

(voluit) : Purisoi - Project

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Pieter Jan Renierstraat 10, 8540 Deerlijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder } wijziging zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 07/05/2015

De bijzondere algemene vergadering beslist om met ingang vanaf 01/04/2015 de heer Gregory Veys

wonende te 8860 Lendelede, Meikapelstraat 1A, te ontslaan als zaakvoerder.

Er wordt hem kwijting verleend voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Per 07/05/2015 heeft dhr. Gregory Veys 49 aandelen van de VOF verkocht aan dhr. Vanmeenen

Philippe en 1 aandeel aan mevr. Dewageneire Nicole.

Vanaf heden is hij aldus geen aandeelhouder meer in de VOF en is hij bijgevolg geen vennoot meer.

Philippe Vanmeenen

zaakvoerder

Gregory Veys

Ontslag nemend zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 07/0512015

De bijzondere algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te'.

verplaatsen naar Vondelstraat 1A, 8511 Aalbeke.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparig held van stemmen.

Philippe Vanmeenen

zaakvoerder

Opblz. '.__-_ .__ ------------- ----------s.." ------- ---- .. . ------- ------- ------ - -"

de laatste van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
PURISOL-PROJECT

Adresse
PIETER JAN RENIERSTRAAT 10 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande